Παναθηναϊκός: Μπήκε ο Κόνιαρης

Παναθηναϊκός: Μπήκε ο Κόνιαρης

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό (23/3, 17.00) εντός έδρας αγώνα με τον Κόροιβο Αμαλιάδας με τον Αντώνη Κόνιαρη να προπονείται κανονικά - Αφιερωμένη η αναμέτρηση με τους Πελοποννήσιους στον αγώνα κατά του ρατσισμού και της ενδοσχολικής βίας

Οι «πράσινοι» προπονήθηκαν στο κλειστό του ΟΑΚΑ και ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς είδε τον Κόνιαρη να ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα και να τίθεται στην διάθεσή του μια και ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε. Από την άλλη, ατομικά προπονήθηκε για μία ακόμα μέρα ο Γιώργος Παπαγιάννης. Ο νεαρός σέντερ έχει μία θλάση στον προσαγωγό.

Το παιχνίδι με τον Κόροιβο θα είναι αφιερωμένο στην μάχη κατά του ρατσιμού και της ενδοσχολικής βίας. Άλλωστε είναι γνωστό ότι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι ευαισθητοποιημένη σε θέματα κοινωνικής ευθύνης. Μάλιστα το «παρών» στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων θα δώσουν και 40 παιδιά από την «Κιβωτό του Κόσμου», έπειτα από πρόσκληση της «πράσινης» ΚΑΕ, θέλοντας να περάσει προς τον κόσμο ένα μήνυμα ισότητας αλλά και αγάπης.

Άλλωστε πρόκειται για ζητήματα που αφορούν τους πάντες και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός γίνεται κοινωνός μίας σημαντικής προσπάθειας που καταβάλλεται για την εξαφάνιση φαινομένων που προσβάλλουν όλους μας.



UEFA Champions League: Τα εισιτήρια για τα ημιτελικά «σφραγίζονται» στην COSMOTE TV
UEFA Champions League: Τα εισιτήρια για τα ημιτελικά «σφραγίζονται» στην COSMOTE TV
Παναθηναϊκός AKTOR: Με Ρογκαβόπουλο κόντρα στην Εφές
Παναθηναϊκός AKTOR: Με Ρογκαβόπουλο κόντρα στην Εφές
ΠΑΟΚ: Τέλος η σεζόν για τον Χουγκάζ
ΠΑΟΚ: Τέλος η σεζόν για τον Χουγκάζ
Πασχαλινό έπαθλο 150.000 ευρώ από το Λαϊκό Λαχείο
Πασχαλινό έπαθλο 150.000 ευρώ από το Λαϊκό Λαχείο
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved