Παπαδόπουλος: «Όταν είσαι καλύτερος παίρνεις το πρωτάθλημα»
SHARE

Παπαδόπουλος: «Όταν είσαι καλύτερος παίρνεις το πρωτάθλημα»

Ο Μάνος Παπαδόπουλος τοποθετήθηκε με δηλώσεις του για το εγχώριο πρωτάθλημα που θα διεκδικήσει ο Παναθηναϊκός, αλλά και για την σειρά με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Παράλληλα ο κύριος Παπαδόπουλος αναφέρθηκε και στο πλάνο των «πράσινων».

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Μετά από δύο κακές εμφανίσεις στη Μόσχα, η ομάδα έδειξε να αντιδράει και μ’ έναν καταπληκτικό κόσμο που έδωσε ώθηση. Οι στόχοι που είχαμε θέσει από την αρχή της σεζόν, τους είπε και ο Δημήτρης Διαμαντίδης. Είναι να δημιουργηθεί μία βάση Ελλήνων παικτών ταλαντούχων για να επιστρέψουν στην κορυφή της Ευρώπης. Όχι της Ελλάδας αφού είμαστε στην κορυφή της Ελλάδος. Οι νέοι παίκτες παίζουν. Θα παίξουν και περισσότεροι».

Για τον βαθμό που έχει προχωρήσει το πλάνο: «Δεν είμαστε ικανοποιημένοι και αυτό είναι αλήθεια. Θέλαμε να δούμε περισσότερους Έλληνες να παίζουν. Είναι μία ανάγκη, μία πραγματικότητα. Δεν μπορούν να δαπανηθούν εκατομμύρια για παίκτες όπως ο Ντε Κολό. Όλοι ξέρουμε ποιοι είναι οι παίκτες. Ξέρεις τι παίκτες μπορείς να πάρεις. Δεν έχει προχωρήσει όπως θα έπρεπε να έχει προχωρήσει το πλάνο. Πιστεύουμε σε κάτι παραπάνω. Οι στόχοι οι ευρωπαϊκοί ήταν συγκεκριμένοι. Λέγαμε να προκριθούμε στην αρχή από την πρώτη φάση και στη συνέχεια από το Top 16. Μας ταλαιπώρησαν και οι τραυματισμοί. Ακόμα και σήμερα μπορούσαμε να κερδίσουμε αν και η ΤΣΣΚΑ είναι καλύτερη ομάδα και δεν είμαστε αφελείς. Εμείς θέλουμε οι παίκτες να εξαντλούν τα περιθώριά τους».

Για το αν θα προτιμούσε να δει τον Παπαγιάννη, τον Λούντζη κι όλους τους νέους να παίζουν κι ας μην έφτανε στα πλέι οφ ο Παναθηναϊκός: «Δεν θέλω να μπω σε ονόματα. Όταν παίζεις θες το καλύτερο δυνατό. Αλλά σίγουρα θέλουμε να δούμε τα νέα παιδιά να παίζουν. Όχι απλώς για να παίζουν αλλά για να πάρουν εμπειρίες. Αυτό δεν είναι υπόνοια προς τον κύριο Ιβάνοβιτς, διότι ο προπονητής του Παναθηναϊκού προσπαθεί σαφώς να κάνει το καλύτερο. Άλλωστε ο Παναθηναϊκός πρέπει να κερδίζει».

Για το αν το πρωτάθλημα αποτελεί τον μεγάλο στόχο του Παναθηναϊκού: «Έχουμε ακόμα καιρό. Εμείς θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Δεν συμφωνώ με αυτούς που λένε ότι πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις ένα πρωτάθλημα. Το παίρνεις όταν είσαι καλύτερος και είσαι καλύτερος στο γήπεδο. Εγώ αυτό έχω μάθει όλα αυτά τα χρόνια. Όταν είσαι καλύτερος κερδίζεις υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Κι αυτό φαίνεται όλα αυτά τα χρόνια. Δεν έχεις πάρει έξι ευρωπαϊκά επειδή είχες κάποια βοήθεια. Ούτε είναι δικαιολογία όταν χάνεις να λες ότι έχασες από ένα σφύριγμα ή επειδή η μπασκέτα ήταν ανάποδα ή οτιδήποτε άλλο ή με επηρέασε ο κόσμος. Πάντα παίζουμε στην Ελλάδα με θερμό κοινό σε οποιοδήποτε γήπεδο. Δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν ξέρουμε τι αντιμετωπίζουμε. Θεωρώ ότι αν είμαστε καλύτεροι θα πάρουμε το πρωτάθλημα, αν δεν είμαστε καλύτεροι, δεν θα το πάρουμε».

Ολυμπιακός: Σκέψεις πάλι για Ρισβάνη
Ολυμπιακός: Σκέψεις πάλι για Ρισβάνη
Μάριος Παπαγεωργίου: Τι αποκάλυψε ο γιος του βασικού κατηγορούμενου για τη δολοφονία
Μάριος Παπαγεωργίου: Τι αποκάλυψε ο γιος του βασικού κατηγορούμενου για τη δολοφονία
Η «Πράσινη Ώρα» με Νικολογιάννη-Μπαρούνη (video)
Η «Πράσινη Ώρα» με Νικολογιάννη-Μπαρούνη (video)
Food & Beverage Μanager
Food & Beverage Μanager


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies