Ράιτ στο Onsports: «Το 100% για τον Παναθηναϊκό»

Ράιτ στο Onsports: «Το 100% για τον Παναθηναϊκό»

Έτοιμος να δώσει τα πάντα για να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να πετύχει τους στόχους του εμφανίστηκε στην κάμερα του Onsports TV, ο Τζούλιαν Ράιτ.

Ήρθε, έφυγε και τελικά επέστρεψε, πείθοντας τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς πως αξίζει μια θέση στον Παναθηναϊκό. Ο Τζούλιαν Ράιτ, στα πρώτα του παιχνίδια με την πράσινη φανέλα, αν μη τι άλλο δείχνει μεγάλος μαχητής. Κι αυτό υποσχέθηκε και μέσα από την κάμερα του Onsports TV, λίγη ώρα μετά από το τρίτο του ματς στην Ευρωλίγκα, στο οποίο πήρε και τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής.

Ο Αμερικανός σέντερ, εμφανίστηκε έτοιμος για σκληρή δουλειά, φάνηκε να έχει… φτιαχτεί από το «καυτό» ΟΑΚΑ που είδε στο ματς με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, ενώ δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στη συνεργασία του με τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τζούλιαν Ράιτ στο Onsports:

-Πως έζησες το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, που ήταν το πρώτο σου σε ένα γεμάτο ΟΑΚΑ;

«Ήταν τρομερή η ατμόσφαιρα. Μας έδωσε επιπλέον ώθηση, ειδικότερα στην αρχή του παιχνιδιού. Βλέποντας τον κόσμο να «μπαίνει» στο παιχνίδι, είχαμε μεγαλύτερη επιθυμία να κάνουμε κάτι μεγάλο απόψε. Δείξαμε κάποια πράγματα σήμερα, κάναμε όλοι το κάτι παραπάνω στην άμυνα κι αυτό έκανε ευκολότερη τη δουλειά στην επίθεση. Το θετικότερο όλων, είναι πως παίξαμε πολύ καλά και ζήσαμε όλοι το παιχνίδι με μεγάλη ομαδικότητα. Αυτό είναι το ζητούμενο για εμάς, να είμαστε πραγματική ομάδα».

-Μίλησες για την άμυνα. Είναι ένα από τα βασικά συστατικά έτσι ώστε η ομάδα να γίνει πιο επιθετική;

«Σίγουρα, έτσι είναι. Έχουμε παίκτες με εξαιρετική ικανότητα στην επίθεση και τη δημιουργία, όμως, οι προπονητές μας έχουν κάνει ξεκάθαρη τη σημασία της άμυνας. Διαρκώς μας λένε για το πόσο σημαντική είναι η άμυνα. Η φιλοσοφία μας είναι να προσαρμόζουμε το παιχνίδι μας, να είμαστε έτοιμοι μέσα από την προπόνηση να σταματήσουμε κάθε ομάδα, όπως κάναμε απόψε. Σήμερα είχαμε πολύ καλή επιθετική παρουσία, αλλά αυτό που είναι σημαντικό είναι πως σεβόμαστε ο ένας την προσπάθεια του άλλου. Όχι μόνο στην προπόνηση, αλλά και μέσα στο παιχνίδι. Αυτό είναι κάτι που βγαίνει μέσα από την καλή άμυνα».

-Είσαι λίγο καιρό στην ομάδα, πως νιώθεις στον Παναθηναϊκό; Έχεις προσαρμοστεί;

«Περνάω πολύ καλά! Είναι μια όμορφη προσαρμογή. Όλοι στην ομάδα με έχουν αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και θέλουν να με βάλουν γρήγορα στο κλίμα. Αγωνιστικά είμαι ακόμα στη διαδικασία του να μαθαίνω τα συστήματα σε επίθεση και άμυνα, πιστεύω πως σε λίγο καιρό θα είμαι πιο συγκεντρωμένος και με περισσότερη αυτοπεποίθηση και στους δυο τομείς. Έτσι θα μπορώ να έχω καλύτερη απόδοση σε υψηλότερο επίπεδο. Σε κάθε περίπτωση, απολαμβάνω να παίζω με αυτά τα παιδιά. Έχουν μάθει να δουλεύουν σκληρά, όπως κι εγώ, όπως κι ο προπονητής και όλοι στην ομάδα παλεύουμε για έναν σκοπό. Τη νίκη».

-Οι περισσότεροι «ψηλοί» λατρεύουν να συνεργάζονται με τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Πως είναι η δική σου συνεργασία με τον αρχηγό;

«Οι περισσότεροι παίκτες μου έχουν πει πως… «μαζί του, δεν χρειάζεται να ζητάς τη μπάλα, θα στη δώσει όταν πρέπει. Απλά πρέπει να την πιάσεις. για να σκοράρεις». Είναι πραγματικά ευτυχία να παίζεις με έναν γκαρντ σαν τον Δημήτρη, σου χαρίζει εύκολα καλάθια! Αυτό θέλουν κι οι περισσότεροι σέντερ».

-Θέλεις να υποσχεθείς κάτι στον κόσμο του Παναθηναϊκού;

«Εμείς έχουμε προετοιμαστεί για να νικάμε, δεν έχουμε προετοιμαστεί για να χάνουμε. Σε κάθε κατοχή, όχι απλά σε κάθε αγώνα, θα δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να την κερδίσουμε. Αυτό να είναι σίγουροι πως θα το κάνουμε. Είμαστε μια νέα ομάδα, πρέπει σύντομα να «δέσουμε» και να αρχίσουμε να αποδίδουμε καλύτερα, για να είμαστε περισσότερο ανταγωνιστικοί».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Τζούλιαν Ράιτ στο Onsports TV

Ράιτ στο Onsports: «Το 100% για τον Παναθηναϊκό»



Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
Οι Μαξ Φερστάπεν και Σέρτζιο Πέρεζ σε αγώνα ταχύτητας στην... άμμο
Οι Μαξ Φερστάπεν και Σέρτζιο Πέρεζ σε αγώνα ταχύτητας στην... άμμο
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Κεκλεισμένων των θυρών το Παναθηναϊκός-Άρης λόγω του νέου νόμου
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Κεκλεισμένων των θυρών το Παναθηναϊκός-Άρης λόγω του νέου νόμου
Δωρεάν ταξίδια* αξίας 1.000 ευρώ στο opaponline.gr – Έως την Κυριακή οι συμμετοχές
Δωρεάν ταξίδια* αξίας 1.000 ευρώ στο opaponline.gr – Έως την Κυριακή οι συμμετοχές
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved