Ταπούτος: «Να κλέψει τη νίκη στη Νέα Σμύρνη»

Ταπούτος: «Να κλέψει τη νίκη στη Νέα Σμύρνη»

Το άγχος του γηπεδούχου Πανιωνίου δεν αποκλείεται να λειτουργήσει υπέρ του Άρη, σύμφωνα με το Χρήστο Ταπούτο.

Ο 30χρονος φόργουορντ, πρώην αρχηγός των Θεσσαλονικιών, με δηλώσεις του στο Arena 89.4 FM αναφέρθηκε στη φετινή προσπάθεια της ομάδας στην Basket League ΟΠΑΠ, το Βαγγέλη Αγγέλου, αλλά και την παρουσία του στο τουρκικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Ολίν Εντιρνέ. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για την εντός έδρας νίκη του Άρη επί του Πανιωνίου: «Ήταν τρομερή νίκη, ο Άρης είχε συγκεκριμένο πλάνο και κατάφερε να περιορίσει τους Παππά και Γιάνκοβιτς. Τα παιδιά είχαν μεγάλο πάθος και αυτοπεποίθηση και φαινόταν πως θα έπαιρναν τελικώς τη νίκη. Ο Μούρτος έκανε πολύ καλή εμφάνιση, βοήθησε σε πολλούς τομείς την ομάδα».

Για το τρίτο παιχνίδι, στη Νέα Σμύρνη: «Νομίζω πως ο Πανιώνιος, από εμπειρία, θα προσπαθήσει να μπει δυνατά, να πάρει διαφορά ώστε να του φύγει το άγχος. Εάν δεν γίνει αυτό θα έχει άγχος και ο Άρης θα έχει την ευκαιρία να κυνηγήσει τη νίκη, να κλέψει το ματς».

Για το πρώτο παιχνίδι και τη φανέλα του Νίκου Γκάλη, που κρέμεται πλέον στην οροφή του «Nick Galis Hall»: «Σίγουρα, φέρνει πολύ θετική αύρα στους παίκτες του Άρη, αλλά είναι κάτι ιδιαίτερο και για τους αντιπάλους, έχουν μεγαλύτερη πίεση. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα κοιτούσα το επιτελείο του Πανιωνίου που κοιτούσε την οροφή και τη φανέλα του Νίκου Γκάλη. Προκαλεί δέος στους αντιπάλους».

Για την εκδήλωση της ΚΑΕ Άρης προς τιμήν του Νίκου Γκάλη: «Σίγουρα, ήταν ένα από τα μεγαλύτερα όνειρά μου. Ήθελα να είμαι στην ομάδα και πόσο μάλλον να είμαι αρχηγός της ομάδας και να τον τιμήσω εγώ εκ μέρους της ομάδας, να του παραδώσω τη φανέλα. Η αλήθεια είναι πως ζήλεψα λίγο τον Αντώνη Ασημακόπουλο, αλλά είναι πολύ καλό παιδί και γνωρίζω πως έχει δεθεί πολύ με την ομάδα. Οι πιο συγκινητικές στιγμές ήταν όταν βγήκε στο παρκέ, αλλά και ο εναγκαλισμός του με τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Έστω και ως θεατής ήταν από τις σημαντικότερες στιγμές της καριέρας μου».

Για την παρουσία στην τουρκική Ελίν Εντιρνέ και το μέλλον του: «Τα πήγαμε αρκετά καλά, καταφέραμε να παραμείνουμε στην κατηγορία κι εγώ ατομικά πήγα καλά. Υπάρχει κοινή επιθυμία να παραμείνω στην ομάδα, αλλά ακόμα δεν ξέρω, δεν συζητήσαμε. Εγώ θέλω να παραμείνω στο τουρκικό πρωτάθλημα, είναι πολύ υψηλό το επίπεδο, νομίζω το δεύτερο στην Ευρώπη μετά το ισπανικό. Υπάρχουν πολλοί χορηγοί, πολλά λεφτά και πολλοί καλοί παίκτες. Πληρωνόμαστε κάθε πρώτη του μήνα. Αρχικά, παραξενεύτηκα, είπα «κάτι δεν πάει καλά»! Μου θυμίζει την περίοδο του ελληνικού πρωταθλήματος όταν άρχισα εγώ να παίζω με τη Νήαρ Ηστ».

Για την απόδοση του Άρη φέτος και το Βαγγέλη Αγγέλου: «Λογικό είναι όταν έρχεται ένας νέος προπονητής τα πράγματα να μην πάνε και τόσο καλά, διότι κι αυτός θέλει χρόνο ώστε να περάσει τα δικά του πράγματα στην ομάδα. Ωστόσο, με τον καιρό φάνηκε η πολύ καλή δουλειά που κάνει και νομίζω πως εάν δεν είχε τραυματισμούς θα μπορούσε να τερματίσει και πιο ψηλά από την 6η θέση. Έχω συνεργαστεί με το Βαγγέλη Αγγέλου και νομίζω θα είναι πολύ καλό να συνεχιστεί η συνεργασία, διότι είναι πολύ καλός προπονητής».



ΠΑΣ Γιάννινα: Τέλος ο Μπόρις Κλέιμαν
ΠΑΣ Γιάννινα: Τέλος ο Μπόρις Κλέιμαν
Αταμάν:"Πολύ υψηλό I.Q. ο Σαμοντούροβ"
Αταμάν:"Πολύ υψηλό I.Q. ο Σαμοντούροβ"
Basket League: Με Κατσίβελη ο Άρης στην Πάτρα
Basket League: Με Κατσίβελη ο Άρης στην Πάτρα
Παναθηναϊκός AKTOR: Εύκολα, σοβαρά και 1-0 τον ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός AKTOR: Εύκολα, σοβαρά και 1-0 τον ΠΑΟΚ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved