Μπόστον Σέλτικς: Αγριεύει ο Ραζόν Ρόντο

Μπόστον Σέλτικς: Αγριεύει ο Ραζόν Ρόντο

Για πολλοστή φορά μέσα στη regular season του 2014-15, ο Ραζόν Ρόντο των Μπόστον Σέλτικς παραδέχθηκε ότι δεν επιτίθεται, όσο πρέπει, στην αντίπαλη ρακέτα.

Στις ασίστ είναι θετικός από το ξεκίνημα της σεζόν, αλλά οι παραγωγικές επιδόσεις του είναι φτωχές, όπου διαπίστωσε και μετά το χθεσινό ματς με τους Νιου Γιορκ Νικς. «Ναι, πρέπει να είμαι περισσότερο επιθετικός» ανέφερε γνωρίζοντας πως ο χθεσινός τραυματισμός του Μάρκους Σμαρτ (αχίλλειος τένοντας) θα τον υποχρεώσει να αναλάβει σημαντικότερο αγωνιστικό ρόλο, αφού το πιθανότερο είναι πως θα συνδυαστεί με νέα μακρά αποχή του υποσχόμενου rookie πλέι-μέικερ. Πέρα από τον Ρόντο, ο Έιβερι Μπράντλεϊ (ίωση) μάλλον θα γυρίσει στα παρκέ μέσω του μεθαυριανού αγώνα (16/12, 02:00) στο «Wells Fargo Center» των Φιλαδέλφεια 76ερς μετά τον χθεσινό παραγκωνισμό του.

Αντίθετα, οι Τζέιμς Γιανγκ (ώμος) και Βίτορ Φαβεράνι (γόνατο) φαίνεται πως δεν θα προλάβουν το ματς με τους «σίξερς», που απόψε (14/12, 02:30) υποδέχονται τους υγιέστατους Μέμφις Γκρίζλις των Κώστα Κουφού και Νικ Καλάθη. Θυμίζουμε πως ο Μπρετ Μπράουν στερείται των υπηρεσιών των Αντρέι Κιριλένκο (άδεια), Τζόελ Εμπίντ (πόδι) και Τζέισον Ρίτσαρντσον (πόδι), ενώ αποκλείστηκε επίσης ο Κέι Τζέι Μακ Ντάνιελς, αφού υπέστη νέο τραυματισμό στον αστράγαλο κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα με τους Μπρούκλιν Νετς. Μέσα σε όλα, ο Μπράουν αποφάσισε να επαναφέρει τον Χένρι Σιμς στη βασική πεντάδα αντί του Νέρλενς Νόελ.

Επίσης, ο προπονητής των 76ερς εκτίμησε ότι ο Τόνι Ρότεν χρειάζεται περιθώριο προσαρμογής έπειτα από πρόσφατο τραυματισμό στο γόνατο, ενώ διέρρευσε πως ο Φουρκάν Αλντεμίρ δεν θα προστεθεί άμεσα στο δυναμικό των ουραγών του NBA, παρά τη βεβαιότητα για άμεση ολοκλήρωση της απόκτησής του, κυρίως από ευρωπαϊκές ιστοσελίδες. Από την πλευρά τους, οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο φιλοξενούν σήμερα (14/12, 02:30) τους Λος Άντζελες Κλίπερς στο «BMO Harris Bradley Center» κρίνοντας έτοιμο τον Τζόνι Ο’ Μπράιαντ (γόνατο) για επαγγελματικό ντεμπούτο και τον Νταμιέν Ίνγκλις (πόδι) για επιστροφή στα παρκέ!

Πάντως, τα «ελάφια» συνεχίζουν χωρίς τον Τζον Χένσον (πόδι), ενώ στα πιτς είναι επίσης ο Ερσάν Ιλιασόβα (πρόσωπο), ο οποίος αναμένεται πλέον να επιστρέψει στη δράση τη μεθεπόμενη εβδομάδα φορώντας μάσκα. Από την άλλη, οι Ρέτζι Μπούλοκ (αστράγαλος) και Κρις Ντάγκλας-Ρόμπερτς (αχίλλειος τένοντας) θα τεθούν από απόψε στη διάθεση του Ντοκ Ρίβερς, αλλά ο Σπένσερ Χάους (πόδι) θα μείνει έξω, αν και οι ακτινογραφίες μετά τον τραυματισμό του στον χθεσινό αγώνα με τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς ήταν «καθαρές».



Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved