Ολυμπιακός: Χαμηλώνει τους τόνους

Ολυμπιακός: Χαμηλώνει τους τόνους

Το παιχνίδι με τον Κόροιβο Αμαλιάδας προέχει για τον Ολυμπιακό, αφού η αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας μπορεί να περιμένει.

Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου πανηγύρισαν μεγάλη εντός έδρας νίκη επί της Εφές Αναντόλου, στο ΣΕΦ, και την επόμενη Παρασκευή (03/04, 20.00) θα πρέπει να περάσουν νικηφόρα και από το «USH CSKA», απέναντι στο συγκρότημα του Δημήτρη Ιτούδη, για να κάνουν το δεύτερο και πλέον αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση της 2ης θέσης του ΣΤ’ Ομίλου που δίνει πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. Στις τάξεις τους είναι διάχυτη η αισιοδοξία πως μπορούν να τα καταφέρουν στη Ρωσία, προς το παρόν όμως το μυαλό τους παραμένει εντός των ελληνικών συνόρων.

Εξάλλου, προέχει η εκτός έδρας αναμέτρησή τους με τον Κόροιβο Αμαλιάδας, η οποία είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή (29/03, 18.00) στο κλειστό του Δήμου Ήλιδας, για την 22η αγωνιστική της Basket League. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν θέλουν άλλες απώλειες στην κανονική περίοδο του ελληνικού πρωταθλήματος, ώστε να διατηρηθούν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και να έχουν το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. Το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας βρίσκεται ήδη στο πίσω μέρος του μυαλό τους, αλλά ουσιαστικά θα ασχοληθούν με αυτά μετά την αποστολή τους στην Αμαλιάδα.

Στο μεταξύ, θα πρέπει να διαπιστώσει και ο 47χρονος τεχνικός τι μέλλει γενέσθαι με τους τραυματίες. Χθες (26/03), απέναντι στην τουρκική ομάδα, δεν είχε στη διάθεσή του το Βασίλη Σπανούλη, τον Μπρεντ Πέτγουεϊ, τον Κώστα Σλούκα και το Μιχάλη Τσαϊρέλη που είναι τραυματίες και προς το παρόν δεν γνωρίζει πότε θα επανέλθουν στις υπηρεσίες του. «Να προετοιμαστούμε για τον Κόροιβο Αμαλιάδας και μετά να δούμε τι μπορούμε να πετύχουμε στη Μόσχα. Έχουμε ένα ματς, που στη ουσία θα είναι ένα ντέρμπι για τη δεύτερη θέση και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει για την πρώτη θέση», ανέφερε ο Μίλαν Τόμιτς, ο οποίος σχολίασε και την εξέλιξη του χθεσινού (26/03) παιχνιδιού: «Σίγουρα για εμάς ήταν το πιο δύσκολο ματς. Με αυτή τη νίκη εξασφαλίσαμε την πρόκριση. Πιστεύω ότι κάτι άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο. Το παιχνίδι παίζεται για σαράντα λεπτά. Η ομάδα έπαιξε κι ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Σε τέτοια παιχνίδια δεν είναι καλό να έχεις διαφορά πόντων από την αρχή, Καταφέραμε την κατάλληλη στιγμή να πάρουμε τη διαφορά, η οποία μεγάλωσε στο τέλος και έτσι πήραμε το παιχνίδι».



Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved