Κηφισιά: Ήρθε για να μείνει ο «Καλωδιάκιας» (photos)
SHARE

Κηφισιά: Ήρθε για να μείνει ο «Καλωδιάκιας» (photos)

Να... καλωδιώσει την Κηφισιά με τα νικηφόρα αποτελέσματα είναι ο στόχος του «Καλωδιάκια» στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ.

Το συγκρότημα του Ηλία Παπαθεοδώρου δεν είναι μόνο του στους εντός έδρας αγώνες του στο Ζηρίνειο. Πέραν των φιλάθλων του στο πλευρό του έχει και την επίσημη μασκότ του, η οποία εμπνεύστηκε το όνομά της από τον επίσημο χορηγό της ΚΑΕ, την εταιρία «Δημουλάς Ειδικά Καλώδια Α.Ε.»., και προέρχεται από το εργοστάσιο παραγωγής καλωδίων Lappgroup Γερμανίας. Με σημερινή (29/01) ανακοίνωσή της η Κηφισιά παρουσιάζει τον «Καλωδιάκια», τον οποίο μπορείτε να απολαύσετε εν δράσει και στο φωτογραφικό αφιέρωμα που σας παραθέτουμε.

Η ανακοίνωση: «Ο προπονητής και οι παίκτες της Κηφισιάς έχουν πλέον στους εντός έδρας αγώνες τη συμπαράσταση του «Καλωδιάκια». Η εντυπωσιακή μασκότ του βασικού χορηγού της ΚΑΕ, «Δημουλάς Ειδικά Καλώδια Α.Ε.», θα στηρίζει τις προσπάθειες της ομάδας στο «Ζηρίνειο» με αποκλειστικό σκοπό να την «καλωδιώσει» με επιτυχίες! Αποστολή του «Καλωδιάκια» είναι να διασκεδάζει τους φιλάθλους όλων των ηλικιών κατά τη διάρκεια των διακοπών του αγώνα και να συμμετέχει σε όλα τα παιχνίδια εντός του αγωνιστικού χώρου αλλά και στις κερκίδες. Ο «Καλωδιάκιας» προέρχεται από το εργοστάσιο παραγωγής καλωδίων Lappgroup Γερμανίας το οποίο αντιπροσωπεύει αποκλειστικά εδώ και 35 χρόνια στην Ελλάδα η εταιρία «Δημουλάς Ειδικά Καλώδια Α.Ε.».

Η εταιρία «Δημουλάς Ειδικά Καλώδια Α.Ε.» πρωταγωνιστεί από το 1975 στην ελληνική αγορά στο χώρο των καλωδίων και της δομημένης καλωδίωσης. Προμηθεύει καλώδια όλων των ειδών για βιομηχανικές εφαρμογές, εργοτάξια, αντιεκρηκτικές εγκαταστάσεις, κατασκευές πλοίων, δίκτυα υπολογιστών, εφαρμογές ήχου και εικόνας και λοιπές ηλεκτρολογικές εργασίες. Ο στόχος της εταιρίας είναι να ικανοποιούνται οι ανάγκες του πελάτη γρήγορα, αποδοτικά και ανταγωνιστικά και όλα τα τμήματα της εταιρίας είναι προσανατολισμένα προς αυτόν τον σκοπό. Το τμήμα πωλήσεων αποτελείται από άτομα με υψηλό βαθμό εμπειρίας, ικανά να δίνουν λύσεις στα προβλήματα του πελάτη και να προτείνουν το σωστό καλώδιο για κάθε εφαρμογή. Οποιαδήποτε και αν είναι η ανάγκη για καλώδιο, από καλώδια αεροπλάνων έως καλώδια για μια ηλεκτρονική πλακέτα, δίνεται πάντα μια άρτια τεχνικά λύση. Η «Δημουλάς Ειδικά Καλώδια Α.Ε.» προσφέρει στους πελάτες της προϊόντα υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές με άμεση παράδοση».

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV.

4 PHOTOS
Παναθηναϊκός: Από 22 Οκτωβρίου τα χρήματα του Παϊρόζ
Παναθηναϊκός: Από 22 Οκτωβρίου τα χρήματα του Παϊρόζ
Το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»
Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Όλοι στο ΟΑΚΑ από νωρίς
ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη περίπου 3 εκατ. ευρώ
ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη περίπου 3 εκατ. ευρώ
Η «Πράσινη Ώρα» με Νικολογιάννη-Κουβόπουλο και… έκπληξη στις 16:00
Η «Πράσινη Ώρα» με Νικολογιάννη-Κουβόπουλο και… έκπληξη στις 16:00


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies