Αλεξανδρής: «Σε τροχιά προόδου ο Άρης»

Αλεξανδρής: «Σε τροχιά προόδου ο Άρης»

Ουδέποτε είχε διαφορές με τους νυν διοικούντες την ΚΑΕ Άρης ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, όπως παραδέχθηκε ο ίδιος.

Ο πρώην τεχνικός των Θεσσαλονικιών, με δηλώσεις του στο Arena FM 89.4, παραδέχθηκε πως δεν του πέρασε καν από το μυαλό να καταφύγει στη λύση της προσφυγής για να διασφαλίσει τα δεδουλευμένα του, ίσα ίσα έχει ήδη έρθει σε συμφωνία μαζί τους και μάλιστα ήταν από τους πρώτους που υπέγραψαν για την εισαγωγή της ΚΑΕ στο άρθρο 99. Μίλησε, επίσης, για τις οφειλές της ΣΑΡΙΣΑ προς το πρόσωπό του, αλλά και τη στήριξη που χρειάζεται η ομάδα για να μπει ξανά σε τροχιά προόδου. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για τα όσα είχαν ακουστεί, πως θα κάνει προσφυγή στον Άρη: «Δεν κατατέθηκε ποτέ προσφυγή. Δεν υπήρξαν ποτέ διαφορές με τον επίσημο Άρη. Είμαι από τους πρώτους που υπέγραψαν για την εισαγωγή της ΚΑΕ στο άρθρο 99. Είμαι φίλος με τον Αρβανίτη και τον Κουρόγλου και όποιο θέμα υπήρχε λύθηκε αμέσως».

Για τις οφειλές της ΣΑΡΙΣΑ προς το πρόσωπό του: «Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι να πάρω τα δεδουλευμένα μου από τη ΣΑΡΙΣΑ. Είχαμε πάρει ελάχιστα λεφτά. Από το συμβόλαιό μου είχα πάρει 14 μήνες, συνολικά 12.000 ευρώ, και ζούσα με αυτά. Δε θέλω να κατηγορώ κανέναν. Ελπίζω πλέον να διευθετηθεί αυτό το θέμα. Στο τέλος της χρονιάς είχα μπει σε συμφωνία να αποπληρωθώ, κάτι που ακόμα δεν έχει γίνει. Εγώ σέβομαι την προσφορά του κάθε Αρειανού».

Για την προσπάθεια των διοικούντων την ΚΑΕ Άρης: «Γίνεται πολύ μεγάλη προσπάθεια. Τα χρέη μπλοκάρουν οποιαδήποτε προσπάθεια υπάρχει. Δίνω τα συγχαρητήριά μου γιατί έχει μπει ο Άρης σε προγραμματισμό με το Δημόσιο, με τη εφορία, με το ΙΚΑ και με μεγάλο αριθμό παικτών, προπονητών και μάνατζερ. Βέβαια, χρειάζεται η ομάδα βοήθεια για να μπει σε τροχιά προόδου».

Για τη φετινή ομάδα του Άρη: «Πιστεύω και στα νέα παιδιά και στους έμπειρους παίκτες. Γίνεται σοβαρή δουλειά και καλή προσπάθεια. Οι υπόλοιπες ομάδες δεν είναι καλύτερες από τον Άρη. Εκτός από τα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό είναι θέμα βραδιάς και τακτικής. Όλα τα παιχνίδια χάνονται και κερδίζονται. Οι δυναμικότητες είναι πολύ κοντά. Ένα μικρό προβάδισμα ίσως έχει ο Πανιώνιος, ιδιαίτερα στην έδρα του».



Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Θρήνος στην Αργεντινή - Πέθανε ο θρυλικός Σέζαρ Λουίς Μενότι
Θρήνος στην Αργεντινή - Πέθανε ο θρυλικός Σέζαρ Λουίς Μενότι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved