Πρίντεζης: «Να χαμογελάσουμε εμείς στο τέλος»

Πρίντεζης: «Να χαμογελάσουμε εμείς στο τέλος»

Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να διορθώσει τα λάθη του για να πανηγυρίσει την πρόκριση επί της Εφές, σύμφωνα με τον Γιώργο Πρίντεζη.

Ο Έλληνας φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Sportday» τόνισε πως η τούρκικη ομάδα στάθηκε τυχερή στον τέταρτο αγώνα της σειράς και πλέον οι Πειραιώτες θα πρέπει να «καθαρίσουν» το μυαλό τους και να ψάξουν να βρουν τις λύσεις για την πρόκριση.

Συγκεκριμένα, ο διεθνής άσος μίλησε για:

Το ριμπάουντ στην βολή του Φάρμαρ: «Δυστυχώς το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι δεν νίκησε η Εφές, αλλά εμείς χάσαμε το παιχνίδι. Μέσα από τα χέρια μας και με τρόπο που μας στεναχωρεί αφάνταστα. Φταίω και εγώ γιατί στη φάση της χαμένης βολής του Φάρμαρ δεν κατάφερα να συγκρατήσω την μπάλα, να πάρω το ριμπάουντ και ουσιαστικά να τελειώσει το παιχνίδι».

Την εμφάνιση του Ολυμπιακού: «Ήμασταν απόλυτα έτοιμοι για την πρόκριση. Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι και αν εξαιρέσεις τα ριμπάουντ κάναμε όσα έπρεπε για να τελειώσουμε την υπόθεση από την Παρασκευή. Θεωρώ ότι έπαιξε μεγάλο ρόλο και η τύχη. Αυτή ήταν με το μέρος της Εφές, που δεν είναι τυχαία ομάδα. Διαθέτει παίκτες με ταλέντο που δεν τα παρατούν ποτέ, χωρίς αυτό να σημαίνει πως άξιζαν να ισοφαρίσουν με βάση την εικόνα των ομάδων σε 2-2».

Τι χρειάζεται ο Ολυμπιακός στο πέμπτο ματς: «Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα, είναι να «καθαρίσουμε» το μυαλό μας απ' όσα έγιναν και να ξεκουραστούμε πνευματικά και σωματικά. Να σηκώσουμε το κεφάλι και να δούμε τι έφταιξε ώστε να το διορθώσουμε. Έχουμε ένα παιχνίδι στην έδρα μας, για το οποίο θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται, ώστε να είμαστε εμείς αυτοί που θα χαμογελάσουμε στο τέλος».



«Ράγισαν» τα τσιμέντα στο 27’: Διακοπή του αγώνα με πυρσούς και συνθήματα για τα «αετόπουλα»
«Ράγισαν» τα τσιμέντα στο 27’: Διακοπή του αγώνα με πυρσούς και συνθήματα για τα «αετόπουλα»
ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι της Super League
ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι της Super League
Παναθηναϊκός: «Επανήλθε με μεγάλη πρόταση για Καμαρά»
Παναθηναϊκός: «Επανήλθε με μεγάλη πρόταση για Καμαρά»
ΑΕΚ – Ολυμπιακός: «Άνοιξαν» οι ουρανοί στη Νέα Φιλαδέλφεια | Έντονη βροχόπτωση πριν τη σέντρα
ΑΕΚ – Ολυμπιακός: «Άνοιξαν» οι ουρανοί στη Νέα Φιλαδέλφεια | Έντονη βροχόπτωση πριν τη σέντρα
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved