Πού θα πάει ο Κατσουράνης;

Πού θα πάει ο Κατσουράνης;

Ο Κώστας Κατσουράνης έχει γίνει το… μήλον της Έριδος για πολλές ελληνικές ομάδες και το Onsports αναλύει τα δεδομένα στην περίπτωση του 35χρονου διεθνούς αμυντικού μέσου!

Από τη στιγμή που η Πούνε Σίτι αποκλείστηκε από την τελική φάση του πρωταθλήματος Ινδίας κι έγινε γνωστό ότι ο Κώστας Κατσουράνης μένει ελεύθερος, αρκετές ήταν οι ελληνικές ομάδες που έστρεψαν το βλέμμα τους προς τον έμπειρο άσο. Άλλωστε, ο «Κατσούρ» είναι ο ποιοτικότερος Έλληνας μέσος της σύγχρονης εποχής κι ακόμα και στην ηλικία που βρίσκεται πλέον, δεδομένα μπορεί να κάνει τη διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Τα σενάρια πάρα πολλά, οι φημολογίες περισσότερες και ο ίδιος θα αποφασίσει το πού θα συνεχίσει την καριέρα του. Ωστόσο, υπάρχουν δεδομένα που «δείχνουν» με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, το ποιος έχει το προβάδισμα.

Η μεγάλη επιστροφή

Σε κάθε συζήτηση για επαναπατρισμό του Κώστα Κατσουράνη, δεν μπορεί να απουσιάζει η ΑΕΚ. Ο «Κάτσο» έχει συμπάθειες στην Ένωση, αρκετοί είναι αυτοί που θα ήθελαν να τον δουν ξανά με τα κιτρινόμαυρα και σίγουρα ο Τραϊανός Δέλλας θα τον ήθελε στα αποδυτήρια ως ηγέτη. Ο Κώστας Κατσουράνης από την πλευρά του, δεν θα έλεγε όχι στο να κλείσει την καριέρα του με τον δικέφαλο στο στήθος, όντας ο άνθρωπος που θα οδηγήσει την ΑΕΚ στη Σούπερ Λίγκα και θα παίξει στη πρώτη σεζόν στης επιστροφής.

Το βασικότερο, ωστόσο, για τον 35χρονο άσο, είναι πως θα επιστρέψει στην Αθήνα, όπου θέλει να βρίσκεται για να είναι κοντά στην οικογένειά του. Πάντως, πρέπει να σημειωθεί πως στην περίπτωση του Κατσουράνη είναι… διχασμένος ο κόσμος της Ένωσης. Πολλοί είναι αυτοί που θα τον ήθελαν ξανά στην ομάδα, άλλοι όμως – κυρίως οργανωμένοι – δεν θέλουν ούτε να… ακούσουν. Κύρια αιτία, η παρουσία του στον Παναθηναϊκό στην προηγούμενη επιστροφή του στην Ελλάδα μετά τη θητεία στη Μπενφίκα.

Το… φλερτ από το Περιστέρι

Την προοπτική της επιστροφής στην πρωτεύουσα, ωστόσο, δίνει στον Κατσουράνη κι ακόμα μια ομάδα. Ο λόγος για τον Ατρόμητο, ο οποίος έχει στη μεταγραφική του λίστα τον διεθνή άσο εδώ κι έξι μήνες. Οι δυο πλευρές είχαν έντονο φλερτ και το καλοκαίρι, όμως, δεν προέκυψε γάμος. Για τον Κατσουράνη ήρθε η πρόταση από την Ινδία που ήταν… πολύ καλή για να την αρνηθεί κανείς, ενώ οι Περιστεριώτες στράφηκαν τελικά στη λύση του Αγκουαζί.

Ωστόσο, στο μυαλό των ανθρώπων του Ατρόμητου είναι πάντα η περίπτωση του «Κατσούρ» και οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν να έχει ανοίξει ξανά δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ των δυο πλευρών. Στην περίπτωση των Περιστεριωτών θα παίξει σημαντικό ρόλο και το οικονομικό κομμάτι αλλά και η διάρκεια του συμβολαίου. Πάντως, τόσο ο Ατρόμητος όσο και ο διεθνής άσος βλέπουν θετικά την προοπτική να συνεργαστούν και το εν λόγω σενάριο είναι από τα πλέον υπαρκτά.

Οι «μνηστήρες» από την επαρχία

Εκτός από την ΑΕΚ και τον Ατρόμητο, όμως, υπάρχουν κι ομάδες από την περιφέρεια που θέλουν το βήμα παραπάνω και θα ήθελαν να βάλουν στο ρόστερ τους την ποιότητα αλλά και τη λάμψη του Κώστα Κατσουράνη. Η πρώτη που φέρεται να ενδιαφέρθηκε για τον Έλληνα άσο, είναι η Ξάνθη. Το θέμα δεν έχει διαψευστεί από τις δυο πλευρές, αλλά φαίνεται πως ο «Κατσούρ» έχει άλλες προτεραιότητες. Βέβαια, δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο, όμως, δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Το τελευταίο 24ωρο, ο διεθνής μέσος φέρεται να έχει δεχθεί κρούση και από τον ΟΦΗ! Μάλιστα, υπάρχουν δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο Τζενάρο Γκατούζο έχει επικοινωνήσει μαζί του και προσπαθεί να τον… ψήσει να κατηφορίσει στο Ηράκλειο έστω και για ένα εξάμηνο. Η οικονομική κατάσταση των Κρητικών, πάντως, είναι τέτοια που μειώνει τις όποιες πιθανότητες. Βέβαια, κανείς δεν μπορεί να… αποκλείσει την έκπληξη, αφού η Κρήτη είναι πάντα… ελκυστική!



Λιονέλ Μέσι: Μαγική εμφάνιση με 5 ασίστ και 1 γκολ σε ένα ημίχρονο (vids)
Λιονέλ Μέσι: Μαγική εμφάνιση με 5 ασίστ και 1 γκολ σε ένα ημίχρονο (vids)
NBA: Break στο Ντένβερ η Μινεσότα με «ιπτάμενο» Άντονι Έντουαρντς (vid)
NBA: Break στο Ντένβερ η Μινεσότα με «ιπτάμενο» Άντονι Έντουαρντς (vid)
Πάσχα γεμάτο μπάλα με ντέρμπι Λίβερπουλ – Τότεναμ και Ρόμα - Γιουβέντους
Πάσχα γεμάτο μπάλα με ντέρμπι Λίβερπουλ – Τότεναμ και Ρόμα - Γιουβέντους
Στο κλειστό των Άνω Λιοσίων το φάιναλ φορ της Elite League
Στο κλειστό των Άνω Λιοσίων το φάιναλ φορ της Elite League
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved