NBA: «Πλήγμα» για Κουφό και Καλάθη (videos)

NBA: «Πλήγμα» για Κουφό και Καλάθη (videos)

Ο Τζον Ουόλ είχε κέφια και οδήγησε τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς σε 92-83 επί των Μέμφις Γκρίζλις.

Επέβαλε γρήγορο ρυθμό «αιχμαλωτίζοντας» τον σύλλογο του Τενεσί μέσα στο «FedEx Forum», ενώ ολοκλήρωσε την προσπάθειά του με 18 πόντους και 14 ασίστ. Είκοσι πόντους συμπλήρωσε ο Μπράντλι Μπιλ, ενώ ως σύνολο οι «πρωτευουσιάνοι» ξεπέρασαν τον παραγκωνισμό των Νενέ (ρεπό), Γκάρετ Τεμπλ (οπίσθιος μηριαίος) και Πολ Πιρς (ρεπό). Από τις «αρκούδες» απουσίασε ο Τόνι Άλεν (αστράγαλος), ενώ ο Τζεφ Γκριν (9 πόντ., 29:16) πρόλαβε εντυπωσιακό κάρφωμα, πριν αποχωρήσει εξαιτίας ενοχλήσεων στη μέση. Από την πλευρά τους, ο Κώστας Κουφός σημείωσε τέσσερις πόντους (2/3 δίπ., 0/1 βολ., 3 ριμπ., 1 μπλ., 2 λάθ.) και ο Νικ Καλάθης δύο (1/3 δίπ., 0/1 τρίπ., 1 ριμπ., 6:25).


Σοκ για Χιτ
Παρά +15 στα μέσα της τέταρτης περιόδου, οι Μαϊάμι Χιτ έχασαν με 99-98 από τους Ντιτρόιτ Πίστονς στο «Palace». Μάλιστα, ο Χασάν Ουάιτσαϊντ (13 πόντ., 12 ριμπ., 30:11) υπέστη υποτροπή στο δεξί χέρι και ο Κρις Άντερσεν (2 πόντ., 10:11) αποχώρησε λόγω τραυματισμού στο αριστερό πόδι, οπότε αμφότεροι είναι αμφίβολοι για το αυριανό ματς (06/04, 01:00) με τους Ιντιάνα Πέισερς στο «Bankers Life Fieldhouse», ενώ δεδομένα εκτός είναι οι Κρις Μπος (ίωση), Τζος Μακ Ρόμπερτς (γόνατο) και Σαμπάζ Ναπίερ (ισχίο). Ακόμα, ο Ρέτζι Τζάκσον… οργίασε στα κρίσιμα λεπτά συμπληρώνοντας 29 πόντους απόντος των Γκρεγκ Μονρό (γόνατο), Μπράντον Τζένινγκς (αχίλλειος τένοντας) και Σπένσερ Ντινγουίντι (αστράγαλος).

Όγδοοι οι Σέλτικς
Την ήττα των Χιτ εκμεταλλεύτηκαν οι Μπόστον Σέλτικς, που πέρασαν με 117-116 από το «Air Canada Centre» των Τορόντο Ράπτορς έπειτα από παράταση (94-94 κ.α.) και σκαρφάλωσαν στην όγδοη θέση της Ανατολής, που οδηγεί στα φετινά playoffs του NBA. Διακρίθηκαν ο Αϊσάια Τόμας με 25 πόντους, ο Τάιλερ Ζέλερ με 20 και ο Έβαν Τέρνερ με 18, αλλά ο Μάρκους Σμαρτ συμπλήρωσε 15 με εξωπραγματικό καλάθι στη λήξη του έξτρα πεντάλεπτου. Για τον μοναδικό καναδικό σύλλογο του «μαγικού» κόσμου, ο Ντε Μαρ Ντε Ροζάν πέτυχε 38 πόντους και ο Λου Ουίλιαμς 27, ενώ οι Κάιλ Λόουρι (μέση) και Αμίρ Τζόνσον (αστράγαλος) έμειναν έξω.

Ισοπεδωτικοί Χοκς, τραυματισμός Μίλσαπ
Λόγω τραυματισμού στον δεξιό ώμο αποχώρησε πρόωρα ο Πολ Μίλσαπ (8 πόντ., 16:44), αλλά οι Ατλάντα Χοκς διέσυραν με 131-99 τους Μπρούκλιν Νετς, που στο «Philips Arena» απώλεσαν σερί έξι θετικών αποτελεσμάτων στη regular season του 2014-15 και έχασαν ευκαιρία εδραίωσης στις θέσεις, που οδηγούν στα φετινά playoffs. Από 20 πόντους πέτυχαν οι Ντε Μαρ Καρόλ και Αλ Χόρφορντ για τους πρωταθλητές της ανατολικής περιφέρειας του NBA, ενώ ο Μάικ Σκοτ (2 πόντ., 9:33) γύρισε στα παρκέ, αλλά ο Ντένις Σρούντερ (δάκτυλο ποδιού) έμεινε έξω, όπως οι Άλαν Άντερσον (αστράγαλος), Μίρσα Τελέτοβιτς (ίωση) και Σεργκέι Καράσεφ (γόνατο) των Νεοϋορκέζων.


Ζόρια για Χόρνετς
Ελπίδες για παρουσία στην postseason διατήρησαν οι Σάρλοτ Χόρνετς με δύσκολο 92-91 επί των Φιλαδέλφεια 76ερς στο «Time Warner Cable Arena» εν τη απουσία των Αλ Τζέφερσον (γόνατο), Μάικλ Κιντ-Γκίλκριστ (αστράγαλος) και Κόντι Ζέλερ (ώμος). Εξάλλου, ο Κέμπα Ουόλκερ έφτασε στους 24 πόντους και ο Μο Ουίλιαμς στους 18, ενώ ο Τζέραλντ Χέντερσον (3 πόντ., 2/11 σουτ, 29:37) πέτυχε το νικητήριο καλάθι με λέι-απ, έξι δευτερόλεπτα πριν από το τέλος του αγώνα. Πάντως, ο Μπίσμακ Μπιγιόμπο (3 πόντ., 3/4 δίπ., 31:53) αποκόμισε τραυματισμό στη μύτη δημιουργώντας νέους «πονοκεφάλους» για τον Στιβ Κλίφορντ.

Η ομάδα του Μάικλ Τζόρνταν ευνοήθηκε και από τραυματισμό του φορμαρισμένου Νέρλενς Νοέλ (2 πόντ., 10:35) στο δεξί μάτι, που λογικά θα προκαλέσει τον αποκλεισμό του από τον αυριανό αγώνα (06/04, 02:30) με τους Νιου Γιορκ Νικς στο «Madison Square Garden», ενώ περιθωριοποιήθηκε ήδη ο Αϊσάια Κανάν (πόδι), ο οποίος εμφανίστηκε απόψε με προστατευτική μπότα. Δεδομένα εκτός είναι οι Τζοέλ Έμπιντ (πόδι), Τόνι Ρότεν (γόνατο) και Τόμας Ρόμπινσον (αστράγαλος), αλλά ο Τζέισον Ρίτσαρντσον θα γυρίσει στα παρκέ μετά το σημερινό ρεπό του. Τέλος αναφέρουμε πως οι Ις Σμιθ και Ρόμπερτ Κόβινγκτον «έγραψαν» από 15 πόντους στον αποψινό αγώνα.

Δείτε εδώ τις βαθμολογίες και το υπόλοιπο πρόγραμμα του NBA.

NBA: «Πλήγμα» για Κουφό και Καλάθη (videos)



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved