Απίστευτη κοροϊδία - Αποθεώνει τους διαιτητές ο Κουκουλεκίδης - «Κανένα φάουλ στον Μπέικον»

Απίστευτη κοροϊδία - Αποθεώνει τους διαιτητές ο Κουκουλεκίδης - «Κανένα φάουλ στον Μπέικον»

Ο Στέλιος Κουκουλεκίδης έβγαλε άριστη τη διαιτητική τριάδα στο ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός κι έγραψε στην έκθεση ότι δεν υπάρχει φάουλ στον Μπέικον.

Η «νέα τάξη πραγμάτων» έχει ανάμεσα στους πρωταγωνιστές τον Στέλιο Κουκουλεκίδη. Ένας άνθρωπος που έχει δώσει εξετάσεις κι απέτυχε παταγωδώς, όπως εξηγήσαμε. Ο πρόεδρος της ΚΕΔ, λοιπόν, στην έκθεσή του για τους διαιτητές στο ΣΕΦ δείχνει ξεκάθαρα πως παίζεται το παιχνίδι. «Κανένα φάουλ στις τελευταίες δυο φάσεις υπέρ του Μπέικον», γράφει κι αποθεώνει και τους τρεις διαιτητές!

Όπως έχει επισημανθεί, ο στενός συνεργάτης του Νίκου Πιτσίλκα στη VTB League και πρόεδρος της ΚΕΔ Στέλιος Κουκουλεκίδης, ήρθε από τη Θεσσαλονίκη για να αναλάβει τον ρόλο του παρατηρητή διαιτησίας του ντέρμπι κι έδωσε άριστα στον γιο του Πιτσίλκα.

Αναλυτικά η έκθεση του Στέλιου Κουκουλεκίδη για τη διαιτησία του ντέρμπι «αιωνίων»:

Ο αγώνας κρίνεται εξαιρετικά δύσκολος αφού αποφασίστηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Τα πολλά λάθη των αθλητών και από τις δύο πλευρές δημιούργησαν, έναν πρόσθετο παράγοντα δυσκολίας, μειώνοντας τη ποιότητα του μπάσκετ που παίχθηκε, ενώ παράλληλα μεγάλωσε η δυσκολία.

Πιτσίλκας

Η διαιτησία του σαν crew chief για πρώτη φορά στην καριέρα του σε ένα τέτοιο αγώνα κρίνεται πολύ καλή. Στο πειθαρχικό μέρος είχε καλή αντιμετώπιση στις αντιδράσεις που υπήρξαν, από τις δύο πλευρές έχοντας συγχρόνως και την πλήρη αποδοχή στις αποφάσεις του από όλους τους αθλητές..

Δούλεψε σε όλους τους χώρους σε καλό επίπεδο, με πολύ καλή μηχανική, καίριες αποφάσεις και έδωσε χρήσιμη βοήθεια εκεί που έπρεπε.Q1 .9.40 k Q4 8.32

Οι αποφάσεις (σφυρίγματα ή μη) που πήρε ήταν καθαρές και δεν χρήζουν αμφισβήτησης από την πλευρά μου εκτός του επιθετικού σε βάρος του Β 57 που έδωσε στο Q2 8.43.(τιμώρησε το αντίδραση και όχι την ενέργεια) και επίσης η απόφαση του για φάουλ στο Q4 5.11 σε βάρος το Β77.

Κάρδαρης

Η δεύτερη του παρουσία σε ένα τέτοιο αγώνα έχει θετικότατο πρόσημο. Με πολύ καλές αποφάσεις ειδικά στο τέλος όταν ο αγώνας ήταν στο πόντο έδωσε ουσιαστικές λύσεις .

Έδειξε χαρακτήρα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δούλεψε αποκλειστικά στον χώρο ευθύνης του. Λάθος η απόφαση για χρέωση καλαθιού 2 πόντων στο .Q 2 8.43. δεν υπάρχει παράβαση από τον αμυντικό στη στεφάνι.

7.Q4.0.01 Σωστή απόφαση για μη σφύριγμα από την θέση C

Θεωνάς

Μετά από χρόνια θετικής παρουσίας στο χώρο της διαιτησίας η πρώτη του συμμετοχή σε ένα αγώνα αυτού του βεληνεκούς και σπουδαιότητας ,ήταν ότι καλύτερο για αυτόν αλλά συγχρόνως απέδειξε ότι μπορεί να σηκώσει το βάρος ενός τέτοιου.

Με ηρεμία, αποφασιστικά σφυρίγματα ή μη, ήταν στο ίδιο μήκος κύματος με τους νεότερους συναδέλφους του συμβάλλοντας στην ομαλή εξέλιξη του αγώνα.

Δούλεψε στο χώρο ευθύνης του και κάλυψε όλους αιφνιδιασμούς με τον καλύτερο τρόπο σύμφωνα με τις οδηγίες.

Δεν έχω ιδιαίτερα αρνητικές αποφάσεις του να αναφέρω, τονίζω όμως ιδιαίτερα, τις δυο πολύ σωστές μη αποφάσεις που πήρε, σε αντίστοιχες προσπάθειες του Β7 στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα βρισκόμενος στη θέση Τ.

8.Q4..0.04 Σωστή απόφαση για μη σφύριγμα στην προσπάθεια για σουτ.

9.Q4 0.01 Σωστή απόφαση για μη σφύριγμα στη προσπάθεια για σουτ από την Θέση Τ.».



Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved