«Δεν έχουμε άλλη ευκαιρία»

«Δεν έχουμε άλλη ευκαιρία»

Οι ιθύνοντες του Ηρακλή θεωρούν πως η κατάθεση του νέου υπομνήματος την Τρίτη (31/05) είναι η τελευταία ευκαιρία για να μην οδηγηθεί η ομάδα στο τέλος της.

Η απογοήτευση, η οργή και η αγανάκτηση των φίλων και των διοικούντων τον Ηρακλή είναι πλέον έκδηλη και παρουσιάζεται με κάθε τρόπο. Είτε με πορείες διαμαρτυρίας είτε με τις προγραμματισμένες συνεντεύξεις Τύπου. Μάλιστα με νέα ανακοίνωσή του ο Γηραιός τονίζει πως αν δεν δικαιωθεί ούτε με την κατάθεση του τελευταίου υπομνήματος τότε θα οδηγηθεί στο τέλος του.

Αναλυτικά αναφέρεται: «Αν ο ‘λαός’ σου ξυλοφορτώνει παίκτες και οπαδούς, στήνεις παιχνίδια και σέρνεις τη χώρα σου στην ανυποληψία, αν δεν πληρώνεις τις υποχρεώσεις σου στην πολιτεία αλλά βρίσκεις λεφτά για συμφωνίες κάτω απ’ το τραπέζι τότε δεν προσβάλλεις το ποδόσφαιρο, δεν πλήττεις την αξιοπιστία του, είσαι η ομάδα πρώτης κατηγορίας!

Αν αντίθετα μένεις απέξω απ’ τις κασέτες και τα στημένα και πληρώνεις πάνω από 20.000.000 ευρώ σε φόρους και εισφορές για να τιμήσεις την υπογραφή σου ενώ τα οικονομικά σου είναι άθλια, τότε είσαι ΗΡΑΚΛΗΣ και… δυσφημείς το ποδόσφαιρο!

Έτσι το θέλετε, άρχοντες του ποδοσφαίρου; Aυτά είναι τα διδάγματα που στέλνετε στους Έλληνες; Ξεκινήστε το ξεβρώμισμα του ποδοσφαίρου από αλλού. Απ’ την κορφή.

Κάνατε τον κόσμο να πιστέψει ότι ο ΗΡΑΚΛΗΣ πέφτει απλώς μια κατηγορία. Λάθος. Αν τον εμποδίσετε να παίξει στη Σούπερ Λίγκα, τον σκοτώνετε. Γνωρίζετε τα μεγέθη και βλέπετε το αδιέξοδο. Η ομάδα υπολόγιζε τη συμμετοχή της, την πέτυχε αγωνιστικά και κάνει την Ηράκλεια προσπάθεια να εξυγιανθεί και οικονομικά. Με την δύναμη των φίλων της, υπό τη νέα της διοίκηση –χωρίς μεγαλομέτοχους και παιχνίδια με τα media. Aν την εμποδίσετε θα είστε υπεύθυνοι για το τέλος μιας μεγάλης ιστορίας.
Μην ανασηκώνετε τους ώμους. Μη μουρμουρίσετε ότι έτσι είναι ο νόμος. Η ευθύνη της ερμηνείας και της εφαρμογής του είναι στα χέρια σας. Έχετε ακόμα τον τρόπο να διορθώσετε τα πράγματα. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ δε θα έχει άλλη ευκαιρία.

Βουλευτές και υπουργοί και διοικητές του τόπου, η χώρα έχει πιο σημαντικά προβλήματα. Δεν θα τα λύσει ποτέ αν χάσει την εμπιστοσύνη της στο δίκαιο. Οι πολίτες σιχαίνονται τα δύο μέτρα και δύο σταθμά. Όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, παντού. Ο αξιοσέβαστος δικαστικός της επιτροπής καταδίκης έδωσε την πλήρη, τη σωστή και δίκαιη εικόνα. Ακούστε τον.

Η Θεσσαλονίκη κινδυνεύει να γιορτάσει το 2012 χωρίς την ελληνική ομάδα που ιδρύθηκε υπό οθωμανική κατοχή, πριν από την απελευθέρωση της πόλης! Πως θα το αντέξετε; Πως θα διαχειριστείτε την ερήμωση του Καυτανζόγλειου και την προσβολή στους ανθρώπους του ΗΡΑΚΛΗ;

Oι εκπρόσωποι της ομάδας, ψύχραιμα και νηφάλια, θα καταθέσουν αύριο Τρίτη το τελευταίο τους υπόμνημα. Χιλιάδες φίλοι και οπαδοί του ΗΡΑΚΛΗ θα περιμένουν με αγωνία την τελική απόφαση. Ανάμεσά τους πρόσωπα που τίμησαν τον ελληνικό αθλητισμό και μαζί τους όλοι όσοι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι από την αδικία θα βγει καλό.

Θα συγκεντρωθούν και θα περιμένουν. Μέχρι την απόφαση. Μέχρι να γραφτεί η ιστορία.
Ο Πρόεδρος και το Συμβούλιο της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ

Υ.Γ. Σήμερα Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη και αύριο Τρίτη στην Αθήνα, η νέα διοίκηση του ΗΡΑΚΛΗ, θα δώσει συνεντεύξεις Τύπου όπου θα παρουσιάσει τα στοιχεία της υπόθεσης και θα κάνει έκκληση στον πολιτικό και αθλητικό κόσμο της χώρας για την αποτροπή του τέλους της ιστορικής ομάδας. Θα δείξει κυρίως ότι το να καταστρέφεις μια ομάδα για προσωπικά λάθη γραφειοκρατίας και για επίδειξη νομιμότητας είναι απαράδεκτο. Και ως στάση δεν αφορά μόνον τον ΗΡΑΚΛΗ».



EOKAN: «Καμία ενημέρωση για θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ελλάδας»
EOKAN: «Καμία ενημέρωση για θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ελλάδας»
Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ
Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ
Η «απάντηση» της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η «απάντηση» της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Super League: Πρωτάθλημα… μέσης ταχύτητας
Super League: Πρωτάθλημα… μέσης ταχύτητας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved