Αλεξανδρής: «Ο Ολυμπιακός θα πάρει το πρωτάθλημα»

Αλεξανδρής: «Ο Ολυμπιακός θα πάρει το πρωτάθλημα»

Δεδομένη θεωρεί την παρουσία του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στο φετινό τελικό της Basket League ΟΠΑΠ ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.

Ο Μακεδόνας τεχνικός, με δηλώσεις του στο Arena FM 89.4, αναφέρθηκε στον ΠΑΟΚ και τον Κώστα Χαραλαμπίδη, τον Άρη και τους Λευτέρη Μποχωρίδη και Αλέξανδρο Βεζένκοφ που σύμφωνα με τον ίδιο δεν θα πρέπει να παραχωρηθούν από τους διοικούντες την ΚΑΕ, αλλά και στα ημιτελικά του ελληνικού πρωταθλήματος. Τόνισε πως οι «αιώνιοι» θα εξασφαλίσουν και πάλι την πρόκρισή τους στον τελικό κι έδωσε προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου στον Ολυμπιακό, παρότι ο Παναθηναϊκός είναι εκείνος που έχει το πλεονέκτημα έδρας. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για τον ΠΑΟΚ: «Για τον ΠΑΟΚ η χρονιά είναι επιτυχημένη, αν και η αμυντική λειτουργία της ομάδας δεν είναι καλή, όχι εξαιτίας του προπονητή που είναι απόλυτα σωστός, αλλά εξαιτίας της έλλειψης αμυντικής συνείδησης των παικτών. Ο ΠΑΟΚ βασίστηκε στο επιθετικό κομμάτι και θα παίξει για τις θέσεις 3-4, κλείνοντας θετικά τη χρονιά. Θα ήθελα να πω ότι ο Χαραλαμπίδης μπορεί και παίζει ακόμα τόσο καλά επειδή η σωματοδομή του είναι πάρα πολύ καλή, δεν στηρίζεται στη δύναμη, αλλά στην τεχνική. Είναι ελαφρύς παίκτης κι αυτό τον βοηθάει να παίζει και στα 38 του χρόνια».

Για τον Άρη: «Έγινε μεγάλη προσπάθεια και η χρονιά έκλεισε με θετικό πρόσημο, αφού σώθηκε η κατηγορία και θα μπορούσε να πάει και καλύτερα στα πλέι οφ. Ακούω για πιθανή πώληση Βεζένκοφ και Μποχωρίδη και διαφωνώ. Εάν μπορεί να γίνει να μην πουληθούν αυτοί οι δύο νεαροί παίκτες, να μείνουν στον Άρη, θα είναι τεράστια επιτυχία για την ομάδα. Είμαι σίγουρος ότι ο μπαμπάς Βεζένκοφ αγαπάει τον Άρη και θα συζητήσει με τη διοίκηση, για να υπάρξουν οικονομικά οφέλη σε περίπτωση που αποφασιστεί να παραχωρηθεί ο παίκτης σε άλλη ομάδα. Δεν συμφωνώ να πουληθούν οι παίκτες, αλλά δεν μπορώ να ξέρω και τα οικονομικά του Άρη».

Για το εάν θεωρεί πως ο φετινός τελικός της Basket League ΟΠΑΠ θα είναι και πάλι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό: «Πιστεύω ότι αυτός θα είναι ο τελικός, δεν έχουν ελπίδες ο ΠΑΟΚ και ο Πανιώνιος να σπάσουν κάποια έδρα και θα παίξουν για το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός. Έτσι όπως βλέπω τις ομάδες πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να κάνει τρεις διαδοχικές νίκες επί του Ολυμπιακού, έστω και μέσα στο ΟΑΚΑ που θα είναι κατάμεστο. Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός θα σπάσει την έδρα σε ένα παιχνίδι και θα πάρει το πρωτάθλημα, γιατί έχει περισσότερες λύσεις από τον Παναθηναϊκό. Ο Περπέρογλου και ο Πρίντεζης βρίσκουν τον εαυτό τους, ενώ μόνο ο Ράιτ μπορεί αυτή τη στιγμή να κάνει τη διαφορά από πλευράς Παναθηναϊκού. Ο Διαμαντίδης και ο Ούκιτς χρειάζονται πολλές ντρμίπλες για τη μεταφορά της μπάλας, ενώ υπάρχουν και αδυναμίες του Παναθηναϊκού κάτω από το καλάθι».



Θρήνος στην Αργεντινή - Πέθανε ο θρυλικός Σέζαρ Λουίς Μενότι
Θρήνος στην Αργεντινή - Πέθανε ο θρυλικός Σέζαρ Λουίς Μενότι
Παναθηναϊκός AKTOR: Μέρος της προπόνησης ο Χουάντσο, αμφίβολος για την Τρίτη
Παναθηναϊκός AKTOR: Μέρος της προπόνησης ο Χουάντσο, αμφίβολος για την Τρίτη
Ολλανδία: Το σήκωσε η PSV Αϊντχόφεν
Ολλανδία: Το σήκωσε η PSV Αϊντχόφεν
Premier League: Τεσσάρα της Λίβερπουλ στην Τότεναμ
Premier League: Τεσσάρα της Λίβερπουλ στην Τότεναμ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved