Ηρακλής-Σκουρτόπουλος: «Να μπούμε στα playoffs»!

Ηρακλής-Σκουρτόπουλος: «Να μπούμε στα playoffs»!

Την είσοδο στα playoffs έδειξε ως στόχο ο προπονητής του Ηρακλή Θανάσης Σκουρτόπουλος

Για τους στόχους του Ηρακλή, μίλησε ο προπονητής της ομάδας Θανάσης Σκουρτόπουλος και ο αρχηγός Δημήτρης Χαριτόπουλος, δείχνοντας τα playoffs.

Η θέση του προπονητή του Ηρακλή Θανάση Σκουρτόπουλου:

«Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους μια καλή αθλητική χρονιά. Τα συγχαρητήριά μου σε όλα τα παιδιά, που βραβεύτηκαν για την περυσινή χρονιά. Όλοι ήταν άξιοι κι ελπίζω και φέτος όλα να πάνε καλά για όλες τις ομάδες, να μείνουμε προσηλωμένοι στις τέσσερις γραμμές και να μην ασχολούμαστε με τα εξωαγωνιστικά.

Πέρυσι ήταν μια μέτρια χρονιά, φέτος προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα καινούργιο σύνολο. Έχουμε συνδυάσει αρκετή εμπειρία και πολύ ταλέντο και κάθε μέρα δουλεύουμε σκληρά, για να βρούμε τα βήματά μας, που θα μας οδηγήσουν σε μια καλή χρόνια. Πρώτα απ’ όλα να στηθεί μια σωστή ομάδα, να παίξουμε καλό μπάσκετ και ο στόχος είναι να καταφέρουμε να είμαστε στα playoffs».

Για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα τόνισε: «Για τον Ηρακλή είναι πολύ σημαντικό, όπως για όλες τις ομάδες και ήδη η πρώτη εικόνα από τα ματς του Κυπέλλου, νομίζω ότι είναι πολύ θετική και ευχάριστη για όλους. Το παιχνίδι, χωρίς τους θεατές, είναι κάτι το διαφορετικό. Το θέμα είναι να μείνουμε όλοι σε κόσμια συμπεριφορά, να μην δημιουργήσουμε προβλήματα στις ομάδες και για μας συγκεκριμένα, ο κόσμος αποτελεί πραγματικά τον έκτο παίκτη. Είναι μεγάλη δύναμη, δημιουργεί μια δυνατή έδρα, η οποία μπορεί να μας οδηγήσει σε πολλά θετικά αποτελέσματα».

Χαριτόπουλος: «Χρειαζόμαστε χρόνο, η έδρα μας είναι το όπλο μας»

Ο αρχηγός του Ηρακλή Δημήτρης Χαριτόπουλος, δήλωσε: «Αρχικά, να ευχηθώ εκ μέρους όλων των παικτών του Ηρακλή υγεία, σε όσους συμμετέχουν στο πρωτάθλημα αλλά και στις οικογένειές τους. Είναι αλήθεια ότι έχουμε μια πολύ καινούργια ομάδα, με 11 καινούργιους παίκτες. Ξεκινάμε από την αφετηρία, από το μηδέν. Χρειαζόμαστε ακόμη χρόνο. Αυτή τη στιγμή είναι πολύ καλό ότι βρισκόμαστε σε τρεις διοργανώσεις. Αυτό είναι ένα ισχυρό κίνητρο, να γνωρίζεις δηλαδή ότι έχεις πολλά παιχνίδια μπροστά σου να παίξεις και διαφορετικούς στόχους. Αυτή τη στιγμή δουλεύουμε καθημερινά στο πως θα γίνουμε καλύτεροι.

Πρέπει να χτίσουμε μια χημεία, η οποία είναι αρκετά δύσκολο αυτή την περίοδο να είναι τόσο καλή, ώστε να μπορείς να πιάσεις τις δυνατότητες σου. Έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας και θα χρειαστεί υπομονή. Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για εμάς».

Για τον κόσμο του Ηρακλή και το πόσο σημαντικός είναι: «Ελπίζουμε να έρθει η κανονικότητα. Χρειαζόμαστε τον κόσμο στο γήπεδο για πάρα πολλούς λόγους. Η έδρα μας είναι σίγουρα κάτι πολύ σημαντικό, που πρέπει να εκμεταλλευτούμε. Ελπίζουμε να ξεκινήσουμε από εκεί και βλέποντας ξεχωριστά κάθε παιχνίδι, να δούμε που μπορούμε να φτάσουμε».

 



Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved