Μαϊάμι Χιτ: Ξεχνούν τον Λεμπρόν

Μαϊάμι Χιτ: Ξεχνούν τον Λεμπρόν

Για 26 λεπτά μίλησε σήμερα ο κόουτς των Μαϊάμι Χιτ, Έρικ Σποέλστρα, σε εκπρόσωπους των Μέσων, αλλά χρησιμοποίησε τη λέξη «Λεμπρόν» μονάχα μία φορά.

Από την πλευρά του, ο Μάριο Τσάλμερς χρησιμοποίησε την έκφραση «εκείνος ο τύπος» αναφερόμενος στον πρώην συμπαίκτη του, ο οποίος επέστρεψε φέτος στους Κλίβελαντ Καβαλίερς και υποχρεώνει τους εκπρόσωπους της Φλόριντα να τον… ξεχάσουν. Είναι και λογικό, καθώς ο 4-φορές MVP δεν είναι πλέον στην ομάδα τους, αλλά διατηρεί καλή σχέση με τον Ντουέιν Ουέιντ και με τον Ουντόνις Χάσλεμ, όπως αποδείχθηκε με δηλώσεις των δύο NBAers στην καθιερωμένη συνάντηση με δημοσιογράφους, πριν από την έναρξη της preseason. Από εκεί και πέρα, ο Σποέλστρα είπε ότι οι Τσάλμερς και Νόρις Κόουλ είναι σε καλή κατάσταση, ενώ πρόσθεσε πως τα διαμορφωμένα δεδομένα δεν δημιούργησαν επιπλέον πίεση στον Ουέιντ, ο οποίος με τη σειρά του είπε ότι δεν δούλεψε ιδιαίτερα στα τρίποντα μέσα στο καλοκαίρι.

Σε άλλες τοποθετήσεις, ο Χάσλεμ δήλωσε πως τώρα θα φανούν οι αληθινοί οπαδοί των Χιτ και πως δεν μετανιώνει για την αποδοχή συμβολαίου με μειωμένες αποδοχές, ενώ ο Ντάνι Γκρέιντζερ υποστήριξε ότι μελέτησε ενδεχόμενο επιστροφής στους Ιντιάνα Πέισερς, πριν προτιμήσει τους Χιτ, τονίζοντας πως είναι στο 100% ύστερα από εγχείρηση στο γόνατο, που έγινε τον περασμένο Ιούλιο. Μέσα σε όλα, ο νεοαποκτηθέντας Τζος Μακ Ρόμπερτς ισχυρίστηκε πως ο σύλλογος του Μαϊάμι τον «κυνήγησε» με πάθος, ώστε να τον πείσει, ενώ επισημοποιήθηκε η προσθήκη του Κρις Τζόνσον στο ρόστερ, που αριθμεί πλέον είκοσι μέλη.

Οι Χιτ απώλεσαν τον Τζέιμς, αλλά οι Πέισερς έχασαν τον Πολ Τζορτζ λόγω τραυματισμού στο δεξί πόδι. Εντούτοις, ο Φρανκ Βόγκελ υποστήριξε πως θέλει να μείνει για πάντα στη θέση του προπονητή των εκπρόσωπων της Ιντιανάπολις σε πρόσφατη συνέντευξή του κάνοντας την πρώτη νύξη για τη λήξη του συμβολαίου του, το επόμενο καλοκαίρι. Τέλος, ο προπονητής των Σακραμέντο Κινγκς, Μάικ Μαλόουν, δήλωσε πως μονάχα οι Ντε Μάρκους Κάζινς και Ρούντι Γκέι έχουν διασφαλίσει θέση στη βασική πεντάδα του, οπότε ο Ντάρεν Κόλισον καλείται να ξεπεράσει τον ανταγωνισμό του Ραμόν Σέσιονς, ενώ ήταν γνωστό πως ο Μπεν Μακ Λέμορ διεκδικεί τη θέση «2» με τον Νικ Στάουσκας και πως στη θέση «4» επικρατεί πανικός.



Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved