Fantasy: «Πράσινη» περιφέρεια, «ερυθρόλευκη» ρακέτα

Fantasy: «Πράσινη» περιφέρεια, «ερυθρόλευκη» ρακέτα

Οι πέντε πρώτες προτάσεις για το Euroleague Fantasy είναι εδώ και έχουν «άρωμα» ντέρμπι.

Τζάμπολ στην έκτη αγωνιστική της Euroleague σήμερα και όπως σας υποσχεθήκαμε, οι πέντε πρώτες προτάσεις παικτών για το Fantasy είναι εδώ. Στην έκτη στροφή της διοργάνωσης ξεχωρίζει βέβαια το «αιώνιο» ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ και δεν θα μπορούσαμε να μην εστιάσουμε εκεί.

Οι πέντε προτάσεις αντιστοιχούν στις πέντε θέσεις (πόιντ γκαρντ, σούτινγκ γκαρντ, σμολ φόργουορντ, πάουερ φόργουορντ και σέντερ) και προσπαθήσαμε να είναι όσο το δυνατόν πιο φθηνές. Δείτε τη λίστα και επιλέξτε ποιον ή ποιους χρειάζεστε στην ομάδα σας αυτή την εβδομάδα.

#1 Νικ Καλάθης

1993992

Ομάδα: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ

Θέση: PG

Τιμή: 1,4m

Τον επιλέγουμε γιατί: Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ μπορεί να έχει ξεκινήσει όπως τελείωσε την περσινή σεζόν, ωστόσο όταν το «τριφύλλι» παίζει στο ΟΑΚΑ, η απόδοσή του εκτοξεύεται. Ο Έλληνας γκαρντ είναι πάντα στα όρια του νταμπλ-νταμπλ, ενώ παράλληλα σιγά-σιγά βρίσκει ρυθμό και στο σκοράρισμα. Απέναντι στον Ολυμπιακό θα ηγηθεί της ομάδας και αξίζει να δώσουμε 1,4m για να τον αποκτήσουμε. Μάλιστα θα ήταν μία καλή επιλογή και για τη θέση του αρχηγού!

#2 ΝτεΆντρε Κέιν

deandre kane maccabi fox tel aviv eb18

Ομάδα: Μακάμπι Τελ Αβίβ

Θέση: SG/SF

Τιμή: 1,07m

Τον επιλέγουμε γιατί: Μπορεί η Μακάμπι να υποδέχεται τη Ρεάλ και να έχει αρκετές πιθανότητες ήττας, όμως ο Κέιν είναι ένας παίκτης με προσιτή τιμή για τη θέση «2» και «3», ο οποίος ανεβαίνει σταθερά μέχρι τώρα και ακόμη και με μέτριο ράνκινγκ, μπορεί να αυξήσει την αξία του και αυτόματα το συνολικό σας μπάτζετ. Παράλληλα ο Αμερικανός γκαρντ μαζεύει ριμπάουντ και οργανώνει το παιχνίδι των Ισραηλινών, με αποτέλεσμα να γεμίζει τη στατιστική του.

#3 Ματ Λοτζέσκι

1994108

Ομάδα: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ

Θέση: SF

Τιμή: 0,9m

Τον επιλέγουμε γιατί: Ο Αμερικανός φόργουορντ επέστρεψε στην αγωνιστική δράση την προηγούμενη αγωνιστική, χωρίς να πιάσει τα στάνταρ του. Αύριο στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα χρειαστεί το σουτ του και πιστεύουμε πως αυτό θα συμβεί. Μάλιστα περιμένουμε να δούμε αρκετές φορές τη συνεργασία του με τον Καλάθη, όπως μας έχουν  συνηθίσει, για να βγούμε εις διπλούν κερδισμένοι. Αν συνυπολογίσουμε και τη χαμηλή τιμή του, είναι μία safe σχετικά επιλογή.

#4 Άντονι Γκιλ

anthony gill khimki moscow region eb18

Ομάδα: Χίμκι

Θέση: PF/C

Τιμή: 1,38m

Τον επιλέγουμε γιατί: Όσοι παίζουν το παιχνίδι από πέρυσι γνωρίζουν τι εστί Άντονι Γκιλ. Ο Αμερικανός φόργουορντ αποτελεί μία από τις πιο αξιόπιστες λύσεις στη θέση «4» και πολύ σπάνια το ράνκινγκ του πέφτει κάτω από το 10. Χαρακτηριστικό είναι πως ο φετινός του μέσος όρος είναι 16,18! Η Χίμκι αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα στη Ρωσία και πιστεύουμε πως Σβεντ και Γκιλ θα πρωταγωνιστήσουν για να φτάσει στη νίκη η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

#5 Νίκολα Μιλουτίνοφ

2010477

Ομάδα: Ολυμπιακός

Θέση: C

Τιμή: 1,72m

Τον επιλέγουμε γιατί: Ο Σέρβος είναι η μόνιμη απειλή του Ολυμπιακού στο «ζωγραφιστό». Ο Ντέιβιντ Μπλατ σίγουρα θα θελήσει αν «χτυπήσει» τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ με το μέγεθος του ψηλού του, οπότε θα αυξηθούν οι προσπάθειές του. Αν βάλουμε στην εξίσωση τα ριμπάουντ, αλλά και τα κερδισμένα φάουλ, τότε τα 1,72m που θα δώσουμε δεν φαντάζουν τόσα πολλά. Ο Μιλουτίνοφ έχει τον υψηλότερο μ.ο. ράνκινγκ (18,62) για τους Πειραιώτες και περιμένουμε να συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς και στο ΟΑΚΑ. Μοναδικό ψεγάδι τα φάουλ που κάνει, ωστόσο αξίζει το ρίσκο.



Νέο σκάνδαλο στην Premier League: Συνελήφθησαν δύο παίκτες για βιασμό και σεξουαλική επίθεση
Νέο σκάνδαλο στην Premier League: Συνελήφθησαν δύο παίκτες για βιασμό και σεξουαλική επίθεση
Super League: Ντέρμπι κορυφής ΑΕΚ - Παναθηναϊκός | Επικίνδυνοι έξοδοι για ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό
Super League: Ντέρμπι κορυφής ΑΕΚ - Παναθηναϊκός | Επικίνδυνοι έξοδοι για ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό
Αγωνία για Λούκα Βιλντόζα - Διάρρηξη στο σπίτι του
Αγωνία για Λούκα Βιλντόζα - Διάρρηξη στο σπίτι του
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (24/04) - «Πώρωση» στο ντέρμπι
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (24/04) - «Πώρωση» στο ντέρμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved