Παναθηναϊκός: Με «μαέστρο» την Αθηνά Παπαφωτίου και φέτος οι Νταμπλούχες Ελλάδας

Παναθηναϊκός: Με «μαέστρο» την Αθηνά Παπαφωτίου και φέτος οι Νταμπλούχες Ελλάδας

Η Αθηνά Παπαφωτίου θα κληθεί να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό και φέτος στην διατήρηση των κεκτημένων του, δηλαδή Πρωτάθλημα της Volley League γυναικών και Κύπελλο Ελλάδας και ακόμη πιο μακριά στην Ευρώπη.

Η έμπειρη πρώην διεθνής πασαδόρος επέστρεψε πέρσι στο «τριφύλλι» με σκοπό την επιστροφή του συλλόγου στους τίτλους και τα κατάφερε εξαιρετικά καθώς οδήγησε τα φίνα κορίτσια του Παναθηναϊκού στην κατάκτηση του νταμπλ. Φέτος ο πήχης ανεβαίνει ακόμη πιο ψηλά με την Αθηνά Παπαφωτίου να δηλώνει «διψασμένη» για τη νέα της πρόκληση.

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Παπαφωτίου ανέφερε:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που για ακόμα έναν χρόνο θα φορέσω τη φανέλα του Παναθηναϊκού! Είχαμε μια φανταστική χρονιά και χαίρομαι που η επιστροφή μου στην Ελλάδα συνδυάστηκε με την επιστροφή του Παναθηναϊκού στην κορυφή μετά από πολλά χρόνια. Η επόμενη χρονιά παρουσιάζει ένα διαφορετικό κίνητρο για εμάς, καθώς καλούμαστε να υπερασπιστούμε τα κεκτημένα. Το να μείνεις στην κορυφή είναι ακόμα πιο δύσκολο από το να φτάσεις εκεί, κι είμαι ενθουσιασμένη και διψασμένη για αυτήν την καινούρια πρόκληση. Ανυπομονώ να παλεύουμε για κάθε παιχνίδι με τον κόσμο στο πλευρό μας. Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό και τους προπονητές για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου! Τα λέμε σύντομα!»

Αναλυτικά η ανακοίνωση του «τριφυλλιού» αναφέρει:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Αθηνά Παπαφωτίου για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ, για την αγωνιστική σεζόν 2022-2023.

Η νταμπλούχος Αθηνά Παπαφωτίου παραμένει στην οικογένεια του Παναθηναϊκού και θα συνεχίσει να ενισχύει το τμήμα και τη νέα σεζόν.

Πρόκειται για μία εκ των κορυφαίων Ελληνίδων πασαδόρων που έδειξε την αξία της την περσινή σεζόν καθώς αποτέλεσε έναν από τους βασικούς παράγοντες στην κατάκτηση του νταμπλ για τον Παναθηναϊκό».



Αταμάν για μεταγραφές: «Η πιο σημαντική αν επιστρέψει ο Λεσόρ σε 3-4 εβδομάδες»
Αταμάν για μεταγραφές: «Η πιο σημαντική αν επιστρέψει ο Λεσόρ σε 3-4 εβδομάδες»
Βγαίνει μπροστά ο Αταμάν: «Αν δεν κατακτήσουμε Euroleague ή πρωτάθλημα, θα φύγω απ’ την Aθήνα»
Βγαίνει μπροστά ο Αταμάν: «Αν δεν κατακτήσουμε Euroleague ή πρωτάθλημα, θα φύγω απ’ την Aθήνα»
Όσμαν: «Από αύριο θα επιστρέψουμε στις νίκες και θα είμαστε στο Final-4»
Όσμαν: «Από αύριο θα επιστρέψουμε στις νίκες και θα είμαστε στο Final-4»
Νιανγκ: «Μας περιμένει ένας ακόμη δύσκολος αγώνας»
Νιανγκ: «Μας περιμένει ένας ακόμη δύσκολος αγώνας»
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved