Μινεσότα Τίμπεργουλφς: Λευκή σημαία για 2014-15

Μινεσότα Τίμπεργουλφς: Λευκή σημαία για 2014-15

Διάθεση για ανταλλαγές και νέα αναδιαμόρφωση του ρόστερ δείχνουν οι Μινεσότα Τίμπεργουλφς με αφορμή τους πολλούς τραυματισμούς.

Στα πιτς είναι οι Ρίκι Ρούμπιο (αστράγαλος), Νικ Πέκοβιτς (καρπός/αστράγαλος), Κέβιν Μάρτιν (καρπός) και Ρόνι Τουριάφ (ισχίο), ενώ ο Φλιπ Σόντερς εκτίμησε πως ο Μο Ουίλιαμς (μέση) θα μείνει έξω για τουλάχιστον μία ακόμα εβδομάδα. Αντίθετα, ο Σαμπάζ Μουχάμαντ (αστράγαλος) θα δώσει το παρών στο αποψινό ματς (11/12, 03:00) με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς στο «Target Center», αλλά ο πρόεδρος και κόουτς των «λύκων» ουσιαστικά χαρακτήρισε χαμένη τη regular season του 2014-15. Όλα δείχνουν πλέον πως παίκτες όπως οι Μάρτιν, Ουίλιαμς, Κόρεϊ Μπρούερ και Θάντεους Γιανγκ είναι διαθέσιμοι για ανταλλαγή, ώστε τα νεότερα μέλη του δυναμικού να κερδίσουν εμπειρίες με μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής ενόψει των επόμενων σεζόν.

Ενίσχυση του βάθους του ρόστερ τους θα επιδιώξουν οι Μπλέιζερς τις επόμενες εβδομάδες, ενώ σήμερα θα στερηθούν των υπηρεσιών του Σι Τζέι Μακ Κόλουμ (δάκτυλο χεριού), ο οποίος θα γυρίσει στα παρκέ από μέρα σε μέρα. Σε άλλο σημερινό ματς (11/12, 02:30), οι Ατλάντα Χοκς υποδέχονται τους Φιλαδέλφεια 76ερς στο «Philips Arena» χωρίς τον Μάικ Σκοτ, ο οποίος αποκλείστηκε λόγω ίωσης. Από την άλλη, ο Τόνι Ρότεν (γόνατο) κρίνεται μεν αμφίβολος, αλλά αποκλείστηκε, ενώ ο Αλεξέι Σβεντ (ισχίο) θα γυρίσει στα παρκέ ύστερα από τρεις συνεχόμενους παραγκωνισμούς. Θυμίζουμε πως οι Τζόελ Εμπίντ (πόδι) και Τζέισον Ρίτσαρντσον (πόδι) είναι δεδομένα εκτός.

Πέρα από τους τραυματισμούς, οι «σίξερς» θα αποκτήσουν σύντομα τον Αντρέι Κιριλένκο από τους Μπρούκλιν Νετς μέσω ανταλλαγής, αλλά θα αποδεσμεύσουν τον «AK-47», ο οποίος θα αποφασίσει για το μέλλον του, μόλις η γυναίκα του γεννήσει. Ακόμα, ο Ντάριο Σάριτς της τουρκικής Εφές Αναντόλου δήλωσε σε Μέσο της Σερβίας ότι επικοινωνεί καθημερινά με ανθρώπους των 76ερς, που διατηρούν τα δικαιώματά του σε επίπεδο «μαγικού» κόσμου.

Μέσα σε όλα επιβεβαιώθηκαν ενδείξεις των τελευταίων ημερών, καθώς οι Σαντόνγκ Λάιονς του κινέζικου CBA είναι έτοιμοι να ανακοινώσουν την απόκτηση του Ερλ Κλαρκ, ο οποίος αγωνιζόταν στους Ρίο Γκραντ Βάλεϊ Βάιπερς, θυγατρική ομάδα των Χιούστον Ρόκετς στην D-League. Παλιότερα έπαιξε σε 304 ματς του NBA με τους Λος Άντζελες Λέικερς, Ορλάντο Μάτζικ, Φίνιξ Σανς, Κλίβελαντ Καβαλίερς και Νιου Γιορκ Νικς, ενώ φέτος ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακός σε επίπεδο NBDL.



Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved