Απόλλωνας Πατρών: Στηρίζει τους ανέργους
SHARE

Απόλλωνας Πατρών: Στηρίζει τους ανέργους

Το κοινωνικό πρόσωπό του έδειξε και πάλι ο Απόλλωνας Πατρών, καθώς ανακοίνωσε την έκδοση εισιτηρίων διαρκείας για ανέργους.

Οι διοικούντες τους «μελανολεύκους» αποφάσισαν να στηρίξουν όλους όσοι βιώνουν καθημερινά τις δυσκολίες της ανεργίας. Με σημερινή (03/10) ανακοίνωσή τους ενημερώνουν πως θα κυκλοφορήσουν ειδικά πακέτα εισιτηρίων, με έκπτωση 50%, τα οποία θα αφορούν αποκλειστικά άνεργους φιλάθλους τους. Ο συνολικός αριθμός τους θα είναι εκατό, με τα μισά να αφορούν στην κατηγορία των 100 ευρώ και τα άλλα μισά σε εκείνη των 150 ευρώ.

Η ανακοίνωση: «Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάτρας αποδεικνύει ότι στα δύσκολα κανένας δεν πρέπει να είναι και να αισθάνεται μόνος. Ανάμεσα σε αυτούς και οι συμπολίτες μας που βιώνουν καθημερινά τις συνέπειες της ανεργίας. Για αυτό αποφασίστηκε η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας σε άνεργους φιλάθλους με έκπτωση 50%, προκειμένου να τους δοθεί η δυνατότητα να παρακολουθήσουν τα εντός έδρας παιχνίδια της αγαπημένης μας ομάδας.
Παρά το γεγονός ότι για τον Απόλλωνα, τη μοναδική αθλητική εταιρεία λαϊκής βάσης στην Ελλάδα, είναι σημαντικό ακόμα και το 1,00 ευρώ που λαμβάνει από κάθε φίλαθλο, η διοίκησή του πιστεύει ότι με αυτή την ενέργεια συμβάλει ουσιαστικά στην αλληλεγγύη, στην κοινωνική συνοχή και στην ενίσχυση των τοπικών δεσμών.

Ο αριθμός των εισιτηρίων διαρκείας για ανέργους θα είναι καθορισμένος. Συγκεκριμένα, θα διατεθούν πενήντα εισιτήρια διαρκείας αξίας 100,00 ευρώ και πενήντα εισιτήρια διαρκείας αξίας 150,00 ευρώ. Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για ανέργους θα γίνει με σειρά προτεραιότητας. Οι δικαιούχοι θα τα παραλαμβάνουν επιδεικνύοντας τα απαραίτητα παραστατικά που θα αποδεικνύουν αφενός την ταυτοπροσωπία και αφετέρου ότι είναι άνεργοι».


Πιτίνο: «Το κλειδί είναι οι βασικές αρχές» (photo)
Πιτίνο: «Το κλειδί είναι οι βασικές αρχές» (photo)
Διώξεις για δηλώσεις κατά της διαιτησίας
Διώξεις για δηλώσεις κατά της διαιτησίας
Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Με Πέιν στο Κάουνας
Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Με Πέιν στο Κάουνας
Γ' Εθνική: Έσκασε «βόμβα» με Πετρόπουλο! (photos)
Γ' Εθνική: Έσκασε «βόμβα» με Πετρόπουλο! (photos)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies