Λάρισα-Άρης: Οι αριθμοί της αναμέτρησης

Λάρισα-Άρης: Οι αριθμοί της αναμέτρησης

Λάρισα και Άρης θέλουν να ξεκινήσουν με νίκη το 2022 με το μεταξύ τους παιχνίδι για τη 12η αγωνιστική της Stoiximan Basket League

Σύμφωνα με τον ΕΣΑΚΕ: 

Η ΙΣΤΟΡΙΑ

Ο Άρης ήταν ο νικητής των τριών από τους τέσσερις αγώνες με τη Λάρισα στη Stoiximan Basket League, ενώ οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τις νίκες στα δύο παιχνίδια που έγιναν στη θεσσαλική πόλη, αφού…

*Η Λάρισα νίκησε με 92-78 στο ματς της περιόδου 2019-20 που είχε ένα σπάνιο στατιστικό γεγονός. Τέσσερις παίκτες, δύο από κάθε ομάδα, έφτασαν σε double-double. Για τους γηπεδούχους ήταν Σκότι Ρέινολντς (17π, 13ασ.) και Τερέλ Παρκς (16π, 15ρ.) και για τους φιλοξενούμενους ο Μίλαν Μιλόσεβιτς (23π, 10ρ.) και ο Βλάντιμιρ Ντραγκίσεβιτς (16π, 11ρ).

*Ο Άρης νίκησε στο αντίστοιχο περσινό παιχνίδι με 88-84, έχοντας ως κορυφαίους τον Τζαμάλ Σούλερ με 18 και τον Γιάννη Κουζέλογλου με 15 πόντους. Για τη Λάρισα ο Μπράντον Ρας είχε 20 πόντους και ο Τζέιμς Ουέμπ 15 πόντους, 14 ριμπάουντ και τρεις ασίστ.

ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ

 

ΛΑΡΙΣΑ

ΡΕΚΟΡ

* Ο Θόδωρος Ζάρας με ένα κλέψιμο θα φτάσει τα 100 ενώ απέχει τρία λάθη από τα 400.

ΤΑ ΣΕΡΙ

* Ο Ουσμάν Κρουμπάλι είχε 2+ επιθετικά ριμπάουντ σε καθένα από τα εννιά φετινά παιχνίδια του στην κατηγορία.

* Έξι συνεχόμενα παιχνίδια και 8/9 στο φετινό Πρωτάθλημα με 2+ κερδισμένα φάουλ μετράει ο Θόδωρος Ζάρας.

* Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης είχε 0/9 δίποντα στα δύο τελευταία ματς της Λάρισας κόντρα στον Ολυμπιακό και τον Απόλλωνα Oscar ενώ σε συνολικά τέσσερις από τις εννιά φετινές εμφανίσεις του έμεινε χωρίς εύστοχο σουτ με 3+ προσπάθειες.

ΤΑ + ΚΑΙ ΤΑ –

+ Η Λάρισα είχε 3,6 περισσότερα επιθετικά ριμπάουντ από τις εννιά ομάδες που αντιμετώπισε ως τώρα (12,8 έναντι 9,2) και συνολικά τέσσερα περισσότερα ριμπάουντ (39,8 έναντι 35,8).

- 30 βαθμούς λιγότερους σε μέσο όρο από εκείνους των ομάδων που αντιμετώπισε ως τώρα, είχε η Λάρισα στο ranking. Η αξιολόγηση της είναι 66.9 έναντι του 96,9 των εννιά αντιπάλων της.

ΑΡΗΣ

ΡΕΚΟΡ

* Ο Ολιβιέ Χάνλαν θα συμπληρώσει 50 συμμετοχές στη Stoiximan Basket League. Ο Καναδός έκανε ντεμπούτο στις 28 Σεπτεμβρίου 2019 με τον Ηρακλή στο εκτός έδρας παιχνίδι με το Περιστέρι Vitabiotcs (75-59).

ΤΑ ΣΕΡΙ

* Ο Όμηρος Νετζήπογλου ήταν απόλυτα εύστοχος στα δίποντα, στις τέσσερις από τις πέντε τέσσερις εμφανίσεις του, έχοντας 1/1 με το Λαύριο Megabolt, 4/4 με τον Προμηθέα, 1/1 με το Περιστέρι Vitabiotics και 3/3 με τον ΠΑΟΚ Mateco.

* O Σακούρ Τζούστον είχε 3+ εύστοχα δίποντα στα τρία τελευταία παιχνίδια του Άρη και 4+ ριμπάουντ στα έξι τελευταία παιχνίδια της ομάδας του.

* Ο Άντονι Καουάν είχε 2+ κερδισμένα φάουλ αλλά και 3+ φάουλς εις βάρος του και στα εννιά παιχνίδια του στο Πρωτάθλημα.

ΤΑ + ΚΑΙ ΤΑ –

+ Ως φιλοξενούμενος ο Άρης εκτελεί με υψηλότερα ποσοστά τόσο στις βολές (-6,9%) όσο και στα τρίποντα (-2,7%) ενώ έχει και περισσότερα ριμπάουντ (-2,2).

- Κατά 7,2 πόντους μειώνεται η επιθετική παραγωγικότητα του Άρη στα εκτός έδρας παιχνίδια του, σημειώνοντας 73 πόντους έναντι των 80,2 που έχει εντός έδρας.

 



Euroleague: Η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να γίνει η πρώτη ομάδα του Final Four
Euroleague: Η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να γίνει η πρώτη ομάδα του Final Four
Αν ο Θεός κράτησε τιμόνι, ήταν ο Άιρτον Σένα (photos+videos)
Αν ο Θεός κράτησε τιμόνι, ήταν ο Άιρτον Σένα (photos+videos)
Αγγλία: Η Λέστερ προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Έντσο Μαρέσκα
Αγγλία: Η Λέστερ προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Έντσο Μαρέσκα
AEK: «Είχα πρόβλημα με το αλκοόλ, νόμιζα ότι θα πεθάνω» - Συγκλονίζει ο Ματίας Αλμέιδα
AEK: «Είχα πρόβλημα με το αλκοόλ, νόμιζα ότι θα πεθάνω» - Συγκλονίζει ο Ματίας Αλμέιδα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved