Ρέξας: «Φταίνε οι πολλές πίτσες που έφαγε ο Μέσι»
Μία απίστευτη αποκάλυψη έκανε ο Κάρλες Ρέξας αναφορικά με την βασική αιτία που κρύβεται πίσω από την αποτυχία πέρυσι της Μπαρτσελόνα να σηκώσει έστω ένα τρόπαιο.
Ο πρώην άσος και κόουτς της ομάδας της Βαρκελώνης υποστηρίζει σύμφωνα με τις δύο μεγάλες εφημερίδες της Μαδρίτης «Marca» και «AS» ότι πίσω από αυτό το …κακό για τους Καταλανούς κρύβεται μία διατροφική επιλογή του σούπερ-σταρ της Λιονέλ Μέσι.
Τα πρωτοσέλιδα αμφότερων των εφημερίδων ο Ρέξας δήλωσε επί λέξει : «Στο παρελθόν έτρωγε στο σωματείο και μετά ξεκουραζόταν αλλά μου φαίνεται ότι πέρυσι ο Μέσι έφαγε περισσότερες πίτσες από όσες ήθελε (!!!) ή χρειαζόταν».
Να σημειωθεί ότι πέρυσι λόγω και αρκετών τραυματισμών του ο Μέσι πέτυχε 36 γκολ σε 39 ματς με την φανέλα της Μπαρτσελόνα , αριθμός που είναι ο μικρότερος για τον Αργεντινό σούπερ-σταρ από την σεζόν 2008-09 και μετά.
Να σημειωθεί πως εφέτος ο Μέσι έχει ήδη41 σε 40 παρουσίες σ’ όλα τα μέτωπα με την Μπαρτσελόνα. Να υποθέσουμε ότι προσέχει περισσότερο τι τρώει;