Ατλάντα Χοκς: Ενδιαφέρον για Ρέι Άλεν

Ατλάντα Χοκς: Ενδιαφέρον για Ρέι Άλεν

Τρόπους ενίσχυσης του ρόστερ αναζητούν οι Ατλάντα Χοκς, όπως παραδέχθηκε ο κόουτς και προσωρινός GM, Μάικ Μπουντενχόλζερ.

Με αφορμή τον τραυματισμό του Τάμπο Σεφολόσα (γάμπα), ο οποίος αναμένεται να μείνει έξω για αρκετές ακόμα εβδομάδες, τα «γεράκια» φαίνεται πως προσπαθούν να μπουν στην «κούρσα» για την απόκτηση του Ρέι Άλεν, που ίσως αποφασίσει σύντομα να επιστρέψει στο NBA. Επίσης, ο Μπουντενχόλζερ παραδέχθηκε πως μελετούνται διάφορες προτάσεις για ανταλλαγές παικτών αφήνοντας να εννοηθεί πως θα γίνουν κινήσεις μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου, προθεσμία για ανταλλαγές. Όσον αφορά τη συνέχεια της regular season του 2014-15, οι Χοκς υποδέχονται απόψε (07/02, 02:30) τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς χωρίς τον Σεφολόσα, αλλά ο Σέλβιν Μακ (γάμπα) θα επιστρέψει στη δράση ως τρίτος πλέι-μέικερ πίσω από τους Τζεφ Τιγκ και Ντένις Σρόντερ.

Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς
Σε αντίθεση με τους πρωτοπόρους της Ανατολής, οι πρωτοπόροι της Δύσης δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού στο ξεκίνημα σειράς τεσσάρων εκτός έδρας αγώνων. Πάντως, το αυριανό παιχνίδι (08/02, 02:30) στο «Madison Square Garden» των Νιου Γιορκ Νικς ίσως υποχρεώσει τον Στιβ Κερ να μειώσει τον χρόνο συμμετοχής μερικών έμπειρων μελών του δυναμικού του.

Ντένβερ Νάγκετς
Σε άλλο σημερινό ματς (07/02, 02:30), οι Ντένβερ Νάγκετς δοκιμάζονται στο «Palace» των Ντιτρόιτ Πίστονς χωρίς τον Τζαβέιλ Μακ Γκι (πόδι), ενώ απέκλεισαν από νωρίς τον Τζαμίρ Νέλσον (αχίλλειος τένοντας), ο οποίος κρίθηκε έτοιμος για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι. Σε μεταγραφικό επίπεδο, την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ζοφρέ Λοβέρν, ο οποίος φαίνεται πως απασχολεί και κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους. Από την πλευρά του, ο Μπράιαν Σο ομολόγησε ότι οι συνεχόμενες συζητήσεις για ανταλλαγές αποσπούν την προσοχή των παικτών του, αλλά δεν θέλησε να ξεχωρίσει με αρνητικό τρόπο συγκεκριμένο μέλος του ρόστερ σχολιάζοντας την αγωνιστική πτώση των «σβόλων».

Ντιτρόιτ Πίστονς
Στα των «πιστονιών», που στερούνται των υπηρεσιών του Μπράντον Τζένινγκς (αχίλλειος τένοντας), ο Κεντάβιους Κάλντγουελ-Πόουπ (αχίλλειος τένοντας) θα συνεχίσει κανονικά ως βασικός γκαρντ του Σταν Βαν Γκάντι παρά την πρόωρη αποχώρησή του από το προχθεσινό ματς με τους Ιντιάνα Πέισερς. Ακόμα, ο πρόεδρος και προπονητής των εκπρόσωπων της «Motor City» είπε ότι ο Τζον Λούκας ΙΙΙ μάλλον θα πάρει δεύτερο δεκαήμερο συμβόλαιο μετά τη λήξη του πρώτου. Τέλος, ο πρώην γκαρντ των Πίστονς, Κιμ Ίνγκλις, υπέγραψε συμβόλαιο με τη Λάρα Γκουάρος της Βενεζουέλας έπειτα από διετή πορεία στο γαλλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα των Ροάν, Νανσί και Σολέ.



Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved