Ολυμπιακός: Προβλήματα που ζητούν λύση

Ολυμπιακός: Προβλήματα που ζητούν λύση

Η ώρα για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων του Ολυμπιακού πλησιάζει και το ΣΕΦ δεν διάγει και τις καλύτερες των ημερών του.

Στις 7 Οκτωβρίου είναι προγραμματισμένη η πρώτη αναμέτρηση της νέας σεζόν με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, για την 1η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος, με τους Πειραιώτες να ελπίζουν πως έως τότε θα έχουν επιλυθεί βασικά λειτουργικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν αυτή τη στιγμή στο φαληρικό στάδιο. Είναι χαρακτηριστικό πως στο ΣΕΦ δεν υπάρχει πετρέλαιο, οι φωτεινοί πίνακες υπολειτουργούν, ενώ υπάρχουν πολλές ακόμα δυσλειτουργίες που χρίζουν άμεσης διόρθωσης.

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, περιμένουν την ανάληψη καθηκόντων από τη νέα διοίκηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, προκειμένου να υπάρξει συνάντηση και να αρχίσουν να διευθετούνται ένα προς ένα τα προβλήματα. Στον Πειραιά θεωρούν πως η νέα διοίκηση, που αποτελείται από ανθρώπους που έχουν αγωνιστεί επί χρόνια στον Ολυμπιακό (όπως ο Παναγιώτης Φασούλας και ο Γιώργος Σιγάλας), θα μεριμνήσει σχετικά, δίνοντας άμεσα λύσεις.



Μπαρτσελόνα: Εκλογές στα μέσα Μαρτίου
Μπαρτσελόνα: Εκλογές στα μέσα Μαρτίου
ΑΕΚ: Χωρίς Γκατσίνοβιτς κόντρα στον Αστέρα
ΑΕΚ: Χωρίς Γκατσίνοβιτς κόντρα στον Αστέρα
Ξέσπασμα Αταμάν: «Δέκα χιλιάδες με προσβάλουν όλη την ώρα και κανείς δεν κάνει τίποτα»
Ξέσπασμα Αταμάν: «Δέκα χιλιάδες με προσβάλουν όλη την ώρα και κανείς δεν κάνει τίποτα»
Στο νοσοκομείο ο Λουτσέσκου
Στο νοσοκομείο ο Λουτσέσκου
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved