Fantasy: Καλάθης και Πρίντεζης βγαίνουν μπροστά!

Fantasy: Καλάθης και Πρίντεζης βγαίνουν μπροστά!

Νικ Καλάθης και Γιώργος Πρίντεζης «καθαρίζουν» σε ΟΑΚΑ και Κάουνας.

Το 1/3 της φετινής σεζόν ολοκληρώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα και πλέον έχουμε μία καλή εικόνα για τις ομάδες της διοργάνωσης. Σήμερα «ανοίγει» η αυλαία της 11ης αγωνιστικής, με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει τη Ζαλγκίρις, ενώ αύριο ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υποδέχεται τη Φενερμπαχτσέ. Νικ Καλάθης και Γιώργος Πρίντεζης θα βγουν μπροστά για τις ομάδες τους, την ώρα που σας δίνουμε άλλες τρεις ενδιαφέρουσες επιλογές από Βαρκελώνη, Μόναχο και Πόλη.

Αναλυτικά:

#1 Νικ Καλάθης

2025342

Ομάδα: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ

Θέση: PG

Τιμή: 1,13m

Τον επιλέγουμε γιατί: Ήρθε η ώρα να βγει μπροστά! Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ έμεινε μακριά από τον καλό εαυτό του στις προηγούμενες αγωνιστικές, παρασύροντας μαζί του και την υπόλοιπη ομάδα. Απέναντι στη Φενέρ, οι «πράσινοι» χρειάζονται οπωσδήποτε νίκη και ο Έλληνας γκαρντ αναμένεται να πάρει ξανά τη μπαγκέτα του. Η τιμή του έχει πέσει στα… τάρταρα, οπότε είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να τον εντάξετε στο ρόστερ σας και γιατί όχι να μην του δώσετε και το περιβραχιόνιο!

#2 Κάιλ Κούριτς

kyle kuric fc barcelona lassa eb18

Ομάδα: Μπαρτσελόνα

Θέση: SG

Τιμή: 1,35m

Τον επιλέγουμε γιατί: Στο Μαυροβούνιο θα βρει τους χώρους που χρειάζεται, για να εκτελέσει από το αγαπημένο του τρίποντο. Είναι από τους καλύτερους σουτέρ της διοργάνωσης, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και ακόμη είναι προσιτός οικονομικά. Παράλληλα, ανεξάρτητα από το τι ράνκινγκ θα κάνει, η αξία του θα ανέβει και μαζί και το μπάτζετ σας, αφού προέρχεται από γεμάτες εμφανίσεις/

#3 Βλάντιμιρ Λούτσιτς

vladimir lucic fc bayern munich eb18

Ομάδα: Μπάγερν Μονάχου

Θέση: SF

Τιμή: 1,5m

Τον επιλέγουμε γιατί: Επιτέλους πρέπει να τον εμπιστευτούμε. Ο Σέρβος φόργουορντ έχει 14.6 ράνκινγκ κατά μέσο όρο, μετρώντας παράλληλα 11.3 πόντους και 4.3 ριμπάουντ. Είναι μία πολύ καλή επιλογή για τη «φτωχή» σε λύσεις θέση του σμολ φόργουορντ και αξίζει να του δώσουμε μία ευκαιρία.

#4 Γιώργος Πρίντεζης

2026127

Ομάδα: Ολυμπιακός

Θέση: PF

Τιμή: 1,56m

Τον επιλέγουμε γιατί: Ο Ντέιβιντ Μπλατ αναμένεται να του δώσει αρκετές επιθέσεις στο Κάουνας, ώστε να εκμεταλλευτεί την εμπειρία του. Ο 33χρονος φόργουορντ παραμένει μία αξιόπιστη λύση για τη θέση «4» και ακόμη η τιμή του είναι σε λογικά επίπεδα. Ειδικά εκτός έδρας, ο Πρίντεζης ανεβάζει στροφές, ενώ ακόμη και το παιχνίδι να «στραβώσει» για τους Πειραιώτες, αυτός έχει αποδείξει π[ως δεν επηρεάζεται.

#5 Μάικλ Έρικ

michael eric darussafaka tekfen istanbul eb18

Ομάδα: Νταρουσάφακα

Θέση: C

Τιμή: 1,48m

Τον επιλέγουμε γιατί: Είναι ο μοναδικός από τη φετινή Νταρουσάφακα, που είναι σταθερός σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Με 13 πόντους και 6.3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο και την τιμή του στα 1,48 εκατ. Πρόκειται για μία ευκαιρία, που δεν χάνεται. Ειδικά αν βάλουμε στην εξίσωση πως η «Ντάρου» φιλοξενεί την Μακάμπι, τότε καταλαβαίνουμε πως ο Αμερικανός σέντερ θα τα δώσει όλα για τη δεύτερη νίκη της ομάδας του.



Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved