Λος Άντζελες Λέικερς: Αποξένωση με Στιβ Νας!

Λος Άντζελες Λέικερς: Αποξένωση με Στιβ Νας!

Προσπάθεια για ανταλλαγή του Στιβ Νας ξεκίνησαν οι Λος Άντζελες Λέικερς, αν και δύσκολα θα ξαναπαίξει μπάσκετ.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού και νυν κόουτς των «λιμνάνθρωπων», Μπάιρον Σκοτ, αποκάλυψε πως ο Καναδός πλέι-μέικερ αγνοεί τηλεφωνήματά του, μέσω των οποίων θέλει να τον πείσει να γυρίσει στην ομάδα και να αναλάβει ρόλο συμβούλου για τα νεαρά μέλη του ρόστερ του! Όπως και να έχει, ο Νας δεν υπολογίζεται για την υπόλοιπη regular season του 2014-15 σε αγωνιστικό επίπεδο. Μόνιμα εκτός είναι και ο Τζούλιους Ραντλ (πόδι), ενώ ο Ουέιν Έλινγκτον (άδεια) αναμένεται να χάσει και το αυριανό ματς (17/11, 04:30) με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς στο «Staples Center» λόγω της πρόσφατης δολοφονίας του πατέρα του.

Λογικά, όμως, θα γυρίσει την επόμενη εβδομάδα μαζί με τον Νικ Γιανγκ (αντίχειρας), ο οποίος προπονήθηκε σήμερα χωρίς περιορισμούς, ενώ ο Τζόρνταν Κλάρκσον υποβιβάστηκε στους Λος Άντζελες Ντιφέντερς της D-League, αλλά θα επιστρέψει στο βασικό ρόστερ, πριν από τον αυριανό αγώνα. Στο ματς με τους «πολεμιστές» θα δώσει το παρών και ο Κόμπι Μπράιαντ, αν και αγωνίστηκε άρρωστος στο χθεσινό με τους Σαν Αντόνιο Σπερς, όπως παραδέχθηκε ο Σκοτ, που εκτίμησε επίσης ότι θα παίξει αύριο. Από την πλευρά του, ο «Μπλακ Μάμπα» παραδέχθηκε πως ζηλεύει τα «σπιρούνια» με αφορμή την πολυετή αγωνιστική συνύπαρξη των Τιμ Ντάνκαν, Μανού Τζινόμπιλι και Τόνι Πάρκερ.

Στα των Τεξανών, η ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς δοκιμάζεται απόψε (16/11, 05:00) στο «Sleep Train Arena» των Σακραμέντο Κινγκς χωρίς τους Τιάγκο Σπλίτερ (γάμπα), Μάρκο Μπελινέλι (βουβωνική χώρα) και Πάτι Μιλς (ώμος), αλλά ο Καούχι Λέοναρντ θα είναι διαθέσιμος, παρά πρόωρη αποχώρησή του από το χθεσινό ματς και πέντε ράμματα κάτω από το δεξί μάτι. Μοιραία, ο Κάιλ Άντερσον θα παραμείνει εκτός rotation, αλλά είπε πως νιώθει τυχερός, επειδή επιλέχθηκε στο περσινό ντραφτ από τους Σπερς. Από την άλλη, οι «βασιλιάδες» συνεχίζουν την πορεία τους χωρίς προβλήματα τραυματισμού, ενώ για τους Ουόριορς προηγείται σημερινό παιχνίδι (16/11, 05:30) με τους Σάρλοτ Χόρνετς στο «ORACLE Arena».

Μονάχα ο Ντέιβιντ Λι (οπίσθιος μηριαίος) θα μείνει έξω στο αποψινό ματς και στο αυριανό με τους Λέικερς, καθώς οι Τζάστιν Χολιντέι και Ογκνιέν Κούζμιτς επέστρεψαν στο βασικό ρόστερ έπειτα από παρουσία σε εκείνο των Σάντα Κρουζ Ουόριορς του NBDL. Στα της ομάδας του Μάικλ Τζόρνταν, ο Μάικλ Κιντ-Γκίλκριστ (πόδι) είναι στον κατάλογο απόντων μαζί με τον Τζεφ Τέιλορ (δικαστήριο), οπότε ο Πι Τζέι Χέρστον θα παραμείνει στο αρχικό σχήμα του Στιβ Κλίφορντ. Ακόμα, οι Λανς Στέφενσον (βουβωνική χώρα), Κέμπα Ουόλκερ (μέση), Μάρβιν Ουίλιαμς (γόνατο) και Γκάρι Νιλ (πόδι) δηλώθηκαν αμφίβολοι, καθώς παραμένουν μακριά από το 100%, αλλά θα συνεχίσουν κανονικά σήμερα, αν δεν προκύψει απρόοπτο της ύστατης ώρας.

Γυρνώντας στα «σπιρούνια», μεθαύριο (18/11, 03:30) φιλοξενούν στο «AT&T Center» τους Φιλαδέλφεια 76ερς, που σήμερα επισημοποίησαν την απόκτηση του Ρόμπερτ Κόβινγκτον αποδεσμεύοντας τον Κρις Τζόνσον μέσω του καταλόγου των waivers, ενώ διέρρευσε πως ενδιαφέρθηκαν και για τον Αρίνζε Ονουάκου. Θυμίζουμε επίσης πως οι Τζόελ Εμπίντ (πόδι), Τζέραμι Γκραντ (αστράγαλος) και Τζέισον Ρίτσαρντσον (πόδι) είναι στα πιτς, ενώ ο Αλεξέι Σβεντ (μέση) έχασε τα δύο τελευταία παιχνίδια των «σίξερς».



Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved