Ολυμπιακός: Καζάνι που βράζει

Ολυμπιακός: Καζάνι που βράζει

Η νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι της Δευτέρας (22/10), στο ΟΑΚΑ, φαίνεται πως ήρθε απλώς να σκεπάσει τα προβλήματα του Ολυμπιακού.

Στους Πειραιώτες φαίνεται πως κάτι δεν λειτουργεί καλά, τόσο εντός όσο κι εκτός παρκέ, με τη Ζαλγκίρις Κάουνας να έρχεται χθες (25/20) στο ΣΕΦ και να κάνει ό,τι μία εβδομάδα πριν, στην Κωνσταντινούπολη, η Εφές Αναντόλου. Πήρε τη νίκη από τον Ολυμπιακό κι έβγαλε ξανά τα προβλήματα στην επιφάνεια. Το θέμα του Τζόι Ντόρσεϊ, που αρχικά δήλωσε πως αποχωρεί κι εν συνεχεία αποκάλεσε εγωιστές τους συμπαίκτες του, ήταν απλώς το… κερασάκι στην τούρτα σε μια πολύ άσχημη βραδιά για τους «ερυθρόλευκους», που στην παρούσα φάση και με δύο ήττες στους πρώτους τρεις αγώνες της Ευρωλίγκας θέτουν ερωτηματικά ακόμα και αναφορικά με την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση.

Γκρίνια υπάρχει και για το Γιώργο Μπαρτζώκα, ο οποίος στην παρούσα φάση δεν δείχνει να είναι σε θέση να κοντρολάρει συγκεκριμένες καταστάσεις όσον αφορά στην πειθαρχία της ομάδας, τουλάχιστον όχι στο βαθμό που μπορούσε ο προκάτοχός του στον πάγκο, Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Όσον αφορά στον Ντόρσεϊ, δεν είναι η πρώτη φορά που απειλεί πως θα φύγει, δημιουργώντας γενικότερο πρόβλημα στην ομάδα. Το θέμα είναι κρίσιμο, αφού ακόμα και μεταμέλεια να δείξει ο Αμερικανός το συγκεκριμένο σκηνικό που δημιουργήθηκε χθες (25/10) στο ΣΕΦ είναι πάρα πολύ σοβαρό και ουδείς γνωρίζει ποια θα είναι η αντίδραση των διοικούντων την ΚΑΕ. Από την άλλη, βέβαια, υπάρχει η άποψη εκείνων που υποστηρίζουν πως δεν είναι ούτε απλό ούτε εύκολο για τον Ολυμπιακό να βρει σέντερ αυτή την εποχή, ώστε να καλύψει το κενό ακόμα και του κακού ποιοτικά Ντόρσεϊ.

Από εκεί και πέρα, προφανώς η κυριακάτικη (28/10) αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ίκαρο Καλλιθέας, για την 3η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ, δίνει την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να ηρεμήσει και να ανασυνταχθεί άμεσα. Σίγουρα, ο 47χρονος τεχνικός δεν θα δείξει το ίδιο πρόσωπο με εκείνο που επέδειξε μετά τη συντριβή της περασμένης εβδομάδας στο «Αμπντί Ιπεκτσί» από την Εφές Αναντόλου, οπότε διατήρησε χαμηλούς τους τόνους μια και ακολουθούσε το ντέρμπι με τον «αιώνιο» αντίπαλο, στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων. Αυτή τη φορά αναμένεται να χρησιμοποιήσει πολύ σκληρή γλώσσα, προσπαθώντας να φέρει τους παίκτες του προ των ευθυνών τους.



Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved