«Να παλέψουμε όλα τα ματς»

«Να παλέψουμε όλα τα ματς»

Ο Λευτέρης Σούμποτιτς τόνισε ότι ο Άρης πρέπει να παλέψει όλους τους αγώνες  και να πιστέψει ότι μπορεί να κερδίσει τον Ολυμπιακό…

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός του Άρη μιλώντας στον ραδιοφωνικό «Σέντρα 103.3»:

Για τους αγώνες των play off: «Εγώ θα μιλήσω για την ομάδα μου. Θα πάμε να παίξουμε όλα τα παιχνίδια με Ολυμπιακό που είναι αήττητος .Ζητούμενο μας είναι να παίξουμε καλό μπάσκετ να πιάσουμε καλή απόδοση και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Έχουμε κάνει καλά παιχνίδια τον τελευταίο μήνα, η προσθήκη νέων παιχτών μας βοήθησε. Έχουμε ένα κάλο ρόστερ, βέβαια ήμασταν άτυχοι με τον Ταπούτο που μάλλον δεν θα προλάβει να είναι ετοιμοπόλεμος αλλά πιστεύω ότι η ομάδα μου έχει τις δυνατότητες να κοντράρει τον Ολυμπιακό.

Για το κατά πόσο μπορούν να κοντραριστούν οι δυο «αιώνιοι»:«Στο τελευταίο παιχνίδι τον Παναθηναϊκό τον κοντράραμε πολύ καλά, τελικά δεν τα καταφέραμε αλλά αυτό δείχνει στους παίκτες ότι καμία ομάδα δεν είναι ανίκητη. Πρέπει να παίζεις το μπάσκετ που ξέρεις και με τύχη είναι πιθανόν να έρθει και το αποτέλεσμα που θέλεις».

Για τον τελικό του Κυπέλλου και πως του φάνηκε ο Ολυμπιακός:«Πιστεύω έψαχναν ευκαιρία να γυρίσουν σε επιτυχίες οι παίκτες του Ολυμπιακού, ήταν πολύ «πεινασμένοι» και πιο φρέσκοι, είχαν μεγαλύτερο κίνητρο. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού φαινόταν κουρασμένοι ιδιαίτερα αυτοί που έπαιξαν πολύ στην Βαρκελώνη. Ο Ολυμπιακός έπαιξε καλό και δυνατό μπάσκετ ακόμα και χωρίς Νεστέροβιτς και Σπανούλη.

Για το αν ο Ίβκοβιτς βρήκε το κουμπί του Ομπράντοβιτς: «Δεν πιστεύω ότι ισχύει κάτι τέτοιο. Θα είχαν κερδηθεί πιο εύκολα τα παιχνίδια και με μεγαλύτερη διαφορά αν συνέβαινε όντως. Και τα τρία φετινά παιχνίδια κρίθηκαν στις λεπτομέρειες, ο Ολυμπιακός απλά ήταν πιο συγκεντρωμένος σε κρίσιμα σημεία και πιο τυχερός»

Για το αν το μυαλό είναι από τώρα στους αγώνες με τον ΠΑΟΚ: « Σίγουρα όλοι εδώ στην Θεσσαλονίκη μιλούν για αυτά τα ματς. Όμως δεν είναι σωστό να φεύγει το μυαλό μας, κοιτάμε πάντα το επόμενο ματς, έτσι πρέπει να είναι. Προετοιμαζόμαστε για την σειρά αγώνων με τον Ολυμπιακό. Πρέπει να όσο παίζεις να ελπίζεις σε κάτι, σε κανένα παιχνίδι δεν πάμε για να χάσουμε, δεν είναι η σωστή νοοτροπία»

Για το τι πρέπει να κάνει για να έχει τύχει με τον Ολυμπιακό: «Πρέπει να ανοίξουμε τον ρυθμό γιατί παίζει δυνατά στην άμυνα ο Ολυμπιακός , αλλά κυρίως πρέπει να το πιστεύουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε».

Για την παλιά του διαμάχη με τον Ίβκοβιτς: «Αυτά έγιναν σε μια φάση του αγώνα, ήταν σε αγώνα Παναθηναϊκός -Ολυμπιακός θυμάμαι πριν από αρκετά χρόνια, χάναμε με μεγάλη διαφορά και όταν χάνει η ομάδα μου γίνομαι νευρικός . Από την πλευρά μου το έχω ξεχάσει».



ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση Ματίας Αλμέιδα και «Δικέφαλο του Βορρά»
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση Ματίας Αλμέιδα και «Δικέφαλο του Βορρά»
Ισπανία: Επικεφαλής της επιτροπής εποπτείας της Ομοσπνδίας ο Ντελ Μπόσκε
Ισπανία: Επικεφαλής της επιτροπής εποπτείας της Ομοσπνδίας ο Ντελ Μπόσκε
Βόλος: Επιμένει στην πώληση της ΠΑΕ ο Αχιλλέας Μπέος
Βόλος: Επιμένει στην πώληση της ΠΑΕ ο Αχιλλέας Μπέος
Βραζιλία: Ο Ρονάλντο πούλησε την Κρουζέιρο
Βραζιλία: Ο Ρονάλντο πούλησε την Κρουζέιρο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved