Θα πει «ναι» μόνο με Τζάστιν Χάμιλτον!

Θα πει «ναι» μόνο με Τζάστιν Χάμιλτον!

 Για να δώσει το «οκ» για Σίνγκλετον θα πρέπει να πυροδοτηθεί η βόμβα Χάμιλτον για τον Παναθηναϊκό 

 

Τις τελευταίες ώρες το σήριαλ με τον Κρις Σίνγκλετον έχει φουντώσει για τα καλά!

Η Χίμκι ξεκίνησε νωρίς σήμερα το απόγευμα από τις 900.000 την πρόταση της για τον Αμερικάνο και έφτασε στο 1.100.000! Ο Παναθηναϊκός, ωστόσο, για να πει το «ναι» θα πρέπει να εξασφαλίσει πως την ίδια στιγμή θα πυροδοτηθεί η βόμβα του Τζάστιν Χάμιλτον, ο οποίος ζητά 2 εκατομμύρια καθαρά ετησίως (έφυγε από τη Βαλένθια παίρνοντας 6 εκατ. δολάρια από τους Νετς) για να αφήσει το ΝΒΑ για την Ευρώπη!

1701643.jpg

Πως συνδέονται οι δύο αυτές περιπτώσεις; Ο κοινός ατζέντης που έχουν οι δύο αθλητές! Οι «πράσινοι» θα κάνουν το …χατίρι σε Χίμκι και Σίνγκλετον μόνο αν είναι σίγουροι για τον αντικαταστάτη του παίκτη τους και εξασφαλίσουν και το δικό τους μέλλον. Στην περίπτωση, λοιπόν, που καταφέρει ο ατζέντης τους να κάνει αυτή την τράμπα και στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του Χάμιλτον τότε θα ανοίξει ο δρόμος για τη Μόσχα!

Οι επόμενες ώρες αναμένονται ιδιαίτερα κρίσιμες με τον Παναθηναϊκό να διαμηνύει πως δεν «πουλάει» αν δεν εξασφαλίσει πως θα φέρει έναν παίκτη που θα αντικαταστήσει και με το παραπάνω τον Σίνγκλετον!

justin.jpg

Αυτός είναι ο NBAer Τζάστιν Χάμιλτον!

Ο Τζάστιν Άντονι Χάμιλτον είναι 27 ετών έχει ύψος 2,13 και αγωνίζεται στη θέση του σέντερ! Γεννήθηκε στην Καλιφόρνια και ξεκίνησε να παίζει στο κολεγιακό Πρωτάθλημα με τους «Iowa State Cyclones» τη διετία 2008-2010 και με το Πανεπιστήμιο «Louisiana State University» τη σεζόν 2011–12.

Το 2012, ο Χάμιλτον επελέγη στη θέση 45 του draft από τους Philadelphia 76ers, για να γίνει ανταλλαγή στη συνέχεια από τους Μαϊάμι Χιτ. Το ίδιο καλοκαίρι υπέγραψε συμβόλαιο με την Τσιμπόνα, όπου μάλιστα είχε εκφράσει την επιθυμία του να βγάλει κροατικό διαβατήριο, ενώ η συνέχεια τον βρήκε στη Ρήγα της Λετονίας.

Επέστρεψε και πάλι στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και το NBA, έχοντας κάποια 10ήμερα συμβόλαια αρχικά με τους Charlotte Bobcats, για να επιστρέψει στους Χιτ, παίζοντας με τη θυγατρική τους «Sioux Falls Skyforce» στο NBDL και να επιστρέψει εκ νέου στους Χιτ.

Το 2015 έγινε ανταλλαγή με τους « New Orleans Pelicans» όπου δεν κατάφερε να στεριώσει και έτσι επέστρεψε στην Ευρώπη όπου και ουσιαστικά εκτοξεύτηκε μέσω της Βαλένθια, τη σεζόν 2015-16. Εκεί συνέβαλε τα μέγιστα στην πορεία της ομάδας στο ισπανικό Πρωτάθλημα και στο Eurocup, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη πεντάδα του ισπανικού Πρωταθλήματος! Με τη Βαλένθια είχε 40 συμμετοχές με 14 πόντους και 5,5 ριμπάουντ μέσο όρο!

Έτσι εξασφάλισε την επιστροφή του στο NBA και τη μεταγραφή του στους Brooklyn Nets, με τους οποίους έκανε την πιο γεμάτη του χρονιά στο NBA! Είχε 64 εμφανίσεις με 7 πόντους και 4,1 ριμπαόυντ μέσο όρο.



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved