Στα… απαράδεκτα χνάρια του Γιάννη Ιωαννίδη (videos)

Στα… απαράδεκτα χνάρια του Γιάννη Ιωαννίδη (videos)

Το χαστούκι του Ηλία Παπαθεοδώρου στον Αντώνη Κόνιαρη αποδεικνύει πως ο προπονητής της Εθνικής Εφήβων είχε ως πρότυπό του τον… ξανθό

Ποιος είδε το χαστούκι του Ηλία Παπαθεοδώρου στον Αντώνη Κόνιαρη και δεν απόρησε; Ποιος είδε την χειροδικία του Έλληνα τεχνικού σε ένα παιδί 17 χρονών και δεν… αηδίασε; Ποιος είδε τον Ηλία Παπαθεοδώρου και δεν θυμήθηκε τις… κακές στιγμές του Γιάννη Ιωαννίδη; Γιατί ο «ξανθός» μπορεί να έχει γράψει το δικό του… βιβλίο στο ελληνικό μπάσκετ, αλλά ένα από τα σπουδαιότερα και μεγαλύτερα (σε όγκο) κεφάλαιά του είναι οι «κόντρες» του Ιωαννίδη με τους παίκτες του. Τα μπινελίκια, οι χειροδικίες, αλλά και τα αντικείμενα που κατά καιρούς τους είχε πετάξει, θέτοντας σε κίνδυνο την σωματική τους ακεραιότητα. Χαρακτηριστική, άλλωστε, είναι η σκηνή στον αγώνα με την Μπενετόν Τρεβίζο, επί ιταλικού εδάφους το 1994, όταν ο Έλληνας προπονητής είχε πετάξει ένα μπουκάλι στο πρόσωπο του νεαρού, τότε, Γιώργου Σιγάλα. Γιατί και ο Ιωαννίδης, όπως και ο Παπαθεοδώρου φαίνεται τα έκαναν και τα κάνουν… όπου τους παίρνει.

Ο…πιο κακός ο μαθητής, όμως, φαίνεται πως παρά την σύντομη πορεία του στους πάγκους (των μικρών κατηγοριών) ξεπέρασε τον δάσκαλο. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ξεφτίλισε πρώτα απ’ όλα τον ίδιο του τον εαυτό (καθώς το βίντεο με την απαράδεκτη συμπεριφορά του κάνει ήδη τον γύρο του κόσμου και προκαλεί συναισθήματα απαξίωσης για το ρόλο του) και έπειτα ολόκληρο το ελληνικό μπάσκετ. Κάποια… ιερά «τέρατα» της καλαθόσφαιρας της χώρας μας έχυσαν αίμα και ιδρώτα για να φτάσουν στην κορυφή του κόσμου το Ελληνικό μπάσκετ και ξαφνικά έρχεται κάποιος που έχει φτάσει να είναι προπονητής μέχρι την Κηφισιά (με κάθε συμπάθεια στην εξαιρετική ομάδα της Α1) να διασύρει ολόκληρο το ελληνικό μπάσκετ. Πως; Μα με το να εκσφενδονίζει αντικείμενα στους παίκτες του και να χειροδικεί εναντίον τους. Ποιος νομίζει ότι είναι ο κύριος Παπαθεοδώρου και χτυπάει ανήλικα παιδιά; Ο προπονητής αυτός είναι παιδαγωγός; Μπορεί αυτός ο άνθρωπος να συνεχίσει να έχει στα χέρια του το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ; Μπορεί να είναι υπεύθυνος για να την δημιουργία της προσωπικότητας και του χαρακτήρα των παιδιών μας; Τις απαντήσεις πρέπει να τις δώσει η ίδια η ΕΟΚ, η οποία πρέπει να πάρει άμεσα θέση. Και αν ο κύριος Παπαθεοδώρου έχει την στοιχειώδη ευθιξία οφείλει να παραιτηθεί. Οφείλει να βγει άμεσα και να ζητήσει δημόσια συγνώμη τόσο από τον ίδιο τον Αντώνη Κόνιαρη, όσο και από όλη την φίλαθλη Ελλάδα.

Οι τακτικές του Γιάννη Ιωαννίδη πέρασαν ανεπιστρεπτί και αποδοκιμάστηκαν από το σύνολο του φίλαθλου κόσμου.. Και αυτό πρέπει να το βάλουν καλά στο μυαλό τους όλα τα… κακέκτυπα του «ξανθού». Όπως επίσης ότι όποιος τολμήσει να τα ξαναβάλει με αυτά τα παιδιά, είτε είναι του Παναθηναϊκού, είτε είναι του Ολυμπιακού, είτε του Πανιώνιου να ξέρει ότι θα μας βρει μπροστά τους… Όλους μας. Ολόκληρο το ελληνικό μπάσκετ.

Στα… απαράδεκτα χνάρια του Γιάννη Ιωαννίδη (videos)



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved