Λάβετε θέσεις στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός επιστρέφει!

Λάβετε θέσεις στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός επιστρέφει!

Οι «πράσινοι» έχουν μπει για τα καλά σε ρυθμούς φιλικών αγώνων και την Τετάρτη το απόγευμα δίνουν τον πρώτο τους αγώνα, κόντρα στην Αστάνα (19:00), μέσα στο «σπίτι» τους και μπροστά στον κόσμο τους.

Η ώρα που περίμεναν όλοι οι φίλοι του Παναθηναϊκού… έφτασε. Οι «πράσινοι» επέστρεψαν στην Αθήνα, μετά από τρεις ημέρες παραμονής στην Ρωσία, όπου έδωσαν δύο φιλικά επιπέδου… Ευρωλίγκας, κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την Μακάμπι Τελ Αβίβ και… φορτσάρουν. Ο Αργύρης Πεδουλάκης είδε τους παίκτες του στα δύο πρώτα… σοβαρά φιλικά της σεζόν και έβγαλε τα συμπεράσματά του. Τόσο για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του, αλλά και των παικτών ξεχωριστά, όσο και για την συνέχεια της προετοιμασίας.

Τώρα, όμως,  όλοι στο… στρατόπεδο του «τριφυλλιού» ετοιμάζονται για τον επόμενο φιλικό αγώνα, απέναντι στην ομάδα της Αστάνα. Την Τετάρτη το απόγευμα, στις 19:00, το κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων θα ανοίξει τις… πύλες του για πρώτη φορά φέτος με τους φίλους του Παναθηναϊκού να έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν για πρώτη φορά την νέα ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη. Κάτι άλλωστε που περίμεναν από τις 16 Ιουνίου. Όταν δηλαδή «έκλεισε» η περασμένη σεζόν με την καταπράσινη φιέστα στο ΟΑΚΑ για την κατάκτηση του νταμπλ.

Ακόμα μεγαλύτερη ανυπομονησία για τον νέο Παναθηναϊκό

Η «δίψα» των φίλων του Παναθηναϊκού για να δουν τα… παλιά και νέα αστέρια της ομάδας τους είναι τεράστια και γίνεται ακόμα μεγαλύτερη, καθώς λόγω τις τιμωρίας των «πράσινων» από την Ευρωλίγκα το επόμενο εντός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι που θα γίνει στο ΟΑΚΑ, είναι προγραμματισμένο για τις 21 Νοεμβρίου, κόντρα στην ομάδα που θα πάρει το εισιτήριο από την προκριματική φάση της Ευρωλίγκας. Και όπως είναι φυσιολογικό τα ματς που καλύφθηκαν τηλεοπτικά άνοιξαν ακόμα περισσότερο την… όρεξη των «πράσινων». Έτσι, οι άνθρωποι της ομάδας περιμένουν να δουν το ΟΑΚΑ σε... κατάταση επίσημου, ευρωπαϊκού, αγώνα, για να καταλ΄άβουν όλοι τι εστί Παναθηναϊκός.

Το ματς αυτό δεν θα είναι μόνο ένα καλό τεστ για τους παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη. Θα είναι ένα πολύ καλό τεστ και για τον κόσμο της ομάδας. Μια καλή προετοιμασία γι’ αυτά που έρχονται μέσα στην σεζόν. Μια πρώτη ευκαιρία για ένα γερό και άκρως… Παναθηναϊκό καλωσόρισμα στα νέα μέλη της ομάδας και η καλύτερη στιγμή για να σταλεί το μήνυμα του κόσμου της ομάδας σε όλη την Ευρώπη. 



ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση Ματίας Αλμέιδα και «Δικέφαλο του Βορρά»
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση Ματίας Αλμέιδα και «Δικέφαλο του Βορρά»
Ισπανία: Επικεφαλής της επιτροπής εποπτείας της Ομοσπνδίας ο Ντελ Μπόσκε
Ισπανία: Επικεφαλής της επιτροπής εποπτείας της Ομοσπνδίας ο Ντελ Μπόσκε
Βόλος: Επιμένει στην πώληση της ΠΑΕ ο Αχιλλέας Μπέος
Βόλος: Επιμένει στην πώληση της ΠΑΕ ο Αχιλλέας Μπέος
Βραζιλία: Ο Ρονάλντο πούλησε την Κρουζέιρο
Βραζιλία: Ο Ρονάλντο πούλησε την Κρουζέιρο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved