Οι υποψήφιοι του Μπόας

Οι υποψήφιοι του Μπόας

Με τον Αντρέ Βίγιας Μπόας να αναλαμβάνει τις τύχες της Τσέλσι, ο Ρομάν Αμπράμοβιτς καλείται να ικανοποιήσει τα… θέλω του.


Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της πρόσληψης του Αντρέ Βίγιας Μπόας για την Τσέλσι, ήδη τα Μέσα της Αγγλίας τον έχουν μετονομάσει σε… νέο Ζοσέ Μουρίνιο.

Όταν ο «Special One» πέρασε το κατώφλι του «Στάμφορντ Μπριτζ» όλες του οι επιθυμίας έγιναν πραγματικότητα. Πλέον ο Ρώσος μεγιστάνας καλείται να κάνει κάτι ανάλογο και να φέρει στο Λονδίνο τους νέους… Καρβάλιο, Ντρογκμπά και Ρόμπεν.

Το Onsports σας παρουσιάζει τους ποδοσφαιριστές που ο νέος τεχνικός των «μπλε» θα ήθελε να προπονήσει στη νέα του ομάδα, για να μπορέσει να επιστρέψει και πάλι στη κορυφή του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Σέρχιο Αγκουέρο (Ατλέτικο Μαδρίτης)

000_DV889280

Μέχρι στιγμής ο Φερνάντο Τόρες, απέτυχε να συνεργαστεί με επιτυχία, έχοντας στο πλευρό του, τους Νικολάς Ανελκά και Ντιντιέ Ντρογκμπά. Γιατί λοιπόν να μην φέρει έναν ποδοσφαιριστή που στο παρελθόν είχε άριστη συνεργασία με τον διεθνή Ισπανό επιθετικό;

Ο Σέρχιο Αγκουέρο έχει χαρακτηριστεί ως ο νέος Μέσι και τα τελευταία τέσσερα χρόνια δεν έχει πετύχει ποτέ κάτω από 20 τέρματα σε μία σεζόν. Η ικανότητά του στην ντρίπλα είναι μεγάλη, κάτι που θα τον βοηθήσει αρκετά στο αγγλικό ποδόσφαιρο.

Βέβαια η Τσέλσι βρίσκεται στην… 3η θέση στη «μάχη» για τη διεκδίκηση του Αργεντινού επιθετικού, καθώς οι Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης έχουν ήδη κινηθεί για την απόκτησή του.

Γουέσλεϊ Σνάιντερ (Ίντερ)

000_DV928543

Μόλις την περασμένη σεζόν, ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ χαρακτηρίστηκε από αρκετούς ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της χρονιάς. Γενικά ωστόσο τα τελευταία χρόνια η άνοδός του είναι συνεχής, έχοντας δύο πολύ καλές εμφανίσεις με την Εθνική ομάδα της Ολλανδίας στις μεγάλες διοργανώσεις, ενώ ήταν και ο ηγέτης της Ίντερ στο τρεμπλ που έκανε.

Από τη στιγμή όμως που αποχώρησε ο Ζοσέ Μουρίνιο από τον πάγκο των «νερατζούρι» ο Ολλανδός διεθνής έχει… πέσει τόσο ψυχολογικά, όσο και αγωνιστικά.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, ότι για να τον αγοράσει η Τσέλσι, θα χρειαστεί να δαπανήσει ένα μεγάλο ποσό, καθώς και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δείχνει να ενδιαφέρεται για την απόκτησή του.

Ρανταμέλ Φαλκάο (Πόρτο)

000_Par6217032

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα στην Αγγλία, ο Ρανταμέλ Φαλκάο, βρίσκεται πολύ κοντά στην μετακίνησή του στο Λονδίνο για την Τσέλσι. Ο επιθετικός από την Κολομβία χαρακτηρίζεται ως ένας από τους καλύτερους επιθετικούς της Ευρώπης και όχι άδικα, καθώς… μόνος του έδωσε το Europa League στους «δράκους».

Υπό τις οδηγίες του Βίγιας Μπόας, σε 85 εμφανίσεις έχει σκοράρει 73 φορές και σίγουρα το γεγονός ότι βρίσκεται ο 33χρονος στον πάγκο της Τσέλσι, λειτουργεί θετικά για τους «μπλε».

Η τιμή του είναι κοντά στα 30 εκατομμύρια ευρώ και από τη στιγμή που ο Ντιντιέ Ντρογκμπά, δείχνει να βρίσκεται κοντά στην έξοδο, φαντάζει ως ο καλύτερος αντικαταστάτης του Ιβοριανού επιθετικού.

Λούκα Μόντριτς (Τότεναμ)

000_DV910113

Για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ο Ρομάν Αμπράμοβιτς, ενδιαφερόταν για την απόκτηση του Λούκα Μόντριτς από την Τότεναμ και αν αυτή είχε ολοκληρωθεί, ίσως και η πορεία της να μην ήταν αποτυχημένη στο τέλος της σεζόν.

Τα ηγετικά του προσόντα έχουν δοκιμαστεί αρκετά με την φανέλα της Τότεναμ, όπου έχει αποδείξει πως μπορεί να ανταπεξέλθει στις μεγάλες ευθύνες, για μία ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ.

Η Τότεναμ κάνει ότι μπορεί για να τον διατηρήσει στο ρόστερ της, ωστόσο οι τελευταίες εξελίξεις είναι θετικές για την Τσέλσι, καθώς ο Χάρι Ρέντναπ, τόνισε ότι θα πουλήσει στη μεταγραφική περίοδο που διανύουμε.

Νταβίντ Βίγια (Μπαρτσελόνα)

000_DV968935

Με τον Φερνάντο Τόρες, ο Νταβίντ Βίγια, ουσιαστικά οδήγησε την εθνική ομάδα της Ισπανίας στην κατάκτηση του Euro 2008 και του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2012.

Λογικά αν βρεθούν μαζί στην επίθεση της Τσέλσι θα μπορέσουν να έχουν ανάλογες επιτυχίες. Βέβαια, πριν από λίγες ώρες αποκαλύφθηκε, ότι οι «μπλαουγκράνα» απέρριψαν την πρόταση των «μπλε» για την παραχώρηση του διεθνούς επιθετικού.

Ωστόσο αν οι Καταλανοί θέλουν να έχουν ως δεδομένη την μεταγραφή του Σεσκ Φάμπρεγκας, αυτή σίγουρα θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα, αν είχε τα έσοδα από ενδεχόμενη πώληση του Νταβίντ Βίγια.

Ζοάο Μουτίνιο (Πόρτο)

000_DV957542

Στο παρελθόν η Τσέλσι, πάντα αγόραζε τα… πουλέν των προπονητών της. Έτσι και ο Αντρέ Βίγιας Μπόας έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Ζοάο Μουτίνιο και σίγουρα θα ήταν ικανοποιημένος αν τον είχε στην Τσέλσι.

Το «κλειδί» της επιτυχίας για την Τσέλσι, θα είναι η αλλαγή της φιλοσοφίας του παιχνιδιού της. Έτσι σημαντικό ρόλο θα παίξει ο χώρος του κέντρου και ο Βίγιας Μπόας, θέλει γρήγορους μέσους, με τον Μουτίνιο να έχει αποδείξει στην Πόρτο ότι μπορεί να εκτελέσει τα συγκεκριμένα καθήκοντα.

Εντέν Αζάρ (Λιλ)

000_Par6184635

Μακριά είναι η λίστα με τις ομάδες που θέλουν να αποκτήσουν τον Εντέν Αζάρ της Λιλ. Μέχρι στιγμής οι Άρσεναλ, Ρεάλ Μαδρίτης και Τσέλσι είναι στη «μάχη» της απόκτησής του και έχουν χτυπήσει την… πόρτα των «σκύλων».

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός, θα μπορούσε στο μέλλον να αντικαταστήσει τον Φρανκ Λάμπαρντ, για τον οποίο έχουν περάσει τα χρόνια. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής, μπορεί τόσο να δημιουργήσει παιχνίδι, όσο και να σκοράρει.

Ο Φερνάντο Τόρες, χρειάζεται έναν πιο… ενεργό τροφοδότη και ο Αζάρ φαντάζει ως ο ιδανικός για να συνεργαστεί μαζί του. Άλλωστε μόλις στα 20 του μπορεί να εξελιχθεί στον νέο ηγέτη της ομάδας του Λονδίνου.



Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR-Περιστέρι, Ολυμπιακός-Ναντ και Τσιτσιπά
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR-Περιστέρι, Ολυμπιακός-Ναντ και Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved