Αλεξανδρής: «Ήμασταν ανταγωνιστικοί»

Αλεξανδρής: «Ήμασταν ανταγωνιστικοί»

Παρά την ευρείας έκτασης ήττα στο ΟΑΚΑ η Καβάλα ήταν ανταγωνιστική απέναντι στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με το Βαγγέλη Αλεξανδρή.

Ο Μακεδόνας τεχνικός, με δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου, προτίμησε να μη μιλήσει τόσο για το παιχνίδι όσο για το ελληνικό μπάσκετ, τους Έλληνες προπονητές, αλλά και τη δουλειά που γίνεται στην Καβάλα και θα φέρει καρπούς στο μέλλον. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για την ήττα της Καβάλας από τον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ: «Για το παιχνίδι δεν μπορώ να πω πολλά. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα και ξέρετε καλά όσοι με γνωρίζετε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να εγκαταλείψω τη μάχη κι ας είναι μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες κι ας προερχόμαστε από ένα οκτάωρο ταξίδι, γιατί ο ΕΣΑΚΕ μας ειδοποίησε αργά και δεν μπορέσαμε να βρούμε εισιτήρια. Ας απουσίασα και από μια εκδήλωση που ήθελα να είμαι, του Νίκου Γκάλη, επειδή έπρεπε να βρίσκομαι εδώ. Για τρία δεκάλεπτα ήμασταν ανταγωνιστικοί και ο Παναθηναϊκός είδε το παιχνίδι ως προετοιμασία. Δεν κυνήγησε το σκορ, έδωσε χρόνο σε πολλά παιδιά κι αυτό μας βοήθησε να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Για τη συνέχεια στην Basket League ΟΠΑΠ: «Έχει μείνει ένα παιχνίδι, θα προσπαθήσουμε για τη νίκη και να δούμε μετά τι θα σχεδιάσουμε για την επόμενη σεζόν».

Για το ελληνικό μπάσκετ: «Να ευχηθώ δουλειά πάνω από όλα και μια σημαντική βελτίωση στο χώρο μας, στο χώρο του μπάσκετ, που την αξίζουμε γιατί όπως βλέπετε παρότι είμαστε εδώ και αρκετά χρόνια ριγμένοι χάρη στις προσωπικές προσπάθειες που κάνουν πρόεδροι μεγάλων σωματείων, όπως είναι ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός, υπάρχει ακόμα το μπάσκετ. Από εκεί και πέρα, γνωρίζω τι γίνεται στο Άρη και τον ΠΑΟΚ, που έχουν δυναμική και μπορούν να ανεβάσουν το πρωτάθλημα ψηλά. Οφείλονται υπέρογκα ποσά σε χρέη. Έχει ο χώρος κι άλλους ανθρώπους και προσπαθούν όπως στον Πανιώνιο, τον Ίκαρο Καλλιθέας, το Ρέθυμνο. Και ο δικός μας πρόεδρος, ο Κωνσταντίνος Παπακωνσταντίνου, είναι ευχής έργον που βρέθηκε στην Καβάλα, που βοήθησε την ομάδα σε μια περιοχή που δεν είχε εμφανιστεί το μπάσκετ και τώρα έχει ανθίσει».

Για τη δουλειά που γίνεται στην Καβάλα: «Τα αποτελέσματα δεν έχουν φανεί έως τώρα, αλλά υπάρχει φλόγα για το μπάσκετ και αυτά τα παιδιά που τώρα ασχολούνται θα βγουν μπροστά κάποια στιγμή και θα έχει γηγενείς παίκτες η ομάδα για να οδηγήσουν το άθλημα πιο ψηλά».

Για τους Έλληνες προπονητές: «Είχα πει ότι οι Έλληνες προπονητές, αν τους δοθεί η ευκαιρία και με αυτό εννοώ μια ομάδα με σωστές προϋποθέσεις, θα καταφέρουν πράγματα. Το είδαμε φέτος. Και ο Γιώργος (Μπαρτζώκας) πήγε την ομάδα στο Final Four και ο Αργύρης (Πεδουλάκης) παραλίγο να φθάσει ως εκεί, αλλά είχε και πιο δύσκολο ταξίδι να διανύσει, γιατί έφτιαξε μία ομάδα από το μηδέν, η οποία έχει ήδη κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας. Έχει δίπλα του κι ένα από τα αγαπημένα μου παιδιά, το Σωτήρη Μανωλόπουλο, και δεν μπορώ να μην είμαι μαζί τους και να μην τους παρακολουθώ».



Ποδοσφαιριστής της χρονιάς στην Premier League ο Φόντεν
Ποδοσφαιριστής της χρονιάς στην Premier League ο Φόντεν
Premier League: «Αγκαλιά» με τον τίτλο η Μάντσεστερ Σίτι, ελπίζει σε… θαύμα η Άρσεναλ
Premier League: «Αγκαλιά» με τον τίτλο η Μάντσεστερ Σίτι, ελπίζει σε… θαύμα η Άρσεναλ
Κλοπ: Άνοιξε Instagram με συγκινητικό μήνυμα προς τον κόσμο της Λίβερπουλ - «Ήταν μια ερωτική σχέση»
Κλοπ: Άνοιξε Instagram με συγκινητικό μήνυμα προς τον κόσμο της Λίβερπουλ - «Ήταν μια ερωτική σχέση»
AEK: Η όμορφη «κιτρινόμαυρη» ιστορία του Τάσου με τη φανέλα του Σαμπανάτζοβιτς
AEK: Η όμορφη «κιτρινόμαυρη» ιστορία του Τάσου με τη φανέλα του Σαμπανάτζοβιτς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved