Μαϊάμι Χιτ: Έφτασαν Κίνα

Μαϊάμι Χιτ: Έφτασαν Κίνα

Στην Κίνα είναι πλέον οι Μαϊάμι Χιτ, καθώς στην ασιατική χώρα θα δώσουν δύο φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας κόντρα στους Λος Άντζελες Κλίπερς.

Φυσικά η προετοιμασία θα συνεχιστεί κανονικά. Την Πέμπτη (11/10, 14:30) και την Κυριακή (14/10, 19:30) θα διεξαχθούν τα δύο ματς με τους εκπρόσωπους της «πόλης των αγγέλων». Ιδιάζουσα περίπτωση, όμως, είναι ο Λεμπρόν Τζέιμς, αφού ταξίδεψε για… ένατη φορά στην Κίνα.

Ο αυτοαποκαλούμενος «βασιλιάς» είναι σίγουρα το δημοφιλέστερο μέλος της αποστολής και… γνώστης των τοπικών εδεσμάτων. «Αν κάποιος γυρίσει με περιττά κιλά, τότε δεν θα μπορέσω να καταλάβω τι έκανε στον ελεύθερο χρόνο του» σχολίασε χαρακτηριστικά.

«Θα διασκεδάσουμε. Επίσης θα δέσουμε μεταξύ μας σαν ομάδα, επειδή θα μείνουμε μαζί σε ξένη χώρα για πολλές ημέρες. Σίγουρα δεν πρέπει να χάσουμε αυτή την ευκαιρία» συμπλήρωσε ο Τζέιμς.

Μαζί του συμφώνησε και ο Έρικ Σποέλστρα: «Τέτοιες ευκαιρίες δεν παρουσιάζονται συχνά. Είμαστε στο στάδιο της προετοιμασίας και αναγνωρίζουμε τον βασικό μας στόχο. Όταν είχαμε ταξιδέψει στην Ευρώπη, η ομάδα τους ευνοήθηκε απίστευτα».

Σημειώνουμε πως σε έναν από τους δύο αγώνες φαίνεται πως θα ντεμπουτάρει ο Ντουέιν Ουέιντ, ο οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία του στην Κίνα. Με ενοχλήσεις στη μέση ταξίδεψε ο Μάικ Μίλερ, που κάλυψε το κενό του «φλας» στο φιλικό με τους Ατλάντα Χοκς.



LIVE - Ο τελικός του Μίλτου Τεντόγλου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Τόκιο
LIVE - Ο τελικός του Μίλτου Τεντόγλου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Τόκιο
Ολυμπιακός: Νέος τραυματισμός για Έβανς και 20 ημέρες εκτός δράσης
Ολυμπιακός: Νέος τραυματισμός για Έβανς και 20 ημέρες εκτός δράσης
ΑΕΚ: Φιλικό αλά... EuroLeague κόντρα στη Φενέρμπαχτσε
ΑΕΚ: Φιλικό αλά... EuroLeague κόντρα στη Φενέρμπαχτσε
Μπράουν για Παναθηναϊκό: «Παρέμεινα ψύχραιμος, χωρίς να θυμώσω»
Μπράουν για Παναθηναϊκό: «Παρέμεινα ψύχραιμος, χωρίς να θυμώσω»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved

Πρέπει να καθαρίζονται κάθε εβδομάδα, αλλά κανείς δεν το κάνει (από τα πιο βρώμικα σημεία κουζίνας)