Μπρούκλιν Νετς: Άνοδος μαζί με Λίβινγκστον

Μπρούκλιν Νετς: Άνοδος μαζί με Λίβινγκστον

Εντός του 2014, οι Μπρούκλιν Νετς έχουν σημειώσει ένδεκα νίκες σε δεκαπέντε αγώνες έχοντας τον Σόουν Λίβινγκστον στο αρχικό σχήμα.

Το 2007, ο 28χρονος γκαρντ υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο και αρχικά εκτιμήθηκε πως δεν θα μπορέσει να περπατήσει ξανά, αλλά εξέπληξε τους φιλάθλους επιστρέφοντας στο NBA, ενώ πλέον οδηγεί τους Νεοϋορκέζους σε διαδοχικά θετικά αποτελέσματα. Μάλιστα διατήρησε θέση στη βασική πεντάδα του Τζέισον Κιντ έπειτα από την πρόσφατη επιστροφή του Ντερόν Ουίλιαμς στον ρόλο του βασικού πλέι-μέικερ. Υποχρέωσε και τον GM των Νετς, Μπίλι Κινγκ, να δηλώσει πως η ομάδα δημιούργησε αγωνιστική προσωπικότητα με χαμηλό σχήμα στην αρχική πεντάδα. «Πρέπει να χτίσεις μία ταυτότητα, να ξέρεις ποιος είσαι. Αυτό κάνουμε» δήλωσε σχετικά ο Κιντ, ενώ ο Πολ Πιρς στάθηκε στη συμβολή του Λίβινγκστον: «Ανεβαίνει εβδομάδα με εβδομάδα. Έχει αυτοπεποίθηση, αν και τα τελευταία χρόνια δεν είχε σημαντικό ρόλο. Μπορεί να μαρκάρει πλέι-μέικερ, γκαρντ ή φόργουορντ, οπότε μας βοηθά με πολλαπλούς τρόπους».

Στα της regular season, μεθαύριο (07/02, 03:00) οι εκπρόσωποι του Μπρούκλιν υποδέχονται τους Σαν Αντόνιο Σπερς στο «Barclays Center» χωρίς τον Μπρουκ Λόπεζ (πόδι), η απουσία του οποίου προκάλεσε ανάγκη προσαρμογής του αρχικού σχήματος. Επίσης, οι Αντράι Μπλάτσε (ισχίο), Αντρέι Κιριλένκο (γάμπα) και Τζο Τζόνσον (γόνατο) κρίνονται αμφίβολοι, ενώ τα «σπιρούνια» έχουν ματς και αύριο (06/02, 02:00) με τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς στο «Verizon Center», αλλά δεν υπολογίζουν τους Μανού Τζινόμπιλι (οπίσθιος μηριαίος) και Καούχι Λέοναρντ (χέρι) για αμφότερα τα παιχνίδια.

Αντίθετα, ο Ντάνι Γκριν (χέρι) επέστρεψε από χθες στη δράση έπειτα από αποχή είκοσι ημερών και πήρε τριάντα λεπτά από τον Γκρεγκ Πόποβιτς, αλλά με το πέρας της αναμέτρησης ομολόγησε πως ήταν ανέτοιμος σε ψυχολογικό επίπεδο. Τέλος, στα των «μάγων», ο Αλ Χάρινγκτον (γόνατο) παραμένει στα πιτς, αλλά ο Τρέβορ Μπούκερ επανεντάχθηκε σήμερα στις προπονήσεις του Ράντι Ουίτμαν έπειτα από ολιγοήμερη απουσία εξαιτίας ακαθόριστου προσωπικού προβλήματος.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV



Συμφωνία Φούλαμ με Premier League για κυρώσεις
Συμφωνία Φούλαμ με Premier League για κυρώσεις
Premier League: Ιστορία με την Μόρνμουθ γράφει ο Ιραόλα
Premier League: Ιστορία με την Μόρνμουθ γράφει ο Ιραόλα
Πόλο: Η κλήρωση του Παγκοσμίου Εφήβων
Πόλο: Η κλήρωση του Παγκοσμίου Εφήβων
ΠΑΟΚ: «Ναυάγησε» η σκέψη για φιλικό παιχνίδι με τον Προμηθέα
ΠΑΟΚ: «Ναυάγησε» η σκέψη για φιλικό παιχνίδι με τον Προμηθέα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved