Αστέρια στο εδώλιο! (photos)

Αστέρια στο εδώλιο! (photos)

Ο ποδοσφαιριστής της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ Τσαντ Έβανς αποφυλακίστηκε με την είδηση να προκαλεί «ντόμινο» εξελίξεων και το Onsports σας θυμίζει πέντε γνωστούς αθλητές οι οποίοι κατηγορήθηκαν για βιασμό…

Οι απόψεις διίστανται… Μερικοί θεωρούν ότι οι γνωστοί αθλητές είτε λόγω έπαρσης, είτε λόγω κακής ανατροφής, είτε λόγω… άγνωστων αιτιών δεν παρουσιάζουν σωστή συμπεριφορά «πατώντας» πάνω στο γεγονός ότι είναι διάσημοι. Παρ’ όλα αυτά υπάρχουν πολλές περιπτώσεις αθλητών που είναι κύριοι και δεν αλλάζει ο χαρακτήρας τους.

Η πραγματικότητα όμως είναι πως η αλήθεια κρύβεται κάπου στη μέση. Ο Τσαντ Έβανς –έστω κι αν δεν είναι ιδιαίτερα διάσημος- πέρασε 30 μήνες στη φυλακή και πριν μερικές ημέρες αφέθηκε ελεύθερος κι επέστρεψε στις προπονήσει ς της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Το Onsports θυμάται πέντε αθλητές που κατηγορήθηκαν ή και καταδικάστηκαν για βιασμό. Από τον Κόμπι Μπράιαντ και τον Μάικ Τάισον, μέχρι τον Μάρλον Κινγκ.

box g tysonm 576

1. Μάικ Τάισον

 Ο παλαίμαχος πυγμάχος από μικρός είχε δείξει ότι δεν είναι… καλό παιδί! Τα μπλεξίματά του ήταν συχνά-πυκνά αλλά αυτό απέχει από την κατηγορία και την καταδίκη για βιασμό. Το… μακρινό 1991 ο 25χρονος τότε Τάισον κατηγορήθηκε για βιασμό μίας 19χρονης ονόματι Ντεζίρι Ουάσινγκτον. Τον Μάρτιο του 1992 ο «Kid Dynamite» καταδικάστηκε σε έξι χρόνια φυλακή, αλλά τελικά έμεινε πίσω από τα κάγκελα μέχρι το 1995. Από τότε δεν έγινε μεν «άγιος», αλλά δεν έχει φτάσει ξανά σε σημείο να περάσει την πόρτα των φυλακών… Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο… κελί ασπάστηκε τον Ισλαμισμό.

grant g kobe-bryant mb 64011

2. Κόμπι Μπράιαντ

Ήταν το 2003 όταν η είδηση πως ο Κόμπι Μπράιαντ βίασε την Κέιτ Φέιμπερ έσκασε σαν… βόμβα στα θεμέλια του ΝΒΑ, αλλά και των Λος Άντζελες Λέικερς. Παρά το γεγονός ότι ποτέ δεν υπήρξε απόδειξη αν τελικά βιάστηκε ή δεν βιάστηκε η 19χρονη (τότε) κοπέλα, ο θόρυβος που ξέσπασε ήταν μεγάλος. Τελικά ο σούπερ σταρ των «λιμνάνθρωπων» ξεμπέρδεψε πληρώνοντας τρία εκατομμύρια δολάρια στην Φέιμπερ, ενώ αγόρασε κι ένα πανάκριβο διαμαντένιο δαχτυλίδι στη σύζυγό του, η οποία ήταν στο πλευρό του σε όλη τη διάρκεια της δικαστικής διαμάχης. Μέρος της επιστολής του «BlackMamba» προς την κοπέλα ανέφερε: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τη νεαρή κοπέλα που είχε ανάμειξη στο περιστατικό. Θέλω να της ζητήσω συγγνώμη για τη συμπεριφορά μου εκείνη τη νύχτα και για τις συνέπειες που είχε στη ζωή της ένα χρόνο τώρα».

495fb8c21c15d5dca0d94ee5ec3b5a94

3. Ντάριους και Κσιστόφ Λαβρίνοβιτς

Οι δίδυμοι Λιθουανοί εδώ και χρόνια έχουν γράψει τα δικά τους… χιλιόμετρα στα μπασκετικά γήπεδα. Πριν όμως γίνουν γνωστοί είχαν κατηγορηθεί για βιασμό και μάλιστα είχαν περάσει και δύο χρόνια στη φυλακή! Η υπόθεση είναι για… σίριαλ, καθώς ο Ντάριους τελικά παντρεύτηκε την κοπέλα που είχε (;) βιάσει παρέα με τον αδερφό του, ενώ πολλοί υποστηρίζουν ότι ο Κσιστόφ και ο αδερφός του έγιναν αστέρια στο μπάσκετ –και- λόγω των εντατικών προπονήσεών τους, όσο βρίσκονταν πίσω από τα σίδερα. Η ιστορία έχει ως εξής: Το 1998 οι Λαβρίνοβιτς (19 ετών τότε) και ο ξάδερφός τους Αντρέι Μπορόντκιν κατηγορήθηκαν για βιασμό της νεαρής Ναταλίας. Καταδικάστηκαν σε πενταετή κάθειρξη, αλλά μετά το πέρας δύο ετών η Ναταλία πήρε πίσω την κατάθεσή της και τόνισε ότι τα πάντα ήταν ένα καλοστημένο σχέδιο του πατέρα (!) των Λαβρίνοβιτς. Μάλιστα υποστήριξε ότι ο τελευταίος της έδωσε χρήματα για να πει ότι την βίασαν οι γιοί του! Τα… παράξενα δεν σταματούν εδώ, αφού μετά την αποφυλάκισή του, ο Ντάριους Λαβρίνοβιτς παντρεύτηκε. Αν ρωτάτε με ποια, μα φυσικά με τη Ναταλία! Τη γυναίκα που ήταν η υπαίτιος –μαζί με τον πατέρα του- για την πενταετή κάθειρξή του.

628x471

4. Ρούμπεν Πάτερσον

Το 1998 με την ευκαιρία του λοκ άουτ είχε έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ. Ο Ρούμπεν Πάτερσον δεν έκανε ποτέ τη μεγάλη καριέρα που όλοι περίμεναν στο ΝΒΑ (όταν τον επέλεξαν στο νούμερο 31 του ντραφτ οι Λος Άντζελες Λέικερς). Τα προβλήματα του Πάτερσον με τον νόμο ήταν… αμέτρητα, αλλά αυτό που ξεχώρισε ήταν η απόπειρα βιασμού της νταντάς του παιδιού του τον Σεπτέμβριο του 2000.

marlon-king-nottingham-crown-court-football 3142072

5. Μάρλον Κινγκ

Για όσους ασχολούνται αρκετά και τους αρέσει το αγγλικό ποδόσφαιρο, ξέρουν τον Μάρλον Κινγκ. Αλλά τον γνωρίζουν επειδή ήταν ένα καλό «κανόνι» της Τσάμπιονσιπ. Ωστόσο δεν είναι «λαμπερή» η ζωή του εκτός γηπέδων. Ο 34χρονος πλέον άσος που ανήκει στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ είναι και σήμερα (13/11) στη φυλακή, αλλά όχι για κάτι που αφορά βιασμό. Στο παρελθόν πάντως είχε αποπειραθεί να βιάσει μία 20χρονη φοιτήτρια, με αποτέλεσμα να καταδικαστεί σε 18μηνη κάθειρξη. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να λυθεί το συμβόλαιό του με την Γουίγκαν.



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved