Καβάλα: Ανανέωση χορηγίας

Καβάλα: Ανανέωση χορηγίας

Για τρίτη διαδοχική χρονιά η Energean Oil & Gas ως κύριος χορηγός και η Kavala Oil στηρίζουν έμπρακτα την ΚΑΕ Καβάλας, αλλά και τα τμήματα υποδομής της.

Συγκεκριμένα, ανανεώθηκε η συνεργία -με τη μορφή χορηγίας- μεταξύ των δύο πλευρών κι έτσι η εταιρία θα διαφημίζεται και φέτος μέσα από τη φανέλα των «Αργοναυτών». «Τα αποτελέσματα τα φέρνουν οι ομάδες. Ύστερα από αυτό, τα άριστα αποτελέσματα τα φέρνει ο σχεδιασμός, η καλή προετοιμασία, η συνοχή, η προσήλωση στο στόχο. Τα δομικά αυτά στοιχεία τα έχει η ομάδα της Καβάλας, την οποία στηρίζουμε με την καρδιά μας, γιατί θέλουμε να τη δούμε να πηγαίνει μπροστά, πιο ψηλά σε βαθμολογία και διακρίσεις. Οι καιροί είναι αντικειμενικά δύσκολοι για όλους, αλλά δεσμευόμαστε να είμαστε πάντα δίπλα στην ομάδα, δίπλα στην Καβάλα», ανέφερε σχετικά ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Energean Oil & Gas, Μαθιός Ρήγας.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Kavala Oil, Βαγγέλης Παππάς, πρόσθεσε: «Εμείς που ξέρουμε από αγώνες θεωρούμε ότι η ομάδα -που ήδη εκπροσωπεί με αξιώσεις την πόλη μας- έχει όλα τα προσόντα για μεγαλύτερες κατακτήσεις και διακρίσεις, αλλά θεωρώ κομβικό θέμα τη συμμετοχή των φιλάθλων στα παιχνίδια. Καλούμε, λοιπόν, όλους τους Καβαλιώτες να στηρίξουν την ομάδα και να δημιουργήσουν μια μοναδική μπασκετική ατμόσφαιρα. Στο παιχνίδι, στην έκφραση, στη συμμετοχή θα πάρουν πολύ περισσότερα, ενώ ταυτόχρονα θα γίνουν μέλη της μεγάλης οικογένειας του μπάσκετ».

Η ανακοίνωση: «H Energean Oil & Gas ως κύριος χορηγός και η Kavala Oil ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασία τους με την Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας για 3η συνεχή χρονιά. Η χορηγία αφορά τόσο στη φανέλα της ομάδας όσο και στην Ακαδημίας Νέων, ώστε «να στηριχθεί το παρόν αλλά και να προετοιμαστεί το μέλλον». Οι χορηγοί της φανέλας, με αίσθημα ικανοποίησης και ενθουσιασμού, χαιρετίζουν την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας, συγχαίρουν παίκτες και διοίκηση για τις προσπάθειές τους να στηρίξουν το αγωνιστικό μέρος της ομάδας αλλά και τις υποδομές και παροτρύνουν την τοπική κοινωνία να αγκαλιάσει την Ένωση με ενεργό συμμετοχή στα παιχνίδια της. Παράλληλα, για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013, οι χορηγοί της φανέλας εύχονται στην ομάδα κάθε επιτυχία, νίκες αγωνιστικές και ήθους σε παρκέ και κερκίδες, πίστη, ενθουσιασμό και δύναμη σε όλους».Γέννησε γνωστή Ελληνίδα influencer - Οι πρώτες φωτό με το μωράκι
Γέννησε γνωστή Ελληνίδα influencer - Οι πρώτες φωτό με το μωράκι
Ρεάλ Μαδρίτης: Οι ιδιαίτερες ευχές του Εμπαπέ
Ρεάλ Μαδρίτης: Οι ιδιαίτερες ευχές του Εμπαπέ
Κύπελλα, Premier League και Euroleague στο σημερινό πρόγραμμα
Κύπελλα, Premier League και Euroleague στο σημερινό πρόγραμμα
Ο συνδυασμός που θα σας βοηθήσει να χάσετε διπλάσιο βάρος
Ο συνδυασμός που θα σας βοηθήσει να χάσετε διπλάσιο βάρος