Παπαθεοδώρου: «Σαν παιχνίδι προετοιμασίας»
SHARE

Παπαθεοδώρου: «Σαν παιχνίδι προετοιμασίας»

Ως ακόμα ένα φιλικό αντιμετωπίζουν στην Κηφισιά τον αγώνα τους με τον Πανελευσινιακό, για τη 2η αγωνιστική της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι δύο αντίπαλοι θα παίξουν αύριο (28/09, 17.00) στο κλειστό της Γούβας, με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να παραδέχεται πως έχουν μείνει πίσω στον τομέα των παιχνιδιών προετοιμασίας τους, έτσι θα το αντιμετωπίσουν ως μια καλή ευκαιρία να αναγνωρίσουν τα λάθη τους και να τα διορθώσουν στη συνέχεια. Παραδέχθηκε, πάντως, πως ακόμα κι έτσι θα ήθελαν να είναι εκείνοι οι νικητές. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για το παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον Πανελευσινιακό: «Το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πανελευσινιακό εμείς το βλέπουμε σαν ένα παιχνίδι της συνέχειας της προετοιμασίας μας, καθώς είμαστε λίγο πίσω στον τομέα των φιλικών και χρειαζόμαστε παιχνίδια μέχρι την έναρξη, πόσο μάλλον τώρα που είναι και επίσημο. Είναι ένα παιχνίδι που θα μας βοηθήσει πάρα πολύ στο να αναγνωρίσουμε λάθη που κάνουμε και να βελτιώσουμε πράγματα. Από την άλλη, είναι ένα παιχνίδι Κυπέλλου με μια ομάδα δυνατή που θέλουμε να το κερδίσουμε, αλλά πάνω από όλα μας ενδιαφέρει να προσαρμόσουμε το παιχνίδι μας πάνω στις ανάγκες του πρωταθλήματος και αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Για τη μέχρι στιγμής προετοιμασία της Κηφισιάς: «Η ομάδα έχει πολλά νέα πρόσωπα και ουσιαστικά αυτό που μας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι να μπορέσουμε να αναγνωρίσουμε τις ικανότητες ο ένας του άλλου και να βρούμε τους ρόλους μας που είναι πάρα πολύ σημαντικό. Έχουμε καλούς παίκτες, παιδιά με προσωπικότητα, και θα πρέπει να γίνουν ακόμα πιο διακριτοί οι ρόλοι μας. Ένα δεύτερο κομμάτι είναι ο αγωνιστικός ρυθμός μας, ο οποίος τη δεδομένη χρονική περίοδο είναι χαμηλός λόγω της κούρασης από την προετοιμασία. Μπαίνουμε, όμβς, στην τελική ευθεία και θα πρέπει να βελτιώσουμε πάρα πολύ το ρυθμό μας και στην άμυνα και στην επίθεση και συνάμα να δούμε και τις συνεργασίες μας και στα δύο κομμάτια του γηπέδου και αμυντικά και επιθετικά».

Για την καθυστερημένη ενσωμάτωση του Τόνι Γουντς: «Για εμάς αυτό είναι πολύ σημαντικό κομμάτι, το οποίο θέλουμε να βελτιώσουμε. Προσπαθεί πάρα πολύ και ο Γουντς να προσαρμοστεί σε πράγματα που η υπόλοιπη ομάδα σχεδόν τα έχει εμπεδώσει. Είναι πίσω σε σχέση με τους υπόλοιπους και σε θέματα τακτικής και σε θέματα φυσικής κατάστασης, αλλά δουλεύει πάρα πολύ σκληρά προσπαθούν και τα υπόλοιπα παιδιά να τον βοηθήσουν να ενταχθεί στο σύνολο της ομάδας και για αυτόν είναι πάρα πολύ σημαντικό το ματς με τον Πανελευσινιακό».

UEFA Nations League: Το «εκρηκτικό» ξεκίνημα της Αγγλίας (video)
UEFA Nations League: Το «εκρηκτικό» ξεκίνημα της Αγγλίας (video)
Λουντ: «Προβλέψιμη η Ελλαδα» - Η ατάκα για τον Παναθηναϊκό
Λουντ: «Προβλέψιμη η Ελλαδα» - Η ατάκα για τον Παναθηναϊκό
Η αμηχανία του Σκίμπε μετά το πατατράκ - Τι δήλωσε για το μέλλον του
Η αμηχανία του Σκίμπε μετά το πατατράκ - Τι δήλωσε για το μέλλον του
Έτσι «σκότωσαν» την Ελλάδα και τον... Σκίμπε οι Φινλανδοί! (videos)
Έτσι «σκότωσαν» την Ελλάδα και τον... Σκίμπε οι Φινλανδοί! (videos)


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies