Ανακοίνωσε Γιαννακίδη ο Ίκαρος!

Ανακοίνωσε Γιαννακίδη ο Ίκαρος!

Παίκτης του Ικάρου θα είναι για τα επόμενα δύο χρόνια ο Μιχάλης Γιαννακίδης, όπως ανακοίνωσε και επίσημα η ομάδα της Καλλιθέας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει…

«Την φανέλα του Ικάρου θα φοράει για τα επόμενα δύο χρόνια ο Μιχάλης Γιαννακίδης! Ο 24χρονος γκαρντ έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του και στις 23 Αυγούστου θα ξεκινήσει την προετοιμασία υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Πρίφτη.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που εντάσσομαι σε μια από τις πλέον φερέγγυες ομάδες της Α1», ήταν η πρώτη κουβέντα του Γιαννακίδη από την Θεσσαλονίκη, όπου ακολουθεί επί καθημερινής βάσης ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης. «Η παρουσία του κόουτς Πρίφτη στον πάγκο έπαιξε καθοριστικό ρόλο και έκανε την απόφαση μου πάρα πολύ εύκολη. Επίσης ο τρόπος που με προσέγγισαν ο κύριος Αγγελόπουλος και ο κύριος Ελληνιάδης με εντυπωσίασε και δεν χρειάστηκε πολύ για να πω το «ναι» στην πρόταση του Ικάρου».

Όταν ρωτήθηκε τι θα προσφέρει στον Ίκαρο, ο Γιαννακίδης ήταν ξεκάθαρος. «Ότι μου ζητήσει ο προπονητής. Θα δουλέψω σκληρά σε κάθε προπόνηση και θα δώσω το 100% των δυνάμεων μου για την ομάδα. Θεωρώ ότι υπό τις οδηγίες του κόουτς Πρίφτη, μόνο καλύτερος μπορώ να γίνω και ανυπομονώ για το ξεκίνημα της προετοιμασίας μας».

O γεννημένος την 6η Απριλίου του 1988 γκαρντ έχει ύψος 1,92 κι έκανε τα πρώτα του βήματα στον Μαντουλίδη. Το 2006 εντάχθηκε στην ΜΕΝΤ, στην οποία αγωνίσθηκε ως το 2008. Τότε έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του παίρνοντας μετεγγραφή στον ΠΑΟΚ. Τις δύο πρώτες του σεζόν είχε μικρή παρουσία (με συμμετοχή εννέα αγώνων το 2009 και 14 το 2010), αλλά από τη σεζόν 2010-11 εξελίχθηκε σε βασικό στέλεχος του «Δικεφάλου του Βορρά».

Μάλιστα ήταν ο αρχηγός του και τον βοήθησε να φθάσει ως την κατάκτηση της τρίτης θέσης της Α1, που τον οδήγησε στα προκριματικά της Ευρωλίγκα.  

Τη σεζόν 2010-11 σε 31 παιχνίδια είχε 4,2 πόντους μέσο όρο σε 19 λεπτά μέσης συμμετοχής, ενώ πέρσι ανέβασε την παραγωγικότητα του σε 5,6 πόντους σε 20,7 μέσης παρουσίας στις 24 συμμετοχές του στην κανονική περίοδο.

Ως αποτέλεσμα κλήθηκε στην Β Εθνική Ανδρών και πήρε μέρος στα φιλικά παιχνίδια με την Εθνική Ιταλίας στην Αθήνα και την Εθνική Αυστραλίας στη Μελβούρνη.  Επίσης έχει κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ενόπλων δυνάμεων το 2009».



Champions League: Η καρδιά της Ρεάλ Μαδρίτης δε λυγίζει - Επική πρόκριση στον τελικό!
Champions League: Η καρδιά της Ρεάλ Μαδρίτης δε λυγίζει - Επική πρόκριση στον τελικό!
Euroleague: Σπουδαίο "διπλό" και πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final Four
Euroleague: Σπουδαίο "διπλό" και πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final Four
ΑΕΚ: Απέκτησε την Σακραντζίγια
ΑΕΚ: Απέκτησε την Σακραντζίγια
Χάντμπολ: Προβάδισμα πρόκρισης για την Εθνική Ελλάδας
Χάντμπολ: Προβάδισμα πρόκρισης για την Εθνική Ελλάδας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved