Κυρίαρχος ο Χάουαρντ στο Σικάγο

Κυρίαρχος ο Χάουαρντ στο Σικάγο

Ο Ντουάιτ Χάουαρντ έφτασε σε επίπεδο double-double από το πρώτο ημίχρονο και οι Ορλάντο Μάτζικ επικράτησαν των Μπουλς με 99-94 στο Σικάγο.

Μπορεί οι 22,127 θεατές που κατέκλυσαν στο «United Center» να περίμεναν νέα «αρχοντική» εμφάνιση του Ντέρικ Ρόουζ, αλλά άλλος all-star... έκλεψε την παράσταση. Συγκεκριμένα ο Χάουαρντ πέτυχε 29 πόντους με 11/19 σουτ, μάζεψε 18 ριμπάουντ, μπλόκαρε τρία σουτ και γενικότερα κυριάρχησε κοντά στις δύο ρακέτες.

Έτσι οι Μάτζικ επέστρεψαν στις νίκες και υποχρέωσαν τους «ταύρους» στην τρίτη τους φετινή εντός έδρας ήττα. Πέρα από τον θηριώδη σέντερ τους, οι φιλοξενούμενοι είχαν «καυτό» Τζέισον Ρίτσαρντσον που πέτυχε τέσσερα τρίποντα και άθροισε 18 πόντους, ενώ ο Ράιαν Άντερσον είχε τρία δικά του και 11 πόντους. Ακόμα, ο Χέντο Τούρκουγλου έφτασε στους 13 πόντους, ενώ ο Τζαμίρ Νίλσον περιορίστηκε στις επτά ασίστ και στους εννέα πόντους, όσους είχε ο Τζέι Τζέι Ρέντικ από τον πάγκο.

Πάντως, οι Μπουλς ξεπέρασαν παθητικό 18 πόντων στο πρώτο ημίχρονο και το παιχνίδι πήγε πόντο-πόντο στα τελευταία λεπτά. Σε αυτά ένα κάρφωμα του Χάουαρντ έκανε την διαφορά, καθώς έριξε φανερά την ψυχολογία των γηπεδούχων.

Άλλωστε ο Ντέρικ Ρόουζ είχε μόλις 6/22 σουτ για 17 πόντους, ενώ μοίρασε εννέα ασίστ. Στα... νύχια του πρωταγωνιστή της αναμέτρησης εγκλωβίστηκε ο Γιοακίμ Νοά (9 π., 10 ρ), ενώ ο Λουόλ Ντενγκ έμεινε στους πέντε πόντους με 1/9 σουτ. «Διασώθηκαν» αποκλειστικά οι Κάρλος Μπούζερ και Ταζ Γκίμπσον με 26 και 14 πόντους, αντίστοιχα.

Έτσι, οι Μάτζικ ανταποκρίθηκαν με νίκη σε βάρος των πρωτοπόρων του ΝΒΑ ύστερα από ήττα-σοκ από τους ουραγούς, Σάρλοτ Μπόμπκατς. Πλέον έχουν ρεκόρ 26-15 και παραμένουν στην τρίτη θέση της ανατολικής περιφέρειας της λίγκας.

Στο ρετιρέ της Ανατολής διατηρήθηκαν οι Σικάγο Μπουλς. Αν και υποχώρησαν στο 33-9, απέχουν ακόμα 1.5 επιτυχία από τους Μαϊάμι Χιτ.

Κυρίαρχος ο Χάουαρντ στο Σικάγο



Η AFC ανέβαλε αγώνες των ασιατικών κυπέλλων στην Μέση Ανατολή
Η AFC ανέβαλε αγώνες των ασιατικών κυπέλλων στην Μέση Ανατολή
Volley League: Με ανατροπή ο Παναθηναϊκός παρέμεινε στην κορυφή
Volley League: Με ανατροπή ο Παναθηναϊκός παρέμεινε στην κορυφή
Τραγωδία στο Ιράν: Νεκρές 20 νεαρές αθλήτριες του βόλεϊ μετά από πυραυλική επίθεση
Τραγωδία στο Ιράν: Νεκρές 20 νεαρές αθλήτριες του βόλεϊ μετά από πυραυλική επίθεση
Γρηγορίου: «Δεν ξέρω αν θα παίρναμε άλλο αποτέλεσμα, ας το διεκδικούσαμε όμως»
Γρηγορίου: «Δεν ξέρω αν θα παίρναμε άλλο αποτέλεσμα, ας το διεκδικούσαμε όμως»
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved