«Να προσφέρω στην ομάδα»

«Να προσφέρω στην ομάδα»

Ο Χρήστος Ταπούτος έχει δείξει φέτος πως είναι ένας από τους παίκτες κλειδιά του Ηρακλή, καθώς οι εμφανίσεις του είναι σαφώς καλύτερες από άλλες χρονιές.

Ο Έλληνας φόργουορντ, μίλησε στον «ΑΡΗΣ FM 92,8» και την εκπομπή «Μ’ Όποιον Δάσκαλο Καθίσεις» αναφερόμενος στον εαυτό του και τον αγώνα με το Μαρούσι(2/4, 17.00).

Αρχικά ο Ταπούτος τόνισε: «Για μια ακόμη φορά είμαι τραυματίας. Τα πράγματα όμως αυτή τη φορά είναι πιο σοβαρά σε σχέση με τις προηγούμενες φορές που αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Αρχικά είχα ένα τράβηγμα στο δικέφαλο το οποίο δεν ήταν ιδιαίτερα ανησυχητικό. Δυστυχώς όμως στο παιχνίδι με τον Ηρακλή το τράβηγμα έγινε θλάση. Πάνω από  όλα μετράει να προσφέρω στην ομάδα. Αλλά πρέπει να προσέξω για να μην μείνω εκτός αγώνων για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα».

Στη συνέχεια ο Έλληνας παίκτης αναφέρθηκε στον αγώνα με τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο και τα όσα συνέβησαν εκεί: «H αλήθεια είναι ότι όλοι μας το περιμέναμε. Ξέραμε ότι θα πάμε στο Ιβανώφειο και θα αντιμετωπίζαμε αυτή την κατάσταση. Οι φίλαθλοι του Ηρακλή δημιούργησαν μια ατμόσφαιρα που δεν μπορώ και δεν θέλω να χαρακτηρίσω. Ήρθαν στο γήπεδο με σκοπό να δημιουργήσουν πρόβλημα σε εμάς. Κάποια στιγμή στην Ελλάδα πρέπει να παρθεί μια απόφαση για αυτά τα γεγονότα και να διακοπεί επιτέλους ένας αγώνας για να παραδειγματιστούν όλοι. Για μένα κακώς συνεχίστηκε το παιχνίδι με τον Ηρακλή. Έβλεπα καρέκλες και φωτοβολίδες να πετάγονται και όπως είναι λογικό φοβήθηκα για τον εαυτό μου και τους συμπαίκτες μου».

Όσον αφορά στον αγώνα με το Μαρούσι είπε: «Θεωρώ πως αν κερδίσουμε την Σάββατο, βάσει προγράμματος, το λιγότερο που μπορούμε να πετύχουμε είναι να μπούμε στην τετράδα. Οπότε το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι σημαντικό και κομβικό για τη συνεχεία. Το Μαρούσι έχει καλούς και έμπειρους παίκτες. Έχει ένα καλό προπονητή ο οποίος είναι μαθημένος στα δύσκολα και ξέρει να προετοιμάζει τους παίκτες στο ψυχολογικό τομέα. Παρά την κακή οικονομική κατάσταση αυτής της ομάδας και γενικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, έχει παλέψει όλα τα παιχνίδια και έχει δείξει ένα καλό πρόσωπο. Σίγουρα όμως είναι διαφορετικά να παίζεις στο Μαρούσι χωρίς πίεση και άλλο να παίζεις σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Άρης που υπάρχουν απαιτήσεις. Πιστεύω πως πρέπει να ξεκινήσουμε από την άμυνα, να περιορίσουμε τα ατού του Αμαρουσίου και να επιβάλουμε τον ρυθμό μας. Κλειδί για εμάς θα είναι επίσης το να  βγάλουμε εκτός ρυθμού τον Μπάγκαριτς που είναι ο καλύτερος παίκτης της αντίπαλης ομάδας».

Για τις επιλογες που έχει η ομάδα του στον επιθετικό τομέα υπογράμμισε: «Γενικά θεωρώ πως ο Άρης στη επίθεση έχει ταλέντο. Μπορεί ανά πάσα στιγμή ένας  παίκτης να μπει και να σκοράρει. Από κει και πέρα αν είμαστε προσηλωμένοι και αφοσιωμένοι στην άμυνα το παιχνίδι στην επίθεση θα μας βγει ακόμα πιο εύκολα».

Τέλος, μίλησε και για τους οπαδούς του Άρη που θα βρίσκονται στο κλειστό του Αγίου Θωμά: «Πάντα η βοήθεια των φιλάθλων του Άρη είναι σημαντική για την ομάδα. Θεωρώ πως η παρουσία του κόσμου στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα μας βοηθήσει πολύ και ελπίζω να μην τους στενοχωρήσουμε πάλι γιατί έχουμε καιρό να νικήσουμε στην Αθήνα».



Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved