Νιου Γιορκ Νικς: Ανάληψη ευθυνών από Ιμόν Σουμπέρτ

Νιου Γιορκ Νικς: Ανάληψη ευθυνών από Ιμόν Σουμπέρτ

Την ευθύνη της χθεσινής ήττας των Νιου Γιορκ Νικς από τους Μπρούκλιν Νετς θέλησε να αναλάβει ο Ιμόν Σουμπέρτ.

Εν τη απουσία των Χοσέ Καλντερόν (γάμπα) και Πάμπλο Πριτζιόνι (αστράγαλος) έγινε βασικός πλέι-μέικερ του Ντέρεκ Φίσερ, αλλά με το πέρας του ντέρμπι ομολόγησε ότι ο Ντερόν Ουίλιαμς έκανε ό,τι ήθελε στο παρκέ αναλαμβάνοντας την ευθύνη της ήττας. Γενικότερα, ο Καρμέλο Άντονι και αρκετοί συμπαίκτες του χρεώνουν τις αρνητικές εμφανίσεις στη δυσκολία προσαρμογής στην τριγωνική επίθεση, αλλά ο Σέιν Λάρκιν, ο οποίος χθες έμεινε εκτός της βασικής πεντάδας, ανέφερε πως τα καινούργια επιθετικά συστήματα δεν φταίνε για όλα τονίζοντας πως ως σύνολο οι Νικς πρέπει να είναι σκληρότεροι στο παρκέ. Σήμερα (09/11, 02:30), μάλιστα, οι Νεοϋορκέζοι υποδέχονται τους Ατλάντα Χοκς στο «Madison Square Garden».

Πέρα από τους δύο πλέι-μέικερ, στα πιτς είναι ο Αντρέα Μπαρνιάνι (οπίσθιος μηριαίος), ενώ τα «γεράκια» απέκλεισαν εκ νέου τον Άντριαν Πέιν (πόδι). Από την πλευρά τους, οι Νετς φιλοξενούν αύριο (09/11, 22:30) τους Ορλάντο Μάτζικ στο «Barclays Center» και θα συνεχίσουν χωρίς προβλήματα τραυματισμού. Αντίθετα, ο Ζακ Βον θα στερηθεί εκ νέου των υπηρεσιών του Βίκτορ Ολαντίπο (πρόσωπο), ο οποίος ξεκίνησε ατομικές προπονήσεις, ώστε να συνηθίσει αργά και σταθερά στη μάσκα, που θα χρειαστεί. Επίσης, ο Κάιλ Ο’ Κιν (αστράγαλος) δεν ακολούθησε την αποστολή, αλλά ίσως δώσει το παρών στο δεύτερο από τρία συνεχόμενα εκτός έδρας ματς, την Τρίτη (12/11, 02:30) στο «Air Canada Centre» των Τορόντο Ράπτορς.

Αύριο (10/11, 02:00), οι «πτερόσαυροι» υποδέχονται τους Φιλαδέλφεια 76ερς, για τους οποίους θα λείψουν εκ νέου οι Μάικλ Κάρτερ-Ουίλιαμς (ώμος), Τζόελ Εμπίντ (πόδι), Τζέραμι Γκραντ (αστράγαλος) και Τζέισον Ρίτσαρντσον (πόδι), ενώ ο Νέρλενς Νόελ (αστράγαλος) κρίνεται αμφίβολος μετά τον προληπτικό αποκλεισμό του από τον χθεσινό αγώνα με τους Σικάγο Μπουλς. Αβέβαιη είναι και η παρουσία του Μάλκολμ Τόμας (γόνατο), ο οποίος παραδέχθηκε πως ίσως χρειαστεί εγχείρηση, που θα τον κρατήσει μακριά από τα παρκέ για τέσσερις με έξι εβδομάδες. Στα του μοναδικού καναδικού συλλόγου του ΝΒΑ, μονάχα ο Αμίρ Τζόνσον (αστράγαλος) είναι αμφίβολος, αν και προπονήθηκε χωρίς περιορισμούς σήμερα μετά την πρόωρη αποχώρηση του από το χθεσινό ματς με τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς.

Σε άλλο αυριανό παιχνίδι (10/11, 02:00), οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ υποδέχονται τους Σακραμέντο Κινγκς στο «Chesapeake Energy Arena» χωρίς τους Ράσελ Ουέστμπρουκ (χέρι), Κέβιν Ντουράντ (πόδι), Μιτς Μακ Γκάρι (πόδι) και Γκραντ Τζέρετ (αστράγαλος), ενώ οι Πέρι Τζόουνς ΙΙΙ (γόνατο) και Αντρέ Ρόμπερσον (αστράγαλος) έχασαν και τη σημερινή προπόνηση του Σκοτ Μπρουκς, άρα οδεύουν προς νέο αποκλεισμό. Αντίθετα, ο Άντονι Μόροου (γόνατο) προπονήθηκε και επιβεβαίωσε πως είναι έτοιμος για τον αυριανό αγώνα με τους «βασιλιάδες». Τέλος, οι εκπρόσωποι του Σακραμέντο έκριναν αμφίβολο τον Ρούντι Γκέι για το αυριανό ματς λόγω ίωσης και αποκάλυψαν μικροτραυματισμό του Ντε Μάρκους Κάζινς στον δεξιό αντίχειρα, που δύσκολα θα προκαλέσει παραγκωνισμό του βασικού σέντερ του Μάικ Μαλόουν.



Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved