Προμηθέας-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ 61-83 (videos)

Προμηθέας-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ 61-83 (videos)

«Κατάπιε» τους Πατρινούς με τρομερό Παπαγιάννη (videos)

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ κυριάρχησε στην Πάτρα με τον Γιώργο Παπαγιάννη να κάνει πάρτι στα καλάθια με ένα εντυπωσιακό double-double (15π., 14ρ.).

Επίδειξη δύναμης έκανε στην Πάτρα ο Παναθηναϊκός και έφτασε εύκολα στη νίκη επί του Προμηθέα Πάτρας, ο οποίος πάλεψε μόνο για ένα ημίχρονο το παιχνίδι και στη συνέχεια... παραδόθηκε με τον κόουτς Γιατρά να επιλέγει παίκτες από την εφηβική ομάδα να πάρουν την εμπειρία κόντρα στους Πρωταθλητές. Με αποτέλεσμα η διαφορά να ξεφύγει πάνω από 20 πόντους.

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Γιώργος Παπαγιάννης που κυριάρχησε στα δύο καλάθια και πέτυχε ένα εντυπωσιακό double-double με 15 πόντους και 14 ριμπάουντ. Πολύ καλή απόδοση, ειδικά στο δύσκολο πρώτο ημίχρονο είχε και ο Σαντ Ρος (13π. με 3 τρίποντα και 3 κλεψίματα), ενώ ακολούθησαν οι Παπαπέτρου (14π.) και Κασελάκης (10π.).


Για τον Προμηθέα κορυφαίος ήταν ο Χάρης Γιαννόπουλος με 16 πόντους, ενώ στο πρώτο ημίχρονο ξεχώρισαν και οι Τζέριαν Γκραντ (13π., 4ασ.) και Τζεράι Γκραντ (11π., 7ρ.).

Η διακύμανση του αγώνα

Το πρώτο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι χέρι, με καλές άμυνες, αλλά επιπόλαιες επιθέσεις, με το σκορ να κλείνει στο 16-19. Ο Προμηθέας μπήκε πολύ καλύτερα στη δεύτερη περίοδο και κατάφερε να προηγηθεί με 25-21 στο 15'. Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός με ένα ξέσπασμα στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου και επιμέρους σκορ 4-16 με πρωταγωνιστή τον Σαντ Ρος που πέτυχε τρία τρίποντα, αλλά και βοήθειες από τους Παπαγιάννη και Χεζόνια πήγε στο ημίχρονο με προβάδισμα 8 πόντων (29-37).

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ουσιαστικά παράσταση για ένα ρόλο. Ο Προμηθέας έμεινε στο ξεκίνημα για 2,5 λεπτά χωρίς καλάθι και ο Παναθηναϊκός ανέβασε σε διψήφια επίπεδα τη διαφορά με το τρίτο δεκάλεπτο να κλείνει στο (43-61). Στην τέταρτη περίοδο ο Προμηθέας έριξε τη διαφορά στους 9 με συνεχόμενους πόντους, αλλά ο Κάτας επανέφερε στη μάχη τους Κασελάκη, Παπαπέτρου και Παπαγιάννη και με σερί 12-0 οι «πράσινοι» καθάρισαν οριστικά το παιχνίδι. Ο κόουτς Γιατράς μάλιστα, έριξε στο παρκέ και τρεις εφήβους με το παιχνίδι να αποκτά διαδικαστικό χαρακτήρα μέχρι το τελικό 61-83.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16-19, 29-37, 43-61, 61-83.



Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved