Θέλει και μπορεί να παίξει ο Αμάρε!
Για τον... χαζό τραυματισμό του στο χέρι μετά την ήττα των Νιου Γιορκ Νικς από τους Μαϊάμι Χιτ, μίλησε για μία ακόμη φορά ο Αμάρε Στούντεμαϊρ.
Ο 29χρονος Αμερικανός φόργουορντ χτύπησε έναν πυροσβεστήρα στα αποδυτήρια με αποτέλεσμα να κοπεί, απογοητευμένος όπως ήταν από το κακό αποτέλεσμα για την ομάδα τοy. Ωστόσο, εμφανίστηκε αποφασισμένος να αγωνιστεί στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς των πλέι οφ του NBA (2-0), καθώς για το τρίτο όπως φαίνεται δεν προλαβαίνει.
«Δεν το έκανα επίτηδες. Απλά προήλθε από μια χειρονομία απογοήτευσης από την ήττα και το χέρι μου διαπέρασε το γυαλί. Αυτό γίνεται συχνά μετά από αγώνες. Δεν χρειάζεται να εξηγήσω τον λόγο στους συμπαίκτες μου, καθώς γνωρίζουν πως αυτή ήταν μια ακούσια κίνηση», τόνισε αρχικά ο σούπερ
σταρ του ΝΒΑ, ο οποίος θυμήθηκε πως έχει αγωνιστεί ξανά τραυματίας στο παρελθόν.
«Υπάρχουν πιθανότητες να είμαι έτοιμος για το ματς της Κυριακής», ήταν τα λόγια του Αμάρε.