Παπαθεοδώρου: «Δίκαια ο ΚΑΟΔ»

Παπαθεοδώρου: «Δίκαια ο ΚΑΟΔ»

Την ανωτερότητα του ΚΑΟΔ στο μεταξύ τους παιχνίδι παραδέχθηκε ο προπονητής της Κηφισιάς, Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Η ΑΕΝΚ «κόλλησε» στο «Δημήτρης Κραχτίδης», γνωρίζοντας την ήττα από τους Δραμινούς, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Basket League. Ο 39χρονος τεχνικός, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, χαρακτήρισε απόλυτα δίκαιη την επικράτηση των αντιπάλων τους: «Συγχαρητήρια στη Δράμα για τη δίκαιη νίκη της. Εμείς ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που είναι σε καλή κατάσταση, έχει βρει ρόλους, παίζει σωστό και καλό μπάσκετ, κάνει νίκες και η αποστολή μας ήταν πολύ δύσκολη. Σε συνδυασμό με τις απουσίες και τον τρόπο που αμύνεται η ομάδα της Δράμας μας ανάγκασε να βγούμε από το ρυθμό μας και παρόλο που αμυντικά πήγαμε καλά ο μη έλεγχος και η αναποτελεσματικότητα στην επίθεση δεν μας έδωσαν το δικαίωμα για κάτι καλύτερο. Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και με την κούραση που υπήρχε, γιατί είχαμε 7-8 ετοιμοπόλεμους, ο συνεχόμενος ρυθμός στην άμυνα της Δράμας μας δημιούργησε πρόβλημα ακόμα μεγαλύτερο από αυτό που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο. Έβαλε και μεγάλα καλάθια με το Μανώλη Παπαμακάριο, πήρε διαφορά 10-12, την οποία συντήρησε μέχρι το τέλος».

Εν συνεχεία στάθηκε στην προσπάθεια των παικτών του, που ήταν μεγάλη, ασχέτως της αναποτελεσματικότητάς τους: «Είχαμε πρόβλημα στην επίθεση, στην οργάνωση. Είμαστε τέταρτη ομάδα στις ασίστ στο πρωτάθλημα, σήμερα (25/04) όμως μείναμε πολύ χαμηλά. Παρ’ όλα αυτά κάναμε μεγάλη προσπάθεια, όλα τα παιδιά, σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Δεν είναι εύκολο αυτό… Συνεχίζουμε, προσπαθούμε και παλεύουμε. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την πρόκριση στο Final Four. Μας κάνει περήφανους και δείχνει σε ποιο δρόμο βαδίζει το ελληνικό μπάσκετ. Συγχαρητήρια και στον Κώστα (Μέξα) για την πολύ καλή δουλειά που κάνει. Προστίθεται ακόμα ένας προπονητής, σε αυτούς που αξίζει να επενδύσει κανείς. Είναι πολύ ξεκάθαρο αυτό. Υπάρχουν παιδιά που βρίσκονται πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας, σε χαμηλότερες κατηγορίες, Έλληνες προπονητές που μπορούν να δώσουν ποιότητα, οντότητα και αυτογνωσία στο άθλημα και τέτοια περίπτωση είναι ο Κώστας».

Ο Γιάννης Ψαθάς, που εκπροσώπησε τους παίκτες στη συνέντευξη Τύπου, τόνισε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα της Δράμας για τη νίκη της και να της ευχηθώ καλή πορεία στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι, γιατί η ομάδα της Δράμας είναι αρκετά φορμαρισμένη, σε καλή περίοδο, ενώ εμείς έχουμε απώλειες βασικών παικτών (Λιακόπουλος, Ντούβνιακ και Βασιλόπουλος). Παίξαμε πολύ δυνατά, προσπαθήσαμε να κοντρολάρουμε το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν αντέξαμε. Ήταν καλύτερη ομάδα η Δράμα. Πήραν πολλά περισσότερα επιθετικά ριμπάουντ, ανανέωσαν το επιθετικό παιχνίδι τους κι αυτό μας κούρασε και επιθετικά».



NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός, Τενερίφη-Περιστέρι και τον Πετρούνια
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός, Τενερίφη-Περιστέρι και τον Πετρούνια
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved