Βόλεϊ: Πρώτη νίκη για τον Φίλιππο Βέροιας, ήττα για τον ΠΑΟΚ στο 2ο Διεθνές τουρνουά της Βέροιας

Βόλεϊ: Πρώτη νίκη για τον Φίλιππο Βέροιας, ήττα για τον ΠΑΟΚ στο 2ο Διεθνές τουρνουά της Βέροιας

Την πρώτη του νίκη πανηγύρισε ο Φίλιππος Βέροιας με 3-0 του Πήγασου Πολίχνης, ενώ ο ΠΑΟΚ «λύγισε» με 2-3 σετ από τη Λουκόϊλ Νεφτοχίμικ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 2ου Διεθνούς Τουρνουά του Φίλιππου Βέροιας.

Σε ένα «χορταστικό» ματς στο ΔΑΚ «Δ. Βικέλας» της Βέροιας ο Φίλιππος επιβλήθηκε με 3-0 (27-25, 33-31, 25-22) του Πήγασου Πολίχνης χθες, Σάββατο 9 Οκτωβρίου. Ενώ στο ματς που άνοιξε την «αυλαία» των αγώνων η βουλγαρική Λουκόϊλ Νεφτοχίμικ, έκαμψε με 3-2 (20-25, 25-22, 22-25, 25-22, 15-12 ) την αντίσταση του σκληροτράχηλου ΠΑΟΚ που αν και προηγήθηκε δύο φορές στο παιχνίδι, τελικά έχασε τη νίκη στα… σημεία.

Ο προπονητής του Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας, Σωκράτης Τζιουμάκας σημείωσε:

«Στα δύο πρώτα σετ έγινε μεγάλη μάχη, καθώς έχουμε ένα θέμα στο μπλοκ, καθώς μας λείπει ένας κεντρικός και παίρνουμε το side out, αλλά δεν μπορούμε να πάρουμε εύκολα πόντους από το κέντρο. Στο τελευταίο σετ, έβαλα και τα άλλα παιδιά, να τα δούμε κι αυτά, να πάρουν χρόνο στα πόδια τους, ώστε να είναι σε ετοιμότητα ενόψει του πρωταθλήματος και έμεινα για ένα ακόμη παιχνίδι ικανοποιημένος. Αύριο (σ.σ Κυριακή έχουμε ένα ακόμη δύσκολο ματς με τον Π.Α.Ο.Κ., μια ομάδα που θα αντιμετωπίσουμε και στη Volley League και θα μας βοηθήσει να βγάλουμε κι άλλα χρήσιμα συμπεράσματα».

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιάννης Καλμαζίδης, μετά τον φιλικό αγώνα του ΠΑΟΚ απέναντι στην Λουκόιλ Μπουργκάζ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του διεθνές τουρνουά του Φίλιππου Βέροιας, μέσω του acpaok.gr ανέφερε:

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι για το προπονητικό τιμ, γιατί είδαμε πράγματα που θα μας φανούν χρήσιμα για το μέλλον. Ξεκινήσαμε καλά, κάναμε το 1-0, βρεθήκαμε πολύ κοντά στο 2-0, ωστόσο κάναμε μαζεμένα λάθη σε εκείνο το σημείο του δεύτερου σετ, τα οποία δεν ήταν καλά και μας κόστισαν το σετ. Μετέπειτα, το θετικό ήταν ότι μπήκαμε στο τρίτο σετ δυνατά και καταφέραμε και το πήραμε. Στο τέταρτο σετ, έκανα κάποιες αλλαγές γιατί ήθελα να δω κάποια πράγματα, και κάποιους παίκτες περισσότερο. Στο τάι-μπρέικ το σκορ ήταν κοντά και χάσαμε. Είναι από τα παιχνίδια που θέλει να έχει ένας προπονητής πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Εγώ προσωπικά το «χάρηκα», σίγουρα θέλουμε πάντα να κερδίζουμε, αλλά μέσα από τέτοια παιχνίδια μπορείς να δεις τις αδυναμίες, όταν σε πιέζει μία ομάδα. Με χαροποίησαν πολλά πράγματα στο παιχνίδι. Λύσαμε προβλήματα τακτικά και τεχνικά όταν πιεστήκαμε στο μπλοκ και στην άμυνα. Σηκώσαμε πολλές μπάλες, τα σετ μας πήγαν καλά κατά διαστήματα. Ήταν χρήσιμα αυτά τα στοιχεία. Σίγουρα κάποια πράγματα μπορούμε και πρέπει να τα κάνουμε καλύτερα».

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων:

Παρασκευή 8/10/2021

18:00 Π.Α.Ο.Κ - Πήγασος Πολίχνης 3-0

20:00 Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας -  VK " NEFTOHIMIK – 2010 0-3

Σάββατο 9/10/2021

17:30 ΠΑΟΚ - VK " NEFTOHIMIK – 2010 2-3

19:30 Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας - Πήγασος Πολίχνης 3-0

Κυριακή 10/10/2021

13:30 VK " NEFTOHIMIK – 2010 - Πήγασος Πολίχνης

16:00 Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας – ΠΑΟΚ

Βαθμολογία (2 αγώνες): 1. Λουκόιλ Νεφτοχίμικ 2010 5β (6-2), 2. ΠΑΟΚ 4β (5-3), 3. ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας 3β (3-3), 4. Πήγασος Πολίχνης 0β (0-6).



Θρήνος στην Αργεντινή - Πέθανε ο θρυλικός Σέζαρ Λουίς Μενότι
Θρήνος στην Αργεντινή - Πέθανε ο θρυλικός Σέζαρ Λουίς Μενότι
Παναθηναϊκός AKTOR: Μέρος της προπόνησης ο Χουάντσο, αμφίβολος για την Τρίτη
Παναθηναϊκός AKTOR: Μέρος της προπόνησης ο Χουάντσο, αμφίβολος για την Τρίτη
Ολλανδία: Το σήκωσε η PSV Αϊντχόφεν
Ολλανδία: Το σήκωσε η PSV Αϊντχόφεν
Premier League: Τεσσάρα της Λίβερπουλ στην Τότεναμ
Premier League: Τεσσάρα της Λίβερπουλ στην Τότεναμ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved