12… Μεσσί(ες) του 2013! (photos+videos)

12… Μεσσί(ες) του 2013! (photos+videos)

«Ο νέος Μέσι», είναι η φράση που έχει ακουστεί περισσότερο από κάθε άλλη όταν ένας νεαρός ποδοσφαιριστής κάνει αίσθηση με την παρουσία του… To Onsports σας παρουσιάζει τους 12 «νέους Μέσι» του 2013…

Είναι οι αυριανοί αστέρες του ποδοσφαίρου... Εκείνοι που έχουν όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσουν στο υψηλότερο επίπεδο τα επόμενα χρόνια...

Ο τίτλος δεν είναι τυχαίος, καθώς πολλοί από αυτούς έχουν πλασαριστεί, ο καθένας αναλογικά με το ταλέντο του, σαν «ο νέος Μέσι»...

Έχουν κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία τους στον χώρο του αθλήματος αν και δεν έχουν κλείσει καλά-καλά το 20ο έτος της ηλικίας του οι περισσότεροι από αυτούς. Αφήνουν πολλές υποσχέσεις ότι στο μέλλον μπορούν να αποτελέσουν την ελίτ. Ποιοι είναι, όμως; Για να πάμε να τους γνωρίσουμε…

Το Onsports σας παρουσιάζει την ενδεκάδα με τους πιο ταλαντούχους παίκτες στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο σε κάθε θέση.

Τερματοφύλακας: Μαξίμ Κοβάλ, Δυναμό Κιέβου, 20.

mk copy_copy

Το γεγονός ότι αγωνίζεται βασικός στην ουκρανική ομάδα τα λέει όλα και για να είναι ένας γκολκίπερ στις πρώτες επιλογές του προπονητή του σε τόσο νεαρή ηλικία πρέπει να έχει ιδιαίτερο ταλέντο. Έχει και μία συμμετοχή με την εθνική Ουκρανίας, στην οποία αναμένεται να αφήσει εποχή μέσα στα επόμενα χρόνια.

Κεντρικός αμυντικός: Ματίγια Νάστασιτς, Μάντσεστερ Σίτι, 19.

mn

Ήταν η μεταγραφική έκπληξη του καλοκαιριού για τους πρωταθλητές Αγγλίας, αλλά έχει ήδη προσαρμοστεί πολύ καλά στην ομάδα, έχοντας κάνει κάποιες καλές εμφανίσεις σε μεγάλα παιχνίδια. Είναι καλός τόσο στον αέρα όσο και με την μπάλα κάτω. Μπορεί κάλλιστα να γίνει ο παρτενέρ του κεντρικού αμυντικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νεμάνια Βίντιτς, στην εθνική Σερβίας.

Κεντρικός αμυντικός: Ραφαέλ Βαράν, Ρεάλ Μαδρίτης, 19.

rv

Χαρακτηρίστηκε ως ο νέος Φερνάντο Ιέρο με την άφιξή του στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου». Είναι δυνατός αν και δεν μοιάζει πιθανό να αποκτήσει θέση βασικού στο άμεσο μέλλον στη «βασίλισσα». Αν λάβει την εμπιστοσύνη που του αξίζει, τότε έχει τις ικανότητες να γίνει ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στον κόσμο.

Αριστερό μπακ: Λούκα Ντινιέ, Λιλ, 19.

ld

Αποτελεί ένα από τα πιο αυθεντικά ταλέντα στην άμυνα στη Γαλλία. Μπήκε στην πρώτη ομάδα της Λιλ το 2011/12 και έχει εντυπωσιάσει σε όλα τα κλιμάκια των μικρών εθνικών ομάδων των «τρικολόρ». Όπως όλα τα μοντέρνα μπακ, του αρέσει να βγαίνει και στην επίθεση. Έχει ακουστεί πως η Τσέλσι ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει.

Δεξί μπακ: Τόμας Κάλας, Φίτεσε (δανεικός από την Τσέλσι), 19.

tk

Είναι ένας από τους πολλούς δανεικούς παίκτες που έχει παραχωρήσει η Τσέλσι. Έχει συμβόλαιο με τους «μπλε» μέχρι το 2017, κάτι που σημαίνει ότι οι πρωταθλητές Ευρώπης έχουν δει κάτι σε αυτόν τον νεαρό Τσέχο και είναι ικανοποιημένοι από την πρόοδο που έχει σημειώσει στο ολλανδικό πρωτάθλημα, όπου παίζει από το 2011.

Μέσος: Τζούλιαν Ντράξλερ, Σάλκε, 19.

jd copy

Είναι ο τέταρτος νεότερος παίκτης που έχει αγωνιστεί στην Μπουντεσλίγκα, ενώ ήδη έχει συμμετοχές με την εθνική Γερμανίας. Φέτος είχε έναν τραυματισμό, αλλά μοιάζει να είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους μέσους στην Ευρώπη.

Επιτελικός Μέσος: Άλεν Χαλίλοβιτς, Ντινάμο Ζάγκρεμπ, 16.

ah copy_copy_copy

Το παρουσιαστικό του και το στυλ του παραπέμπουν στον Λούκα Μόντριτς και πολλοί είναι αυτοί που του έχουν δώσει το προσωνύμιο ως ο νέος Λούκα Μόντριτς. Είναι γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, Σεϊάντ Χαλίλοβιτς και από τους πιο περιζήτητους νεαρούς στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Μάλιστα, φέτος έκανε και το ντεμπούτο του στο Τσάμπιονς Λιγκ και έγινε ο νεότερος σκόρερ στην πρώτη κατηγορία του κροατικού ποδοσφαίρου. Μπορεί να είναι επιτελικός μέσος, αλλά έχει μεγάλη αίσθηση του γκολ.

Επιθετικός: Χεράρ Ντεουλοφέου, Μπαρτσελόνα, 18.

gd copy

Θεωρείται ως το μεγαλύτερο ταλέντο που υπάρχει στην Μπαρτσελόνα από την εποχή του Λιονέλ Μέσι. Σκοράρει κατά ριπάς με τη δεύτερη ομάδα των «μπλαουγκράνα» φέτος και οι εμφανίσεις του με τις μικρές εθνικές ομάδες της Ισπανίας δείχνουν ότι οι Καταλανοί διαθέτουν ακόμη έναν χαρισματικό μεσοεπιθετικό στα «χέρια» τους.

Επιθετικός: Ίκερ Μουνιαΐν, Αθλέτικ Μπιλμπάο, 20.

im copy

Έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ από τη στιγμή που μπήκε στην πρώτη ομάδα της Μπιλμπάο. Του έχει δοθεί το προσωνύμιο ο Ισπανός Μέσι και όσο περνούν τα χρόνια εντυπωσιάζει όλο και περισσότερο με τα κατορθώματά του. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι τα επόμενα χρόνια θα είναι βασικός στους Βάσκους.

Επιθετικός: Βίκτορ Φίσερ, Άγιαξ, 18.

vf copy_copy

Έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις στο περσινό Next Gen series, με αποτέλεσμα να γίνει στόχος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο θαυματουργός Δανός σκόραρε το πρώτο του γκολ στην πρώτη ομάδα του Άγιαξ τον περασμένο Οκτώβρη. Πέρα από την επιθετική του δεινότητα, έχει και δημιουργικές ικανότητες, ενώ αποτελεί τρανταχτό παράδειγμα της δουλειάς που γίνεται στις ακαδημίες της ολλανδικής ομάδας.

Μεσοεπιθετικός: Ίσκο, Μάλαγα, 20.

is copy

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις που πραγματοποιεί τη φετινή σεζόν και ειδικά η απόδοση που είχε στα μεγαλα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ καθιστούν δύσκολη την παραμονή του στους Ανδαλουσιανούς. Πρόκειται για ανερχόμενο αστέρι που έχει ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης και αναμένεται να «λάμψει» και στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ-21 που θα γίνει το ερχόμενο καλοκαίρι στο Ισραήλ.

Ο… 12ος παίκτης: Χακίμ Μαστούρ, Μίλαν, 14.

hm

Μπαίνει ως… αλλαγή όχι γιατί είναι μικρότερο ταλέντο από τους άλλους, αλλά γιατί είναι μόλις 14 ετών! Παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει καταφέρει να τραβήξει τα βλέμματα πάνω του. Μάλιστα, οι «ροσονέρι» πλήρωσαν το ποσό, ρεκόρ για αυτές τις ηλικίες, των 500.000 ευρώ για να τον φέρουν στο Σαν Σίρο από τη Ρετζιάνα το καλοκαίρι. Έχει το παρατσούκλι ο Μαροκινός Μέσι, με τους Ιταλούς να πιστεύουν πολύ στην εξέλιξή του.

12… Μεσσί(ες) του 2013! (photos+videos)



Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved