Σπανούλης: «Δεν υπάρχει ταβάνι»

Σπανούλης: «Δεν υπάρχει ταβάνι»

Δύο παιχνίδια μακριά από την επανάληψη του θριάμβου στην Ευρωλίγκα βρίσκεται ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με το Βασίλη Σπανούλη.

Ο αρχηγός των Πειραιωτών, με δηλώσεις του στην εφημερίδα  «Το Βήμα», ονειρεύτηκε την κατάκτηση του τίτλου στο Final Four του Λονδίνου, ενώ αναφέρθηκε τόσο στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας όσο και στις σχέσεις του με το Γιώργο Μπαρτζώκα, οι οποίες διαταράχθηκαν στην Κωνσταντινούπολη, αλλά και το μέλλον του στον Ολυμπιακό. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για αυτό που σκέφτεται εν όψει του ημιτελικού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Με τη σκέψη ότι ξέρω πώς θα σκέφτονται οι αντίπαλοί μας περιμένοντας το παιχνίδι πώς και πώς, με τη σκέψη ότι έχουν περάσει 30 αγώνες βρισκόμαστε στο τέλος της διαδρομής και απομένουν δύο ματς για να καταφέρουμε το απόλυτο. Και με τη σκέψη ότι όταν παίζεις τέτοια παιχνίδια πρέπει να τα αντιμετωπίζεις σαν να είναι τα τελευταία σου. Γιατί δεν ξέρεις εάν θα ξαναβρεθείς εκεί».

Για τα σχόλια του Τζόι Ντόρσεϊ: «Όταν είσαι αρχηγός, ειδικά σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, δεν είναι τόσο απλό. Υπάρχουν ευθύνες και πράγματα που πρέπει να κάνεις ώστε η ομάδα να έχει ισορροπίες. Ειλικρινά δεν έχω να πω κάτι για τα σχόλια του Τζόι. Δεν το έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου. Οι καλύτεροι κριτές που μπορούν να εκφράσουν τη γνώμη τους και να σχολιάσουν εάν οι συγκεκριμένες τοποθετήσεις ήταν σωστές ή λανθασμένες είναι οι τωρινοί συμπαίκτες μου».

Για τη διαφωνία του με το Γιώργο Μπαρτζώκα στην Κωνσταντινούπολη: «Μέσα στη χρονιά θα υπάρξουν και εντάσεις και με συμπαίκτες και με προπονητές. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που είμαι ο αρχηγός. Είναι μέρος της ζωής του αθλητή. Πόσες φορές τυχαίνει να είσαι στο σπίτι και να μαλώνεις με τη γυναίκα σου; Έτσι έγινε και στην Κωνσταντινούπολη. Μιλάμε για πράγματα που συμβαίνουν καθημερινά όταν κάνεις πρωταθλητισμό. Ίσως πήραν μεγαλύτερη έκταση επειδή κάποιοι ήθελαν να γίνει έτσι».

Για το τι έχει ο Ολυμπιακός να αντιπαραθέσει απέναντι στη ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Εμείς έχουμε δίψα για να κάνουμε κάτι ακόμα πιο μεγάλο από το περσινό. Δεν υπάρχει ταβάνι, δεν υπάρχει κάποια δύναμη που να μπορεί να σε σταματήσει από το να βάζεις στόχος και για εμάς πλέον υπάρχουν δύο παιχνίδια για να επαναλάβουμε τον θρίαμβο».

Για το εάν ένα δεύτερο ευρωπαϊκό θα τον κρατούσε στον Πειραιά: «Δεν θέλω να πάω τόσο μακριά. Αυτή τη στιγμή προέχει ο ημιτελικός με την ΤΣΣΚΑ. Είναι ένα πράγμα που δεν το σκέφτομαι και δεν με απασχολεί αυτή τη στιγμή. Πραγματικά γελάω όταν ακούω να λένε για εμένα ότι σκέφτομαι το συμβόλαιό μου. Όταν αγωνίζομαι υπάρχουν μόνο η ομάδα και ο αντίπαλος, η στρατηγική και η προσήλωση για την υλοποίηση του στόχου. Είναι σαν να λες σουτάρω και σκέφτομαι ότι παίρνω Χ χρήματα. Όταν παίζεις μπάσκετ, παίζεις μπάσκετ. Είτε παίρνεις μία δραχμή είτε δέκα».



AEK: Στην τελική ευθεία του Ντέσερς από τη Ρέιντζερς - Ο Φρίγκαν θα «ξεκλειδώσει» τη μεταγραφή του
AEK: Στην τελική ευθεία του Ντέσερς από τη Ρέιντζερς - Ο Φρίγκαν θα «ξεκλειδώσει» τη μεταγραφή του
Ρογκαβόπουλος σε Παπαπέτρου:«Συγχαρητήρια για την πορεία και το ήθος σου»
Ρογκαβόπουλος σε Παπαπέτρου:«Συγχαρητήρια για την πορεία και το ήθος σου»
ΑΕΚ: Πέταξε για Ολλανδία με Ριμπάλτα στην αποστολή - Εικόνες από την αναχώρηση
ΑΕΚ: Πέταξε για Ολλανδία με Ριμπάλτα στην αποστολή - Εικόνες από την αναχώρηση
ΝΒΑ: Ιστορικό πρωτάθλημα για τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ με ονειρικό Γκίλτζιους-Αλεξάντερ
ΝΒΑ: Ιστορικό πρωτάθλημα για τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ με ονειρικό Γκίλτζιους-Αλεξάντερ
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved