Εργοτέλης- Βέροια:  2-2 (video)

Εργοτέλης- Βέροια: 2-2 (video)

Πλούσιο θέαμα προσέφεραν στους λιγοστούς φιλάθλους, που βρέθηκαν στο Παγκρήτιο. Εργοτέλης και Βέροια, καθώς  αναδείχτηκαν ισόπαλοι 2-2.

Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη χρειάζονταν  επειγόντως τους βαθμούς της νίκης, προκειμένου να πάρει σημαντική… ανάσα και να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, μια και τα περιθώρια έχουν αρχίσει να… στενεύουν επικίνδυνα. Από την άλλη, η «Βασίλισσα του Βορρά» ήθελε να επιστρέψει στις νίκες, μετά την ισοπαλία 2-2 με τον Πανιώνιο στην Ημαθία.

Η ισοπαλία, είναι δίκαιο αποτέλεσμα. Και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να κερδίσουν, ενώ οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται δίκαια, για το καταλογισμό του πέναλτι, που προήλθε και η ισοφάριση .  

Το πρώτο ημίχρονο

Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά και έδειξαν από την αρχή τις προθέσεις, να παίξουν ποδόσφαιρο και να κερδίσουν.  

Η πρώτη ευκαιρία ανήκει στην Βέροια.   Ο Μπεν στο 12’,  από μπήκε από δεξιά περνώντας όποιον βρήκε μπροστά του, αλλά το πλασέ του απόκρουσε ο Τσέρνι. Στην επαναφορά ο Μέγι έδιωξε στη γραμμή σουτ του Καλτσά, ενώ σε νέα προσπάθεια του Μπεν απόκρουσε και πάλι ο Τσέρνι.

Στο  13’ ο Χαλκιαδάκης, έφυγε στην αντεπίθεση, πλάσαρε ωραία και άνοιξε το σκορ για τον Εργοτέλη . Οι Μακεδόνες απάντησαν γρήγορα. Στο 17΄κέρδισαν φάουλ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή. Ο Καλτσάς ανέλαβε να το εκτελέσει και με ένα ωραίο δεξί φαλτσαριστό σουτ έστειλε την στην αριστερό παραθυράκι του Τσέρνι ισοφαρίζοντας σε 1-1. Στο 22 ο Χαλκιαδάκης σούταρε, αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα αουτ, από το αριστερο δοκάρι.

Στο 38", ξανά ο Χαλκιαδάκης, πρωταγωνιστεί σε φάση του Εργοτέλη. Ο επιθετικός των Κρητικών παιρνει την μπάλα έξω από την περιοχή «χορεύει»  τον αντίπαλο του, σουτάρει η μπάλα βρίσκει το κάθετο δοκάρι. Ο Γιουσούφ γίνεται κάτοχος της μπάλας και με κοντινό σουτ διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του.

Το δεύτερο ημίχρονο

 Το δεύτερο μέρος άρχισε με τον Εργοτέλη να χάνει μία τεράστια ευκαιρία για να κάνει τρία τα τέρματα του. Μετά από σέντρα του Χαλκιαδάκη από τα αριστερά, ο Γιουσούφ πήρε την κεφαλιά, όμως η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι στο 55ο λεπτό.

Η Βέροια απάντησε στο δοκάρι του Εργοτέλη, με γκολ. Ένα γκολ ήρθε με πέναλτι. ΟΙ γηπεδούχοι έχουν κάθε λόγο, να διαρτύρονται για την αποφαση του Λιαχουδη.

1167491

Ο Μακεδόνας ρέφερι είδε χέρι στη φάση του 60', με τον Λυκογιάννη να το έχει κολλημένο πάνω στο σώμα του, που σημαίνει ότι δεν υπάρχει παράβαση σύμφωνα με τους κανονισμούς. Ο Μπεν εκτέλεσε ευστοχα για την Βέροια σε 2-2.

Το 87' ο Εργοτέλης όμως έχασε σημαντική ευκαιρία, όταν ο Τζανακάκης έκανε σέντρα από δεξιά, ο Παμλίδης  έπιασε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.

Ο κορυφαίος του αγώνα

1167476

Ο Μπρούνο Χαλκιαδάκης, ήταν με διαφορά, ο καλύτερος παίκτης του αγώνα. Σκόραρε, έδωσε ασιστ, μάρκαρε, έτρεξε πολλά χιλιόμετρα. Ο επιθετικός της Κρητικής ομάδας βρέθηκε σε εκπληκτική μέρα. Ειδικότερα στο δεύτερο γκολ, «χόρεψε» τον αντίπαλο η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και ο Γιουσούφ εύκολα με κοντινό σουτ σκόραρε.   

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Δερμιτζάκης,): Τσέρνι - Τζανακάκης, Γιοβάνοβιτς, Μέγι,  Λυκογιάννης - Γκέντσογλου, Μπογκντάνοφ -Γιουσούφ, Χαντί (72' Βλαχοδήμος), Χαλκιαδάκης - Νόσκοβιτς (78' Παμλίδης).

ΒΕΡΟΙΑ (Γκρανέρο): Καντιμοίρης - Μαλόν, Καλί, Καταλά, Αμαραντίδης, Μπαλάφας (41΄Γεωργιάδης), Μπατιόν - Καλτσάς, Ντουμίτρου, Μπεν (82' Βεργώνης) - Κάμπορα (54' Μπαργκάν).

Τα γκολ του αγώνα:

Εργοτέλης- Βέροια: 2-2 (video)



ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί στην Τούμπα – «Το πρωτάθλημα έχει δρόμο» (videos)
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί στην Τούμπα – «Το πρωτάθλημα έχει δρόμο» (videos)
Ιταλία: «Άγριο» ξύλο πριν το Τζένοα – Κάλιαρι στη Serie A | Δείτε video
Ιταλία: «Άγριο» ξύλο πριν το Τζένοα – Κάλιαρι στη Serie A | Δείτε video
Χάντμπολ: Εκτός έδρας ο πρώτος τελικός του Ολυμπιακού με Βαλούρ για το European Cup
Χάντμπολ: Εκτός έδρας ο πρώτος τελικός του Ολυμπιακού με Βαλούρ για το European Cup
Μαρία Σάκκαρη: Αποκλεισμός από το Madrid Open κι υποχώρηση δύο θέσεων
Μαρία Σάκκαρη: Αποκλεισμός από το Madrid Open κι υποχώρηση δύο θέσεων
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved