Σωτήρης Τσιλούλης: Ο... νέος ήρωας της Πλατείας (photos+videos)

Σωτήρης Τσιλούλης: Ο... νέος ήρωας της Πλατείας (photos+videos)

Ο Πανιώνιος από το βράδυ του Σαββάτου ελπίζει βάσιμα στην παραμονή του και το χρωστάει σε μεγάλο βαθμό στο άστρο του Σωτήρη Τσιλούλη.

Η σεζόν 2019-2020 για τον Πανιώνιο, όπως και να ολοκληρωθεί είναι καταστροφική. Σε όλα τα επίπεδα.

Αγωνιστικά το πέρασμα του Νίκι Παπαβασιλείου διέλυσε τα πάντα στον «Ιστορικό», με την ομάδα της Νέας Σμύρνης να μένει στον πάτο της βαθμολογίας για το μεγαλύτερο διάστημα της χρονιάς.

Διοικητικά τα πράγματα ξέφυγαν, καθώς το οικονομικό άνοιγμα από τη χρονιά του Ζοσέ Ανιγκό, έφερε πολλά προβλήματα με αποτέλεσμα να τρέχουν και δε φτάνουν.

Και μέσα σε όλα, η ανοιχτή κόντρα των οργανωμένων οπαδών με τον Χρήστο Δάρα για την... ολυμπιακοποίηση της ομάδας. Σε οποιαδήποτε ομάδα να συνέβαιναν τα παραπάνω, θα είχε καταρρεύσει εδώ και βδομάδες. Όχι όμως στο γαλατικό χωριό της Νέας Σμύρνης. Όχι στον Πανιώνιο.

2880397

Με την έλευση του Λεωνίδα Βόκολου, η ομάδα θυμίζει πάλι... ομάδα. Οι ποδοσφαιριστές αγωνίζονται με καρδιά, πάθος, φαίνεται να γνωρίζουν το βάρος της φανέλας και το τι πρεσβεύει ο Πανιώνιος για τον ελληνικό αθλητισμό.

Έτσι, στα πλέι άουτ έχουν ήδη μαζέψει 10 βαθμούς σε τέσσερα παιχνίδια και από το βράδυ του Σαββάτου και της νίκης επί της Ξάνθης με 2-1 ελπίζουν βάσιμα, στο θαύμα της παραμονής στην κατηγορία.

Φυσικά όμως, ο Πανιώνιος έχει έναν μεγάλο πρωταγωνιστή στη διαδικασία αυτή. Το όνομα αυτού; Σωτήρης Τσιλούλης!

202006061835119363

O 25χρονος Έλληνας μεσοεπιθετικός διανύει τη δεύτερή του χρονιά στη Νέα Σμύρνη. Και αν στην πρώτη του ήταν μέρος του rotation, με ορισμένες καλές εμφανίσεις, φέτος βρέθηκε να αποτελεί έναν από τους... έμπειρους στην Πλατεία και αρκετές φορές να γίνεται και δέκτης έντονης κριτικής από τον πάντα απαιτητικό κόσμο του Πανιωνίου.

Στα πλέι άουτ όμως, ο Λαρισαίος έχει μεταμορφωθεί σε... Κριστιάνο Ρονάλντο! Απόλυτος ηγέτης, κινήσεις σε κάθε σημείο του γηπέδου, πίεση στα αντίπαλα στόπερ και φυσικά τρια υπερπολύτιμα τέρματα, με Βόλο, Λαμία και Ξάνθη, που έχουν αντιστρέψει πλήρως το σκηνικό απόγνωσης που υπήρχε στον Πανιώνιο.

Και αν τελικά, οι Νεοσμυρνιοί καταφέρουν ακόμα ένα θαύμα στην τεράστια ιστορία τους (130 χρόνια είναι αυτά), θα το χρωστάνε σε αρκετά μεγάλο βαθμό στο Σωτήρη τον Τσιλούλη... Αλλά ποιοι είμαστε εμείς για να διαφωνούμε με τους ανθρώπους του «Ιστορικού» που όπου σταθούν και όπου βρεθούν βροντοφωνάζουν με μια φωνή πλέον, ενωμένη: Θα τα καταφέρουμε!

panionios xanthi panigirismoi

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΒΟΛΟΣ (1-0) | 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ PLAYOUT

Super League : ΛΑΜΙΑ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 0-1

Πανιώνιος - Ξάνθη 2-1 Play-Out Στιγμιότυπα

Πανιώνιος Ξάνθη 2-1 πανηγυρισμοί στο τελος



Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved